Na Kettejevi ulici v Mariboru morilec pokončal žrtev kar sredi dvorišča

0

Mariborski policisti so bili malo pred deseto uro zjutraj obveščeni, da na Kettejevi ulici v Mariboru na dvorišču leži moški, ki ne kaže znakov življenja in ga oživljajo. Na kraj so bili takoj poslani reševalci, ki so ugotovili, da je moški umrl nasilne smrti. Policisti so medtem domnevnega storilca že prijeli v bližini dogodka.

Kot so sporočili s Policijske uprave Maribor, bodo kriminalisti pod vodstvom dežurnega preiskovalnega sodnika in ob prisotnosti dežurne državne tožilke opravili ogled kraja dejanja.

Kot je v izjavi na kraju dogodka za zdaj povedal tiskovni predstavnik Policijske uprave Maribor Miran Šadl, kriminalisti pod vodstvom dežurnega preiskovalnega sodnika in ob prisotnosti dežurne državne tožilke opravljajo ogled kraja dejanja.

“Žrtev je bila stara 45 let, domnevni storilec pa 75 let,” je vse, kar je doslej v zvezi z dejanjem še dodal Šadl in tudi na vprašanje, kaj je vzrok smrti odvrnil, da to za zdaj še zelo težko rečejo. Za zdaj po njegovih besedah domnevajo, da gre za kaznivo dejanje umora, vendar več informacij zaradi interesa preiskave ne morejo dati. (sta)

(fotografija je simbolična)

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen