Melania Trump znova vložila tožbo proti časopisu Daily Mail, tokrat v New Yorku

1

Potem ko je sodnica v Marylandu pred dnevi zavrgla tožbo Melanie Trump proti britanskemu tabloidu Daily Mail zaradi obrekovanja, jo je prva dama ZDA vložila ponovno v New Yorku. Sodnica v Marylandu ni odločala o utemeljenosti tožbe, ampak jo je zavrnila le zaradi tega, ker Maryland z njo nima nič.

Tožba proti blogerju Websterju Tarpleyju v Marylandu se sicer nadaljuje, tožba proti Daily Mailu oziroma podjetju Mail Media pa se sedaj nadaljuje v New Yorku, kjer ima podjetje svoje urade.

Trumpova je tožbo vložila zaradi članka iz avgusta lani, v katerem Tarpley navaja, da je tedanja Melanija Knauss po prihodu v ZDA delala kot drago plačana spremljevalka. Zgodbo so povzeli svetovni mediji, prva dama ZDA pa trdi, da je zaradi tega utrpela ogromno finančno škodo.

Zahteva 150 milijonov dolarjev odškodnine in povrnitev škode, ki naj bi jo utrpele njene blagovne znamke. Zastopa jo Charles Harder, ki je v imenu nekdanjega poklicnega rokoborca in zvezdnika Hulka Hogana iztožil visoko odškodnino od medija Gawker, ki je potem propadel. (sta)

Število komentarjev: 1
  1. jankec pravi

    Melania, ocuri jih za nekaj sto milijončkov.Bo že Đuro kaj primaknil.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen