Trump ostro napadel nekatere ameriške “prevarantske” in “gnusne” medije

2

Republikanski kandidat na ameriških predsedniških volitvah Donald Trump, ki je bil v volilni kampanji pogosto kritičen do ameriških medijev, je napade na sedmo silo še zaostril. Tako je v soboto na zborovanju v Connecticutu poudaril, da ne kandidira le proti demokratski tekmici Hillary Cliton, temveč tudi proti prevarantskim medijem.

Med drugim si je po poročanju tujih tiskovnih agencij privoščil časnik New York Times, ki ga je označil za smeti in poudaril, da mu gre slabo in da ga bo kmalu treba ukiniti. Časnik je sicer v soboto objavil članek o neuspešnih prizadevanjih Trumpovega tabora, da bi brzdali svojega kandidata.

Oster je bil tudi do televizijske mreže CNN. Dejal je, da gre za neiskren in gnusen izmeček. “Veste, zakaj CNN pada gledanost? Ker se izogibam intervjuju zanje,” je še dejal.

Novinarje je newyorški milijarder blatil že v petek, ko jim je v nastopu v Pennsylvanii dejal, da so najnižja oblika življenja in človeštva. Trump je tako nekaterim drugim medijem, s katerimi se “ne razume”, dodal še NYT in CNN in ju uvrstil na svojo črno listo “prevarantskih” medijev… (sta/ured)

donald trump mediji2

Št. komentarjev: 2
  1. Petrovc pravi

    Tako se govori, g. Trump! Tako kot v USA, tudi v Europi medije obvlada izprijen Judovski kapital!

  2. KIDON pravi

    Najbolj zanimiva je beseda” ĐUBRE”,kI jo uporabljajo v Srbiji, pa tudi daleč okoli nje. Etimološki pomen besede postane bolj jasen, če vemo, da je Jud v Rusiji Juvrej……………….le še malce, pa nam je jasna tudi sama formulacija črk, ki se lahko prebere tudi frugače, kot original v čirilici. Prijeten dan še naprej.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen