Najboljše plačana igralka sveta, Jenniffer Lawrence, na veliko prodaja in kupuje nepremičnine

0

Jennifer Lawrence, ki je že drugo leto zapored postala najboljše plačana igralka na svetu, še vedno uri svoje spretnosti na nepremičninskem trgu.

Zvezda “Hunger Games”, ki je po Forbesu pred taksami in davki do 1. junija 2016 zaslužila 46 milijonov dolarjev, je pred kratkim prodala svoj apartman v Santa Monici, Kalifornija. Njen dobiček: manj kot 280.000 dolarjev.

Lastnina, ki jo je Variety opredelil kot lastnino Lawrenceve, se je prejšnji mesec prodala za 1,15 milijona dolarjev, približno mesec in pol po tem, ko jo je Andrew Thurm iz Coldwell Banker ocenil na 1,169 milijonov dolarjev. Igralka je domnevno kupila mestno hišo z dvema spalnicama in dvema kopalnicama za 879.000 $ leta 2006, veliko preden je osvojila Oskarja za vlogo v romantični komediji “Silver Linings Playbook” v letu 2012.

Ni jasno, kdaj je 26-letnica nazadnje živela v 1.413 kvadratnih čevljev velikem stanovanju.

Njen sedanji dom se zdi bolj primeren za njeno naraščajočo kariero. Leta 2014 je igralka plačala več kot 7 milijonov dolarjev za 5,550 kvadratnih metrov bivalnih prostorov s petimi spalnicami, telovadnico, gurmansko kuhinjo in ribnikom.

Zdaj gospa Lawrence domnevno išče nepremičnine na Manhattnu. Po mnenju New York Posta je pred kratkim bila na ogledu dvojčka v Tribeci, ki bi lahko s svojo ceno 17,49 milijona dolarjev postal njena doslej najdražja nepremičnina.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen