Cenzura na Reporterju se nadaljuje

6

pavel-ferluga2Piše: Pavel Ferluga, publicist

Tednik REPORTER mi je sicer objavil del mojega pisma, a izpustil je zame zelo važne navedke, ki marsikaj povedo’ glede bistva mojega posega na Kršinarjev napad name. Kar 51,5 % teksta so zamolčali, ki ima bistvene podatke za razumevanje bistva napisanega. Moj odgovor je tako okrnjen, da zgleda skoraj nebogljen. To pa ni moralno-etično od strani Odgovornega Urednika, ki večkrat objavlja tudi daljša pisma. Dvomim, da je prikrajšan z tehničnimi ali kakšnimi drugimi razlogi za tako drastičen osip mojega teksta. Četudi z morebitnimi slovničnimi ali drugimi »napakami«, vsak bralec ima rad, da je njegov tekst v celoti objavljen, ker drugače da bistveno drugačen vtis bralcu, kot ga avtor pojmuje.

Št. komentarjev: 6
 1. marjan pravi

  Pavel nehajte se ukvarjati s klovni tipa kršinar. So pisuni, ki so spravili na kant že dve ediciji (slovenec, mag), tretja pa je na odlični poti, da se to kmalu zgodi.

 2. Slovenc pravi

  Ja, klovni pa tako. Anpak, kaj moram zdaj dat 3€ za Reportera, da čitam 48,9% od nekoga, za kerega se je mesto našlo v Leljakovi knigi – Špicli UDBe 1

 3. keki pravi

  Turk, Leljak,delno tudi Kršinar – udbovska zalega izvorne generacije. Dokazano.

 4. Slovenc pravi

  He,he keki. Niso se toti, kaj si jih naštel, malo prepozno rodili za izvorno generacijo UDBe? Sam fprašam

 5. keki pravi

  @slovenc: izvorni, izvorni, pač mlajši mladinci-udbaši.

 6. pubec pravi

  Cenzura se nadaljuje tudi politem kisu!

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen