Dizzy Reed napoveduje vrnitev Guns N’ Roses prihodnje leto

0

Dizzy Reed, član legendarne skupine Guns N’Roses, ki je velik uspeh doživela v 90. letih minulega stoletja, je zanikal govorice, da naj bi se skupina dokončno razšla zaradi umika frontmana Axla Rosa iz glasbe. Kot je dejal, se bo zasedba po malce daljšem predahu ponovno vrnila na sceno prihodnje leto, piše glasbena revija Classic Rock.

Po besedah Reeda, ki v bandu na klaviaturah vztraja že od leta 1990, so govorice o Axlovi upokojitvi čisti nesmisel. Govorice je na svoji Facebook strani zanikal tudi sam frontman, ki je zatrdil, da “ne odhaja nikamor”.

Hard rockerji naj bi se po zagotovilih Rosa, ki je edini član prvotne, zelo uspešne zasedbe, pripravljali na izdajo dveh novih albumov – nadaljevanje albuma Chinese Democracy in album remiksov.

Skupino so vseskozi spremljale številne afere z drogami in notranjimi spori, kar je privedlo do razhajanj in nastajanja novih zasedb, med njimi tudi Velvet revolver, v kateri je večina članov razen Axla – kitarist Slash, Duff McKagan (bas kitara) in Matt Sorum (bobni). (sta)

axl rose

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen