T-2 ponuja dostop do interneta s hitrostmi do 500 Mbps

0

Telekomunikacijski operater T-2 je z junijem naročnikom, ki do interneta dostopajo prek optičnega omrežja, omogočil možnost hitrosti vse do 500 Mbps v smeri k uporabniku in 100 Mbps v smeri od uporabnika.

Storitev nadgradnje internetnih hitrosti je možna za naročnike paketov T3 in T4, pri čemer bo na voljo tako naročnikom na optičnem omrežju T-2 kot tudi optičnem omrežju nacionalnega operaterja, kjer je priklop možen prek razvezave lokalne zanke. Osnovne paketne naročnine sicer vsebujejo hitrost do 100/20 Mbps.

V Telekomu Slovenije zasebnim uporabnikom nudijo najvišje hitrosti interneta prek optične povezave v paketu TopTrio Mega HD (50/20 Mbps). Internetno hitrost prek optične povezave si lahko v paketu TopTrio mini HBO, Top Trio, Top Trio HBO in Top Trio Mega HD z doplačilom povečajo na 100/20 Mbps. Naročniki Internet Siol na optični povezavi pa si lahko ob doplačilu nadgradijo hitrost na 100/100 Mbps.

V družbi Amis najvišjo hitrost dostopa do interneta za zasebne uporabnike na optičnem omrežju ponujajo v okviru paketa trojka Optika z internetno hitrostjo 100/50 Mbps. V okviru samostojne ponudbe pa lahko uporabniku ponudijo najvišjo hitrost 100/100 Mbps.

Telemach v najvišjem paketu Gold Titanium ponuja internetno hitrost do 100/6 Mbps, v posebni akciji višjih internetnih hitrosti pa lahko uporabniki pridobijo hitrost do 120/6 Mbps. Internet lahko uporabniki naročijo tudi kot samostojno storitev, kjer je najvišja hitrost do 120/10 Mbps.

Po številu priključkov so vodilni slovenski operaterji fiksnega širokopasovnega dostopa do interneta Telekom Slovenije, T-2, Telemach in Amis, kažejo podatki agencije za komunikacijska omrežja in storitve. (sta)

t2

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen