Na srečo detomorilki zavržno dejanje ni uspelo: v Centru varne vožnje na Vranskem našli novorojenčka, ki je sedaj na varnem v UKC LJ

1

Celjska policija je bila nekaj pred 10. uro obveščena, da so v Centru varne vožnje na Vranskem našli novorojenčka. Kot so za STA potrdili na PU Celje, preiskava že poteka, in sicer v smeri suma poskusa storitve detomora. Novorojenčka so pravočasno rešili, najprej so ga po navedbah policije prepeljali v celjsko bolnišnico in nato v UKC Ljubljana.

Na spletni strani centra za zaščito in reševanje je navedeno, da je ob 11.35 posadka s helikopterjem Slovenske vojske v spremstvu medicinske ekipe iz Univerzitetnega kliničnega centra (UKC) Ljubljana poletela v Celje in iz tamkajšnje bolnišnice v inkubatorju prepeljala dojenčka v ljubljanski klinični center.

Stanje dojenčka, ki so ga našli v toaletnih prostorih Centra varne vožnje na Vranskem, je po zadnjih podatkih stabilno, so sporočili iz Policijske uprave (PU) Celje in dodali, da preiskava primera še ni končana, javnost pa bodo o ugotovitvah obvestili takoj, ko bo mogoče. (sta)

(fotografija je simbolična)

Število komentarjev: 1
  1. TEA INDIA pravi

    It’s an amazing post in support of all the web users; they will get benefit from it I am sure.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen