Koga je strah nacionalne garde? Očitno petokolonašev in njihovih novinarskih lakajev.

56

Danes je famozni in dokazano lažnivi Delov novinar Dejan Karba objavil v tej ediciji članek z naslovom ‘Stroka sesuva vojaški predlog SDS’. Karba najprej seveda obračuna z Janezom Janšo, ki mu očita, da je lani “pogosto sestankoval” z županom Zavrča Miranom Vukom, ki je “pred časom napovedal vzpostavitev vaških straž, ki naj bi ustavljale nekontrolirane horde beguncev v njegovi občini”.

Nato Karba navaja obramboslovca Klemna Grošlja, ki meni, ” da nacionalna garda, kot si jo zamišlja SDS, kljub domoljubju ne bo nikdar dosežena”, nato pa v svoj članek vključi še FDV-jevko Majo Garb, ki si da anti-SDS duška: “Je morda tukaj glavno bistvo porajanja ideje o neki nacionalni gardi? Ne najdem drugega razloga, zakaj bi si nekdo ob obstoju vojaških in strateških rezerv omislil še nacionalno gardo. Nočem polemizirati, a vem, da ima določena politična opcija že danes svoje postroje in vaške straže. A o tem nočem niti razmišljati.”

A o tem – seveda v normalnem domoljubnem duhu – bo seveda potrebno razmišljati, če v Sloveniji ne želimo, da se tudi na naših tleh ponovi Köln. Dejstvo je namreč, da se teh 50.000 emigrantov, ki jih v Slovenijo za svoje “brate in sestre” vabi še en FDV-jevec Grega Repovž, pač ne bo integriralo, ampak bo želelo živeti po svojih običajih, ki pa vidimo, kakšni so. Več kot očitno je nacionalne garde strah petokolonašev v Sloveniji, ki še danes prisegajo na “staro, dobro JLA” in ki si prizadevajo, da v Sloveniji ostane kar čim več islamskih prišlekov

nacionalna garda karba

Št. komentarjev: 56
 1. JOJ pravi

  Slovenska nacionalna garda smo vsi domoljubi!

 2. zob pravi

  Zakaj ne plapola slovenska zastava na ljubljanskem gradu?
  Ker smo še vedno pod okupacijo!

 3. borec pravi

  ……kljub svojim letom se bom javil kot prostovoljec.

 4. raft pravi

  Veliko golazni se je nabralo v Sloveniji. Strah pred slovenskimi domoljubi je upravičen, ker čiščenje bo. Važno je, da nam nobeden ne uide.

 5. kekec pravi

  Take kot je Karba , ki ni slovenski domoljub, ampak komuniskično ruski razdiralec enotnosti,najbolje ve udba, kam jih dati.

 6. poki pravi

  Takoj podpišem pristop! Naj tudi razširijo nabor prostovoljcev od 18-45!!!!

 7. tone pravi

  V celoti podpiram idejo!

 8. linke pravi

  ustanovit narodno gardo? to bi blo smiselno!

 9. kmet pravi

  Le vkup okradeni kmetje od bolševikov, da nas še ta musli lopovščina ne okrade.

 10. Narim pravi

  poki pravi:
  23. 01. 2016 at 19:17
  Takoj podpišem pristop! Naj tudi razširijo nabor prostovoljcev od 18-45!!!!

  ____
  Pa frače ne pozabte vzet.

 11. pikec pravi

  To so res mokre sanje nekoga, ki bi rad paradržavo. Za orožje pa bo že ON
  poskrbel- ima prakso.

 12. radovan pravi

  Od kdaj pa ima repovž fakulteto. Mogoče je kupil kakšno diplomo vendar ko je za keš na šalterju kupoval Mladino je imel samo gimnazijo. Karbo pa privlečejo na plan vedno kadar je treba sprožiti kakšen progrom. Že če ga pogledaš vidiš tipično najemiško faco za slaba dejanja. Karakter se pač odraža na frisu- Kar se tiće garde je pa res zadeva za predebatirat. Menim, da bi morali izumiti nekakšno kombinacijo profesionalnega vojaškega jedra in naborniškega sistema, v katerega pa bi se prednostno vključevali prostovoljci. Vsekakor je v Sloveniji dovolj naroda z narodno zavestjo le prebuditi jih je treba.

 13. pikec pravi

  Samostojna Slovenija ima že 25 let državo v državi in hkrati dve vsporedni ekonomiji – naši – vaši …nacionalna garda se naj ne bi ločevala na dva pola.

 14. Skop pravi

  Glede na spretnost, inovativnost v preteklosti glede urjenja, usposabljanja ter ustanavljanja grupacij v preteklosti, verjamem v učinkovitost ne pa v usmerjenost, domoljubne Garde.

 15. pubec pravi

  Res “strumni” gardisti se javljajo(kakec, raft,poki, kmet,borec). Blagor nam, sedaj bomo pa res varni, če nas bodo varovali taki, kot smo jih videli na raznih zborovanjih na Dobu, pred sodno stavbo, pri kurjenju knjig v Murglah, samo od sedaj dalje bodo uniformirani in oboroženi- s fračami.

 16. Skop pravi

  Takoj doniram SDS gardi pištolo na vodo in fračo.

 17. borec pravi

  pubec in ostala imena od istega avtorja;

  …..usrane mlečnozobo,ko ti bom potrkal na vrata boš pa hitro menjal gate.Tvoj IP znan.

 18. hugo pravi

  Dejstvo je, da Slovenija rabi močno nacionalno gardo, saj si s temi zavaljenimi vojački ne more nič kaj pomagati. Idejo podpiram 100%!

 19. uffff pravi

  ufff…… predlog so podali drugače misleči in ne kučanove smrdeče nestrpne jugo-balkanske mafijske svi nje……ufff….to je to….uffff….vse ostalo je sprenevedanje……ufff

 20. dzi nu nje ja pravi

  SMRT UDBO-JANŠEVIZMU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 21. uffff pravi

  kako čudno, da zvesti kučanov mafijsko pokorni , enoumno vzgojeni , partijsko uvožen in urbaniziran , jugo-balkanski smrdeči pra sec bi še najraje klal in moril…..mar ne?….uffff

 22. borec pravi

  dzi nu nje ja:

  ….tudi tebi.

 23. pubec pravi

  Ja borec, gate bi ti že zdavnaj moral menjati – smrdiš!

 24. sdaovec pravi

  Podpiram to,baje bo po vzoru titove garde.

 25. Poglavnik ufff pravi

  Nujno potrebujemo večjo količino maskirnih uniform, lahko so otročje velične.

 26. kulisa pravi

  Ojoj, Karba, še ne boš nehal. Pa poznaš 10 božjih zapovedi? Ne laži, ne pričaj po krivem, … Samo še to čakam, da boš napisal, da je Garda uperjena proti Slovencu. Imaš potrdilo, da si normalen?

 27. pikec pravi

  SLO je v 25. letih postala mala juga, jo bodo tudi razkosali na prafaktorje?

 28. MEFISTO pravi

  Dzi nu nje ja, na resnih blogih ti rejting strmo pada.

  Padel boš skupaj z vlado.

 29. LEX pravi

  Nacionalna garda? Danes so v ZDA aktivirali nacionalno gardo, zaradi vremenske katastrofe. Nemci napovedujejo vpoklic nacionalne garde zaradi migrantov.

  Pa poglejmo, kaj se skriva za nasprotovanjem Kučanovih hlapcev Slovenski Nacionalni Gardi.

  Edino lepilo Kučanovih je denar (veliko denarja), za njihov standard so plače in dodatki za stalno pripravljenost drobiž. Naj povem po domače, da bo razumljivo vsem: Kučanovi so prvorazredni in so navajeni na visok standard in razkošje vzporedne ekonomije.

  Torej lahko logično domnevajo, da bi Slovenija dobila Nacionalno gardo, kjer ne bi bilo negativne selekcije in bi prevladalo domoljubje pred korupcijo, kleptomanstvom, prevarami in lažmi.

 30. Ohhhh pravi

  Mokre sanje obramboslovca 🙂

  Vsem vam, ki častite lik in delo obramboslovca, se vam ta isti
  pajac smeji. Ovčke. Spet vas strizejo.

 31. forum Striženje, osemenjevanje in molža! pravi

  Za ovce se obrni na forum Striženje, osemenjevanje in molža!
  Kateri način ti je bliže, naravni (dražji) ali pa iz epruvete?

  PAZI! Ko te priklopijo na molzni aparat, ne nehajo, dokler ne namolzejo vsaj 3 litre!
  Verjemi, da potem kar nekaj mesecev ne boš mislil na ovce!
  _________________________________________________________________________________
  Nobena stranka ni samo nekaj poslancev v parlamentu. Pomembna pa so dejanja. Kdo še verjame komunističnim notoričnim lažnivcem, da vedo in znajo vladati, dokler vam v praksi ne dokažejo svoje kleptomanstvo, korupcijo in nesposobnost.

  Kaj imamo od razkošja iz vzporedne ekonomije navadni – drugorazredni državljani – imamo le davke, vsak dan manj varnost in sociale, stečaje in veliko demagogije.

 32. b pravi

  …tut ĆeLEXi nebo gratalo, da bi ovi usmilenja vredni portal rešo… 😆

  by fertik

 33. uffff pravi

  ohhić, glavno je le eno in sicer le to, da se nismo rodili tipični kučanovi mafijsko pokorni, enoumno jugo-balkansko vzgojeni, komunjazersko nostalgični , partijsko uvoženi in urbanizirani, divje nestrpni SMRDEČI pra sci in svi nje….uffff….vse ostalo je le blahhhh…..ufffff

 34. uffff pravi

  ti pa pridno od je bi na tvoje kučanve jugo.balkanske udbomafijske medije in tam pridno in ponižno liži kučanove smrdeče divje nestprne jugićeve ku rbe iz bande 571…..uffff

 35. uffff pravi

  pa na kao jugo.balkanski mirovni inštitut ne pozabi oblizato, pa partijsko uvožene smrdeče stare makaropić ke pa voji pra sce in dežu lo pra sce…..ufff

 36. uffff pravi

  saj konec koncev spadate v isto jug iće vo divje nestrpno, krv avo rde če, zverinsko vzgojeno in mafijsko pokorno kučanovo smrdečo uboglj ivo čredo……ufff

 37. Cleo Earl Antonius pravi

  Spoštovani uffff , vaši komentarji so pa maximalno strpni – ni kaj za dodat 🙂

 38. Cleo Earl Antonius pravi

  borec pravi:
  23. 01. 2016 at 18:27

  ……kljub svojim letom se bom javil kot prostovoljec.
  ———————————————————————-
  Spoštovani borec , pa boste lahko kljub letom kakor pravite tekali od vrat do vrat in trkali 🙂

 39. Domobranc uffff pravi

  Poglavnik Janez mi je zaupal vodno pištolco od svojega sinka. Oh, kaku sm jest srečn.

 40. uffff pravi

  cleić, saj vem , da bi kučanovi radi počenjali isto kot lukašanekovi…..pa imate to smolo, da je tu evropa in ne legalno mafijski sovjetland……
  je pa razumljivo, da za kateregakoli kučanovega podivjanega mafijsko pokornega kao jugo-nadbrihtnega smrdećega partijsko uvoženega urbano-balkanoida je zelo ZELO moteče, če si kdo upa kri ti zirato njihove posrane, zverinske, morilske, mafijske , udbašel smrdeče pra sce in svi nje……uffff

 41. uffff pravi

  ups,. pa ne pozabi pozdraviti tvojo partijsko uvoženo in urbanizirano jugo.balkansko divje ideološko nestrpno a absolutno mafijsko pokorno in ubogljivo smrdečo kur bo iz bande 571, ki jo le vi smrdeči balkanoidi lahko predstavljate kot kao novinarko, ker ste jo mafijsko a legalno nastavili na rtvić…….uffff..

 42. Cleo Earl Antonius pravi

  Spoštovani uffff in kaj ste hoteli povedati s tem? Pa vi kdaj preberete zapis preden ga pošljete? Ne se razburjat zgolj radoveden sem…:)

 43. Cleo Earl Antonius pravi

  Še nekaj , čemu spreminjate moj nick name v cleić ? Res me zanima razlaga… 🙂

 44. Slovenec 33 pravi

  Nikjer na svetu okupatorji in domači izdajalci ne spoštujejo osnovnih etičnih in moralnih norm in ne vedo, kaj je to domoljublje in tudi v Sloveniji je tako

 45. Miran pravi

  Če naute Kučana pravi čas ustavl (tle apeliram na nacionalno gardo) nam bo fse kremšnite požrl. 🙁

 46. ejzrj@yahoo.com pravi

  UFFFFF…….prov rad bi te spoznal da vidim kako zgleda človek s tako nizko izobrazbo in s tako nizko samopodobo 🙂

 47. linke pravi

  admin je petokolonaš to sem že večkrat ugotovil

 48. linke pravi

  a to si pa objavil ? si ne upaš če kaj povem konkretnega čez rdeče čifute . zalega frdamana

 49. krizarka pravi

  sodeč po znaku, ki je nastal v 19. stoletju in naj bi predstavljal karantanskega panterja, pa po ideji, ki je prišla s strani noriškega slonjega goniča, kader FSPN, gre za eno bedno paravojsko, nekaj podobnega ižanskemu klerodrajsnemu postroju ali junačkom, ki so hoteli razbiti prvo ljubljansko vstajo s ‘keltskimi’ in podobnimi križi. ki jih ne znajo niti prav obrniti, kot je Hitler recimo obrnil svastiko in bedno popušil

 50. Aldo pravi

  FDV je naslednica kumrovške šole ,ki producira kadre , kateri so v celoti neuporabni v neki normalni tržno naravnani evropski drzavi.
  Potrebno bi jo bilo zapreti ,ključ pa vreči v ljubljanico.

 51. re gornjemu pravi

  Zato si ti rajši zaključil šolanje v prvem razredu OŠ!

 52. Aldo pravi

  Re : pojdi na popravilo hladilnika ,ker ti je temperatura glave enormno narasla !

 53. lekadol pravi

  Krizar,takole je to,ko že govoriš o ižancih in klerodrajsnemu postroju,se moraš vprašati zakaj se je narod združil in se postavil po robu
  roparjem in notoričnim morilcem,ki so kradli in ustrahovali vse počez in da
  ne pozabim,tudi ciganov so se lotili in jih neoborožene odvlekli v
  ižanske močvare in pobili kljub obupnim krikom in prošnjam,kako pa se danes oblast obnaša do njih,da jih ni sram barab!Kar se tiče izraza “klerodrajsarji”,te moram popraviti to so bile vaške straže in domobranci,ki so branili svoje premoženje in družine pred morilci in
  roparji,ki so si vzeli pravico razpolaganja z življenji delavnega in poštenega kmečkega življa,sicer je pa tako če seješ veter,žanješ
  vihar!Morda bo napočil čas,ko boš imel možnost odločitve,ali družina
  ali nasilneži,ki ti ti bodo segali po tvojih najdražjih in imetju,ki si ga verjetno nisi prigaral,ampak kjub temu!

 54. bimbouff pravi

  čiv..čiv..čivkarji bi radi svojo gardo..a bodo napeli bodečo žico okol šentilja..??pa hojs bi šel lohka k frizerju za dame…..debela betica mahnič pa DELAT ZA 6oo.EUROV da bo tepec vedu kaj je delo ..ne pa kokokodajsanje v parlamentu..kamarila janšistična

 55. logoped pravi

  klerodrajsarji…heheheee dobra..to mi deli..sicer pa ko bodo NAPELI ŽICO OKOL šentilja se bodo parili v alkoholičnem incestu…in vsi bodo zgledal kot margarinasti žan mahnič

 56. kmet pravi

  Rdečkarji dvignite lene zadnjice in se brž podajte k logopedu, saj nimate kanček logike.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen