Marija Šarapova v Las Vegasu znova na teniško igrišče za dobrodelne namene

0

Ruska teniška zvezdnica Marija Šarapova je prvič po januarskem turnirju za odprto prvenstvo Avstralije, ko je padla na dopinškem testu zaradi uporabe nedovoljenega sredstva meldonija, stopila na teniško igrišče in nastopila na dobrodelnem turnirju v Las Vegasu, kjer je z Američanko Taylor Johnson igrala proti Martini Navratilovi in Liezel Huber.

Rusinja je na OP Avstralije padla na dopinškem testu, kasneje dobila dveletno prepoved nastopanja, ki pa jo je Mednarodno športno razsodišče pred dnevi zmanjšalo na 15 mesecev. Šarapova vse od januarja ni stopila na teniška igrišča, a se je odzvala na povabilo na dobrodelni turnir v lasvegaški Caesar’s Palace, kjer so zbirali sredstva za fundacijo Eltona Johna.

Šarapova je uvodoma moči združila z mlado Američanko Taylor Johnson, s katero je izgubila proti Martini Navratilovi in Liezel Huber.

“To je bila velika priložnost zanjo in tudi zame. Na igrišču nisem bila kar nekaj časa, toda za obe je bilo zabavno,” je dejala Šarapova, ki se kasneje v finalu dobrodelnega turnirja zaigrala še z legendarnim Johnom McEnroejem, nasproti pa sta jima stala Navratilova in Andy Roddick. (sta)

maria-sarapova2

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen