NEPOJEMLJIVO IN ANTI-SLOVENSKO. Ciril Ribičič bi v DZ spet rad videl Jugoslavijo!?

98

V četrtek in petek (12.6. in 13.6.) je v organizaciji Svetovnega slovenskega kongresa potekala II. konferenca slovenskih pravnikov iz sveta in Slovenije.
Več o konferenci na: http://www.slokongres.com/index.php?option=com_content&view=article&id=336:program-ii-konferenca-slovenskih-pravnikov-iz-sveta-in-slovenije&catid=55:2006

Konferenca je potekala – pomenljivo – v prostorih Ustavnega sodišča RS. Mimogrede, to si je dalo strel v koleno, ko je zavrglo pritožbo Janeza Janše zaradi krivične sodbe v zadevi Patria, saj je jasno, da bo sodba kmalu padla. (ZZR: USTAVNO SODIŠČE SI JE UMILO ROKE. A hkrati nakazalo na problematičnost sodbe!)

Še posebej zanimiv je bil panel, ki ga je vodil dr. Lovro Šturm, v njem pa so sodelovali dr. Ciril Ribičič – zadnji šef ZKS-SDP, Jan Zobec in Rok Svetlič. Ribičič je v nastopu z naslovom: “Pravice narodnih manjšin in njihovih pripadnikov pred Ustavnim sodiščem RS” med drugim povedal:

“V zaključku bi povedal svoj poudarek. Pripadnikom večinskega naroda je včasih težko razumeti položaj manjšinskih narodnih skupnosti. Veliko lažje razumemo položaj slovenskih narodnih skupnosti, ki kot manjšinci živijo v tujini. Na primer, Slovencem je jasno, kaj hoče povedati odvetnik z avstrijske Koroške Rudi Vouk, ko govori o dvojezičnih napisih. Nato citira Vouka: pred zgodovino so izgubili tisti, ki so bili proti dvojezičnim napisom. Da bi sprejeli podobno misel bošnjaškega, hrvaškega, srbskega ali albanskega društva v Sloveniji, ki bi se na primer danes nanašala na vprašanje, kdaj bodo dozorele razmere za vključitev njegove narodne skupnosti v slovensko ustavo, je potrebno kar nekaj intelektualnega napora , objektivnosti, predvsem pa sposobnosti vživeti se v položaj teh skupnosti in vživeti se v pomen načela, ki ga je poudarilo US, to je načela pozitivne diskriminacije. Načela, po katerem je enakopravnost pripadnikov manjšinskih narodnih skupnosti treba zagotavljati z dodatnimi pravicami. S pravicami, ki so širše, ki veljajo za vsakega prebivalca naše države.

Vprašanje časa je, kdaj bo prevladalo spoznanje, da bi bilo priznavanje ustavnega statusa novodobnih narodnih skupnosti sklepno dejanje osamosvojitve Slovenije, ne pa njena negacija. Kot na avstrijskem koroškem dvojezični napisi, ki jih brez pogumnih odločitev avstrijskega ustavnega sodišča seveda ne bi bilo, niso samo v interesu manjšincev, temveč tudi v interesu vseh, ki so pristaši strpnega in tvornega sožitja med vsemi prebivalci. Urejeni mednacionalni odnosi so ne le posebna odgovornost, temveč tudi interes večinskega naroda, ki hočejo živeti v strpni, urejeni in mirni državi. K temu cilju je s svojimi odločitvami pomembno prispevalo tudi naše US. Hvala lepa.”

Bodite še enkrat pozorni na te besede Ribičiča: “Vprašanje časa je, kdaj bo prevladalo spoznanje, da bi bilo priznavanje ustavnega statusa novodobnih narodnih skupnosti sklepno dejanje osamosvojitve Slovenije, ne pa njena negacija.”

Kaj to pomeni v praksi? Če bi levičarski blok na volitvah dosegel 2/3 večino, bi slovenska levica spremenila ustavo in poleg predstavnika italijanske in madžarske manjšine, bi dobili še – po ideji Ribičiča – še bošnjaškega, hrvaškega, srbskega in albanskega “manjšinca”. Ter verjetno še kakšnega. Po vsej verjetnosti bi se to zgodilo na račun zmanjšanja slovenskih poslancev, ki bi jih potem ostalo samo še 84 ali še manj. Ob tem, da že 4 glasovi v parlamentu pomenijo ob raznih glasovanjih več kot ogromno!

Še to: na Svetu SDS so v ponedeljek to anti-slovensko grožnjo Ribičiča že zaznali: “Ogroženi  so ustavni temelji vrednot slovenske osamosvojitve in države, zato je potrebno preprečiti, da neokomunistični blok s sateliti na volitvah 2014 osvoji ustavno večino. Obramba ustavnih vrednot, ki so hkrati vrednote slovenske osamosvojitve, blaginje ljudi ter evropske in severnoatlantske prihodnosti Slovenije, je v teh razmerah temeljni cilj SDS, njenega nastopa na volitvah in delovanja po njih. Še posebej, ker bi bila tudi EU pretežno nemočna ob takšnih spremembah ustave, saj je ustavna ureditev v državah članicah v nacionalni pristojnosti in nad evropsko zakonodajo.”

drzavni zbor stavba zastavaZadnji šef slovenske partije Ciril Ribičič bi v slovenskem parlamentu spet združeval narode bivše juge. To je v bistvu ta demokratični socializem o katerem je govoril že Milan Kučan.

Št. komentarjev: 98
 1. KONVERTIT pravi

  Kje bi bila danes Slovenija brez PUCKOV!

 2. markus original pravi

  se popolnoma strinjam.
  cerrar še predno bo začel

  http://www.portalplus.si/159/cerar-priznava-da-je-zaracunal-neupravi/

 3. csu pravi

  Ni treba pojenjati v tej smeri, kajti potem je upanje tudi za nas…

  http://www.altoesterreicher.net/

 4. pero pravi

  Sram jih bilo komuniste, naj sami gredo dol, če tako pogrešajo to zasmrajeno Jugoslavijo!

 5. Miran pravi

  nedvomno bo levica dosegla ustavno večino, to grem stavit…., vsak ki trdi drugače ne pozna nature svojega bednega ljudstva .

 6. Dušan pravi

  Saj je totalno…za ODSTREL…ta tip ni normalen .to je to DIPLOME SO JIM …ŠENKOVALI…samo ker si naš.kakšne rdeče udbo mafijske,morilske golazni se plazi po SLOVENIJI brez šol.saj to ni za verjeti.pa je na žalost vse to RESNICA.

 7. Miran pravi

  še več, NSI pod pragom, SLS vtazadnoplazeči prikor-itarji, ve se komu. SDS okoli 20% in to je to. Nepoznavanje karakterja lastnega naroda, to je hiba, ki nas je pogubila.

 8. Marko pravi

  Levica mora dobiti več kot 60 poslancev. Dvomim, da jih bodo dobili. Edino če NSI prestopi na njihovo stran. Če dobi levica ustavno večino bo v naslednjih letih vojna. Ne bodo smradi balkanski postavljali dvoježične table, imeli svoje predstavnike v parlamentu….

 9. Miran pravi

  marko ne bi se čudil, če bi ti ( prispodoba ) bil na čelu tistih, ki prvi postavljajo te table . Toliko, vem kaj govorim, ker imam oči, da vidim in ušesa, da slišim…..za razliko od večine slovencof.

 10. Marko pravi

  Miran, od mene imaš zagotovilo, da če jo postavilijo, da bo še prvi dan uničena. Zdaj gredo počasi pa že predaleč.

 11. Miran pravi

  @ Marko oprosti nisem mislil tebe osebno, ni razloga, da ti ne bi verjel, rečeno je bilo na splošno, pač poznam svoje sonarodnjake in me ne more nič presenetit. Upam, da se z mano saj delno strinjaš .

 12. EVA pravi

  Bla, bla, bla…zopet ste proti nečemu, kar vam ni nič škodilo…saj ste pred nekaj leti še živeli pod Jugoslavijo! A sedaj ste pa kar proti temu, ah, dajte, no…nič vam ne paše!!!
  Aja, zakaj bi pa sodba Ustavnega sodišča padla???
  Saj je bilo vse vredu, glasovanje 6 : 3, jasno kot beli dan!
  O, daj Bog, da bi se tudi za malega človeka tako borili, za njegovo pravico!

 13. kulisa pravi

  Kaj sploh dela sin morilca na TV, v medijih? Dvigniti bi se morali vsi Slovenci! Dejstvo namreč je, da je ravno “bratstvo i jedistvo” spravilo Slovece v podrejen položaj. Koliko nas je pravzaprav? Kot je napisal Kajuh-samo milijon nas je, a uradno nas je preko dva milijona….

 14. csu pravi

  kulisa….a veš mogoče ti?

  …če se na terenu krepi podpora Janezu Janši med neopredeljenimi?

 15. darwin pravi

  Slovenski rod bo izginil zaradi Ribičičev in Slovenk, ki imajo raje balkance kot Slovence

 16. Marko pravi

  Ni panike Eva, ti kar postavlji table svoji južnaćim bračam a ti zagotovljam, da ne bodo obstale več kot 24ur.

 17. jani pravi

  A je kakšen Slovenec kje v bošnjaškem, hrvaškem, srbskem ali albanskem parlamentu?????????

 18. borec pravi

  V RS so edino Italijanska in Madžarska skupnost,morala bi biti tudi Nemška,ampak žal ni,ker so jo KOMUNISTI izselili skoraj v celoti.
  Ostali so pa prišleki,ekonomski migranti,ki so pa tudi po REŽIJI CKPJ nastanjeni pri nas.NIKAKOR IN NIKDAR NE MOREJO BITI MANŠINA,ki bi bila priznana v USTAVI.

 19. pogan pravi

  Če se to komu zdi smešno ali neverjetno, se zamislite: življenje vam bodo krojili – tokrat legalno Bosanci, CIgani, Albanci. Ali si lahko predstavljate, da bi vi v Srbij, Bosni, ALbaniji, na Kosovu imeli poslanski stolček?! Nikoli.
  Druga velika stvar, ljudje božji, pa je ta: to, kar zdaj dela komunist ribičič, je tako, kot če bi se bivši komunisti v Nemčiji sedaj odločili, da bodo vsem Kurdom, Turkom, Srbom, Albancem in drugim dali status manjšine. Si to lahko predstavljate? Manjšina so ljudje, ki živijo ob meji, ne pa ljudje, ki živijo v srcu države. Čaki mal,, to je njihov problem, da so oni prišli sem, a zdaj jim bomo pa dali še status manjšine. A ga imate v v Berlinu? Pa to ni res. Točno o tem sem govorila pred kakšnim letom, ko sem tega komunista poslušala v Cankarjevam domu, ko je imel podobne pribliske. Ljudje, če se vam pa to zgodi, pa najbolje, da jim prepustimo državo, da se izselimo in da tudi spremenimo zastavo. Še malo, pa bodo zahtevali svoj prispevek in svoj kotiček v grbu. Kdo še to dovoli. Kdo? A ribičiču in njegovim vnukom se bo to še kako obrestovalo v negativnem. Pohodili ga bodo, oni, njegovi vnuki, bodo pa to finančno plačali. To bo ta izkupiček. Mi bomo plačevali, da nas bodo oni “tepihovali”. Bosanci, Albanci, Šiptarji, vsi ti imajo že sedaj ultra privilegije. DObivajo socialne pomoči, so dolgotrajni prejemniki soc. pomoči, po 10, 15 let prejemajo pomoči in subvencije, v Bosni pa si gradijo ali pa že imajo svoje hiše. In to ne govorim kar tako, pač pa evidentno, na osnovi dejstev. Nekaj jih poznam, ki tu pokasirajo pomoč, živijo pa lepo dol. Ena se celo hvali, da si s slovenskimi pomočmi v Sarajevu kupuje stanovanje. A lahko vi zaprosite za soc. pomoč? Če ja, boste prej državi morali prepisati vse svoje premoženje. To se pa dogaja bistveno hitreje, kot je bilo možno misliti. Eno leto je od tega, ko je ribičič prvič javno omenil to opcijo, njegovi ljudje bi to lahko uredili že letos. Bomo kar sedeli doma?

 20. olga pravi

  Kdaj se bo nehala ta razgradnja Slovenije? To ni več normalno kar se gredo tile slovenski komunisti sredi Evrope. Samo Bog nam lahko pomaga, da JJ dobi še eno vlado in razgoni te rdeče bedake.

 21. csu pravi

  …apropos, od nekdaj gorečega pristaša JJ…

  Ti fanatiki pravijo, da moramo stopiti skupaj, ja moramo stopiti skupaj in problem obelodaniti širše, ne pa samo reševati Janšo potem se ga reši in bo vse teklo naprej kot zadnjih 23 let. Potem bo Janša spet šel v Bruselj in bo rekel, ker je on oproščen krivde je Slovenija demokratična in pravna država, da pravosodni sistem funkcionira v skladu s tistimi pravili kateri veljajo v zahodni civilizaciji. Nekaj podobnega je že rekel leta 2008 ko je predsedoval svetu EU ko je rekel, da je slovenija pravna in demokratična država, ker je on lahko postal predsednik vlade. ko pa je izgubil volitve pa je za bnjega in Šturma postala naenkrat slovenija nepravna in nedemokratična država.

 22. csu pravi

  borec pravi:
  18. 06. 2014 at 09:49

  …biti tudi Nemška,ampak žal ni,ker so jo KOMUNISTI izselili skoraj v celoti…
  —————————————-

  Takšno nepoznavanje zgodovinskih dejstev je žalostno. 60.000 Slovencev je moralo zapustiti domove, da se je vanje vselilo 13.000 Kočevarjev. Kočevarji so zapustili svoja ognjišča, kjer so 500 let živeli skupaj z domorodci, na željo Adolfa Hitlerja. Preden se je končala WWII, je 13.000 Kočevarjev iz domov Slovencev, pobegnilo v Avstrijo, ker so se bali povračilnih ukrepov. To je na kratko – RESNICA.

 23. Maša pravi

  Ribičiči so udbo parazitske podgane ,pobegle z enega od jadranskih otokov,kjer ima kučan svoj poletni brlog ! S Slovenci nimajo nič skupnega ,razen tega da jih je dal visokokvalificirani klavec mitja po vojni z desettisoči,nedolžnih sodržavljanov juge zverinsko pobiti ?? Ker jabolko ne pade daleč od zločinskega okupatorskega drevesa,si tudi sin razbija glavo s tem kako Slovence ,čimprej izbrisati z obličja zemlje ?

 24. psihiater pravi

  Od Triglavaaaaaa paa dooo Vardaraaaaaaaaaaa…..

 25. KONVERTIT pravi

  @csu hranijo te s polresnicami, polinformacijami, predelanimi številkami in lažmi! Resnica pa je zate pretežka hrana!

  Napiši še drugi del polresnice! Koliko civilov NEMŠKE MANJŠINE je bilo pobitih in prisilno izgnanih!?

 26. tantadrui pravi

  In kaj je narobe povedal Ribičič ? NIČ . Samo sovraštvo do človeka in to še nekih ki se imajo za evropejce ne dojema da ima vsak človek ali pripadnik neke skupine ljudi pravico do združevanja in priznavanja.

 27. KONVERTIT pravi

  @csu hranijo te s polresnicami, polinformacijami, predelanimi številkami in lažmi! Resnica pa je zate pretežka hrana!

  Napiši še drugi del polresnice! Koliko civilov NEMŠKE MANJŠINE je bilo pobitih in prisilno izgnanih!?

  Koliko jih je bilo zaprtih v socialističnih koncentracijskih taboriščih!?

  Seveda so SOVJETI izumili koncentracijska taborišča in potem svoje znanje predali nacional-socialistom

 28. KONVERTIT pravi

  @tantadrui
  Tvoji ječarji uma imajo vedno prav! Tudi takrat ko delajo male “napakice” in koga izvensodno likvidirajo!

 29. tantadrui pravi

  Ni čudno da na EU volitvah pri nas zmaga najbolj fašistična stranka z ljudmi ki podpirajo fašizem, nadvlado enih ljudi nad drugimi in sovraštvo do vseh ki niso Slovenci. In taki se imajo za EVROPEJCE.

 30. tantadrui pravi

  Pa ni čudno da eni še danes častijo fašizem in nacizem. Samo enkrat so hoteli to deželo naredit NEMŠKO, danes pa bi to deželo naredili S(D)S ovsko.

 31. csu pravi

  @Konvertit…malo več, kot jih je sodelovalo v NOB…Moj pokojni oče je bil zaprt v ameriškem “kanc lageru” v MARSEILLES-u

 32. KONVERTIT pravi

  @tantadrui
  Tvoji ječarji uma imajo vedno prav! Tudi takrat ko delajo male “napakice” in koga izvensodno likvidirajo!

  Zaljubil si se v čuvarje totalitarnega sistema in danes vse oviraš, da bi Slovenija postala NORMALNA demokratična in pravna država!

 33. alfa pravi

  Še en uničevalec Slovenije. Zločinske gene je podedoval od očeta, ki je bredel po krvi Slovencev.

 34. tantadrui pravi

  vi mnpgi pa ste čisto zblazneli od sovražne fašistične miselnosti. za evropejce pa se imajo taki ki druge zmerjajo z zombiji, trenirkarji, komunisti itd.
  Sterilnost je možna samo v možganih. In Slovence ne bo ohranilo sovraštvo do vseh ki niso naši ampak vera, te je pa malo.

 35. KONVERTIT pravi

  @tantadrui
  Tvoji ječarji uma imajo vedno prav!

  Oba sva Slovenca! Želim ti le dobro!
  Od tebe pa dobim le sovraštvo, umazanije, klevete

  Zame si nesreča na dveh nogah!

 36. gost pravi

  Smo pred časom klepetali v eni družbi, kar nekdo mimogrede navrže, da pripravljajo nov zakon . Drugi uradni jezik naj bi bila srbščina.Zataknilo se nam je v grlu…… smo mislil , da je hec. Koliko Slovenci še lahko prenesemo!?

 37. tantadrui pravi

  Morate me razumeti, da rad govorim o nacizmu, ker smo se tudi v naši družini nekoč navduševali nad njim in z njim tudi sodelovali..

  S tem, ko smo postali trdeči levičarji, smo prevzeli tudi fašisično ideologijo.

 38. KONVERTIT pravi

  @tantadrui
  Tvoji ječarji uma imajo vedno prav!

  Ne ti nimaš nobenega prepričanja, ne zagovarjaš nobene ideologije, nimaš nobene vizije!

  Razen sovraštva je v tebi ena velika praznina!
  Zaradi sovraštva si poslal pamet na pašo!

 39. markus original pravi

  csu, toliko o kočevarjih

  http://www.gottscheer.net/indexslo.html

 40. tantadrui pravi

  tantadrui pravi:
  In potem ko ste sprejeli :
  —————————————–
  smo postali trdeči levičarji, smo prevzeli tudi fašisično ideologijo.
  —————————————–
  hahaha, in se vpisali v stranko SDS in postali njeni simpatizerji hehehe

 41. KONVERTIT pravi

  @tantadrui
  Tvoji ječarji uma imajo vedno prav!

  Kaj smo dobili od vseh obljub tistih, ki so si pravili komunisti in to kar so delali socializem!

  Danes imamo neformalno državo v državi in obvladujejo že skoraj vse njene vzvode!

 42. csu pravi

  @konvertit… samo za tebe, ko si über kšajt…

  http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_fema05.htm

 43. ZASKRBLJENI pravi

  Ni nam več pomoči samo še izginili bomo SLOVENCI to se vidi vsepovsod te volitve bodo KATASTROFA za naš narod žalostno.

 44. markus original pravi

  nacionalni interes+socializem je nacionalizem

 45. markus original pravi

  je nacionalsocializem

 46. tantadrui pravi

  še zdaj ni noben napisal kaj je ribičič rekel narobe. Je pa politikis po fašistoidni maniri napisal da hoče nazaj yugoslavijo .
  Kaj je zdaj od tega fašizem ?
  Izrečena resnica ribičiča ali laganje in zavajanje režimskega cajtnga. laž pa prihaja od satana.
  Tud komunisti so baje v nebesih in mnogi drugi ne.
  Zgleda da Ribičič bo v nebesih , ostali ki se pa lažejo so pa OTROCI SATANA.

 47. markus original pravi

  csu za razliko od juge in slo so amerikanci na to temo posneli že ničkoliko filmov, medtem ko še nisem zasledil tega trenda v jugi in slo.

 48. markus original pravi

  tantadruj ti samo nimaš preživetvenega refleksa, kar pač velja za 70 % slovencev, za katere mora skrbeti država, da ne pocrkajo. aja poleg tega si pa še komunist.

 49. tantadrui pravi

  Ne , te volitve in še kakšne bodo ravno pot da se prečisti Slovenski narod V DUHU IN RESNICI.
  Duh laži in zavajanja ter laganja politikov ki je danes tudi na dsnici nas vodi v pogubo.
  Zato sem sam zadnjič že volil prvič levico po 25 letih IN SPET JO BOM, ker hočem da se ta prenovi z nefašistoidno miselnostjo , brez laganja in korupcije, ker to ni bil temelj osamosvojitve.
  To je bilo narodno sveto dejanje, danes pa vlada zopet satan s svojimi lažmi

 50. KONVERTIT pravi

  @tantadrui
  Zakaj vsi drugi razumejo?
  Včasih je odločal o tem ali bo na oblasti Drnovšek en prodani PUCKO!

  Slovenija je še vedno na pol, polovica hoče demokracijo in druga polovica prostovoljno caplja nazaj!

 51. pino pravi

  Zato pa na volitve in množično voliti SDS in njen SLOVENSKI program!

 52. Maša pravi

  tantadrui prau In kaj je narobe povedal Ribičič ? NIČ . Samo sovraštvo do človeka in to še nekih ki se imajo za evropejce ne dojema da ima vsak človek ali pripadnik neke skupine ljudi pravico do združevanja in priznavanja.—————————————————————-No Putin je že osvojil Krim ! Našim udbookupatorjem na našem koncu,pa je od veselja zavrela udbozverinska kri do vrelišča ! Ni še jasno ali bodo ribačiči razglasili sovjetsko republiko ali tisočletno balkansko udbo greznico ?

 53. tantadrui pravi

  Meni je najpomebnejše da pridek k Jezusu v večnost in da se borim proti sovraštvu in lažem ki jih širijo razni politikisi in politiki.

 54. csu pravi

  @markus…je s tabo vse v redu???
  ——————————————— markus original pravi:
  18. 06. 2014 at 10:43

  csu, toliko o kočevarjih

  http://www.gottscheer.net/indexslo.html

  ——————————————— csu pravi:
  18. 06. 2014 at 10:13

  borec pravi:
  18. 06. 2014 at 09:49

  …biti tudi Nemška,ampak žal ni,ker so jo KOMUNISTI izselili skoraj v celoti…
  —————————————-

  Takšno nepoznavanje zgodovinskih dejstev je žalostno. 60.000 Slovencev je moralo zapustiti domove, da se je vanje vselilo 13.000 Kočevarjev. Kočevarji so zapustili svoja ognjišča, kjer so 500 let živeli skupaj z domorodci, na željo Adolfa Hitlerja. Preden se je končala WWII, je 13.000 Kočevarjev iz domov Slovencev, pobegnilo v Avstrijo, ker so se bali povračilnih ukrepov. To je na kratko – RESNICA.

  —————————————————-

  …saj je moj zapis iz glave, malodane copy/paste linka, katerega navajaš!!!

  ———————————————–
  … V letih 1941/42 so nacisti na osnovi Hitler-Mussolinijevega pakta preko 12 000 Kočevarjev naselili na Krško-Brežiško področje, od koder so prej pregnali slovensko prebivalstvo. L. 1945 so ti, na slovenske domove naseljeni Kočevarji, zbežali v sosednje države, predvsem v Avstrijo….

 55. KONVERTIT pravi

  @tantadrui
  Če iščeš JEZUSA si na napačnem forumu!

 56. KONVERTIT pravi

  @csu hranijo te s polresnicami, polinformacijami, predelanimi številkami in lažmi! Resnica pa je zate pretežka hrana!

  Napiši še drugi del polresnice!

  Koliko civilov NEMŠKE MANJŠINE je bilo pobitih in prisilno izgnanih!?

  Koliko jih je bilo po vojni zaprtih v socialističnih koncentracijskih taboriščih!? (in nato likvidiranih?)

 57. tantadrui pravi

  Zadnje tri poste niso uploudani. Ne vem zakaj . Dost mam .
  Maša laž je od satana. Si njegova hči ?

 58. csu pravi

  @Konvertit…ponavljam:

  —————————– csu pravi:
  18. 06. 2014 at 10:30

  @Konvertit…malo več, kot jih je sodelovalo v NOB…Moj pokojni oče je bil zaprt v ameriškem “kanc lageru” v MARSEILLES-u

 59. KONVERTIT pravi

  @csu hranijo te s polresnicami, polinformacijami, predelanimi številkami in lažmi! Resnica pa je zate pretežka hrana!

  http://www.ednevnik.si/entry.php?u=okop&e_id=68264

 60. markus original pravi

  csu

  če že kopiraš dodaj vse ne samo teh 12:000, drugi bi ostali na svojih ognjiščih, pa se zaradi maščevanja niso uipali in niso smeli.

 61. markus original pravi

  v hišah po okolici kočevja še danes živijo partijski priseljenci v hišah hočevarjev.

 62. csu pravi

  @Konvertit…ne vem, kaj je v tem blogu takšnega napisano, kar jaz ne bi vedel. Če Adolf Hitler v Gradcu ne bi izrekel znamenitih besed…Naredite mi to deželo spet nemško…bi tudi tega bloga ne bilo…

 63. markus original pravi

  csu

  izvlečki so zmerom samo tisto kar želimo vedeti, celota pa je resnica

 64. markus original pravi

  tantadruj

  ti si že sedaj v vicah

 65. markus original pravi

  tantadruj
  tebe bodo imeli v vicah na zgodovinskem oddelku

 66. csu pravi

  @markus, ooprosti, s teboj mi ni razpravljati. Raje uporabim “konvertitov”

  …original…

  Never argue with an idiot. They will only bring you down to their level and beat you with experience.

  ― George Carlin

 67. MEFISTO pravi

  Že sedaj imamo 50% čefujev v DZ.

 68. KONVERTIT pravi

  @csu 18. 06. 2014 at 11:28

  “@Konvertit…ne vem, kaj je v tem blogu takšnega napisano, kar jaz ne bi vedel.”

  Zakaj nam potem prinašaš le polresnice in zamolčiš (anonimiziraš) vse zločince in zločine!
  Resnico postavljaš na glavo! Saj nismo bedaki, ki ne znamo uporabiti internet in Google

 69. Maša pravi

  csu pravi:
  @Konvertit…ne vem, kaj je v tem blogu takšnega napisano, kar jaz ne bi vedel. Če Adolf Hitler v Gradcu ne bi izrekel znamenitih besed…Naredite mi to deželo spet nemško…bi tudi tega bloga ne bilo…—————-Tale balkanski hitler uporablja podoben besednjak,kot originalni ! Pravzaprav zrcalna slika ,onega graškega dolfija ? Oče graškega dolfija sicer nima nikogar na vesti ,tako kot krvavi mitja,desettisoče nedolžnih sodržavljanov ?

 70. markus original pravi

  csu

  da si pa taka ovca

 71. Maša pravi

  gost pravi:
  Smo pred časom klepetali v eni družbi, kar nekdo mimogrede navrže, da pripravljajo nov zakon . Drugi uradni jezik naj bi bila srbščina.Zataknilo se nam je v grlu…… smo mislil , da je hec. Koliko Slovenci še lahko prenesemo !?———————————————————————————-Ja po volitvah se bo že videlo, ali bo še kak Slovenec s hrbtenico ostal v Parlamentu ? Ali bodo večino predstavljali z balkana uvoženi barbarski okupatorji in njim zvesti domači izdajalski kolaborantski lakaji ? Bolj navidezno rinemo v evropsko civilizacijo,bolj se dušimo v smrdljivi balkanski močvari !

 72. markus original pravi

  pojdi po hribih kjer je travnik draga in povprašaj zakaj ljudje ne morejo odkupiti hiš, zato ker so lastniki kočevarji, pojdi po pokopališčih, pa povprašaj kje so spomeniki, nemške manjšine, kolektivna krivda je hudič.

 73. markus original pravi

  csu

  Christian Social Union in Bavarija

 74. špas teater (za ovčke) pravi

  ZEMLJAR-it na udaru NPU-ja

 75. KONVERTIT pravi

  @špas teater
  Od NPU-ja do tožilca
  pa do predloga obtožbe pa do sodnika
  pa nazaj do tožilca in dopolnitve obtožnega predloga
  pa do sodnika
  pa nazaj do tožilca in dopolnitve obtožnega predloga
  pa do sodnika
  pa nazaj do tožilca in dopolnitve obtožnega predloga

  pa do zastaranja ali zavrnitve/krive obdolžitve?

 76. bogomir pravi

  Rdeča ,umazana golazen-sedaj pa STOP.

 77. darwin pravi

  Janše še zaprli niso, pa bi razni Ribičičičiči že delali novo Jugosranje. Slovenci čaka nas novi rock and roll. Tokrat za ljubo Slovenijo do konca !

 78. csu pravi

  @Konvertit, kdor zna uporabljati Google, ne rabi ne tvoje in ne moje anonimizacije. V Dravski banovini je bilo 1941. leta samo 1200 članov kompartije…v ilegali. Ekspanzionistična politika Adolfa Hitlera jim je omogočila, da so izrabili NOB in organizirali prevzem oblasti. Ideja partije kot avantgarde je bila vodilo, ki je preko sposobnih retorikov in spletkarjev, tudi klavcev, če hočeš…udejanjila nesrečo Slovencev(preostalih). RKC, austromarksisti in tudi kakšen Kocbek…jim je olajšal “delo”. Slovani ja moremo držati skupaj! Ampak, jaz nisem slovanskega porekla.

 79. Miran pravi

  Frančki, a se vam že spet frtajčka ?
  Sam fprašam.

  🙂

 80. csu pravi

  markus original pravi:
  18. 06. 2014 at 12:16

  csu

  Christian Social Union in Bavarija

  ——————————————

  No končno…ti je kapnilo

 81. Miran pravi

  Miran pravi:
  18. 06. 2014 at 09:29
  @ Marko oprosti nisem mislil tebe osebno, ni razloga, da ti ne bi verjel, rečeno je bilo na splošno, pač poznam svoje sonarodnjake in me ne more nič presenetit. Upam, da se z mano saj delno strinjaš .

  ___

  Lažni Miran in Markec sta se zalizala kot dva polža.
  🙂

  Fanta le prvoščta si.
  Boljš, kot da se zadržujeta pa da vama kje drugje vn useka.

  😛

 82. Matej pravi

  Mini juga ,prava izbira za našega okupatorja Cirila,stalinobrkatega ? Prvo veličastno udbo strašilo ? Slovenci pa se po tisočletih življenja,naj kar brez besed umaknemo ,pred upostošenjem vsiljivih udbo pujsov ?? A je na balkanu zmanjkalo prostora,ali te parazite pri nas isto sonce lepše greje,Ciril ni pojasnil ? Ne po srbsko ,ne po albansko ali čefurjansko ???

 83. Sam fprašam. pravi

  Sam fprašam.
  Si danes že vzel BILOBIL, da so boš spomnil na male tabletke?

 84. Sam fprašam. pravi

  Sam fprašam.

  Don’t DRINK and DRIVE

  SMOKE and FLY

 85. nostalgin forte pravi

  sem za najnovejšo jugoslavijo

 86. nostalgin forte pravi

  sem za najnovejšo jugoslavijo – brez bele klero-golazni

 87. Sam fprašam. pravi

  Tebi tudi @forte ne pomaga

  Bravo
  Užalil si samo pol Slovenije!

 88. KONVERTIT pravi

  Druga polovica pa vidi le BEDAKA

 89. Slovenec 33 pravi

  Ja, Slovenija se je osamosvojila, ni pa še osvobojena od okupatorjev in domačih izdajalcev.
  Zato sedaj osamosvojitelje zapirajo, ker so ovira nadaljevanju okupacije.
  Nikjer na svetu okupatorji in domači izdajalci ne spoštujejo moralnih in etičnih norm in tudi v Sloveniji ne.
  Zato na prihodnih volitvah volite le ljudi, ki bodo delali v korist Slovenije in ne tistih, ki so uničevalci Slovenije kot sledi.
  – zadolževanje 1 milijon € na uro,
  – dviganje davkov
  – doplačevanje zdravil
  – izglasovanje nepremičninskega zakona v parlamentu (US ga je na srečo razveljavilo)
  – zmanjševanje brezposelnosti z brisanjem brezposelnih s seznamov
  – dvojni obračuni potnih stroškov za eno port
  – prodaja istega dokumenta na dva različna – konkurenčna naslova
  – nakup stanovanj za oddajo v času bivanja v solidarnostnem stanovanju z neprofitno najemnino
  – prodaja tujih zemljišč
  – neplačevanje kreditov
  – izgon mestnega svetnika z ukazi v tujem jeziku s seje mestnega sveta (g. Pavlin v Ljublani)
  – priseganje na tuje simbole

 90. darwin pravi

  Slovenija zemljo obečana
  Ljudi su tamo rumeni i plavi
  Ko marljivi mravi rade dan i noč
  A njihove lijepe žene čekaju mene
  I sanjaju, da ču im skoro doč
  Dolazim, dolazim…..

 91. Maša pravi

  Kamorkoli stopi balkanca noga ,tam dobro vedo ,kaj prava je nadloga ! Naj bo to zviti mini kučanovič ali mega grobar ribačič,tam še trava sto let ne raste nič !

 92. Maša pravi

  tantadrui pravi: Ne , te volitve in še kakšne bodo ravno pot da se prečisti Slovenski narod . To je bilo narodno sveto dejanje, danes pa vlada zopet satan s svojimi lažmi.——————————————————-Tandri,Kučan ni tak ,če se zlaže se po resnici ! Nikogar ni osebno ubil.tako kot žabjooki ribičič,ki tudi trdi da je samo po ukazu od zgoraj ,dal pospraviti nekaj desettisoč nedolžnih sodržavljanov ? So pa lepo stilsko zloženi po takratni visoki moskovski stalinistični klavski modi ?

 93. Stevek pravi

  CIRIL RIBIČIČ “LUPETA” NEUMNOSTI. OSNOVA ZA NJEGOVO IDEJO NAJ BI BILA POLITIKA RECIPROČNOSTI.
  NAŠTEJTE SAMO ENO OD TEH BALKANSKIH DRŽAV V KATERIH SLOVENCI TAM ŽIVEČI IMAJO SVOJEGA PREDSTAVNIKA V NJIHOVIH PARLAMENTIH. NOBENEGA.
  ZA KOJI KURAC BI SLOVENIJA NEKAJ DALA IN NIČ DOBILA NAZAJ. PRVO NAJ ONI DAJO NAŠI MANJŠINI TE PRAVICE POTEM BI SE LAHKO O TEM POGOVARJALI.

  PUČNIK JE LEPO POVEDAL “JUGOSLAVIJE NI VEČ” IN PIKA……

 94. markus original pravi

  domobranski klerikalno-nacionalistično-šovinistični belo pobarvani izdajalski izrodki ste krivi da je slovenija tam kjer je danes

  rezultat naše osamosvojitve je dokaj klavrn – sploh več nismo samostojni
  prodani smo lopovski eu (beri: nemčija) in ameriki (multinacionalke, nato, cia)
  naši evro poslanci so neaktivni plastelinasti izmečki (kvazi intelektualec zver &puterle) ki kimajo “stricem” v eu ter glasujejo za sloveniji škodljive zakone

  skrajni čas je da gremo na volitve kjer bomo imeli možnost zavrniti slovensko klero-desnico (zbor za republiko s šepavim na čelu)

  naj živi ideja svobode!!!

 95. Urejevalec pokojnikov pravi

  @nostalgin, ne sanjaj o novi Jugoslaviji.
  Ni možnosti, da bi se združili narodi s tako različnimi kulturami (vera).

  Multikulturnost, ki ji opevajo komunistični internacionalisti, se je že večkrat izkazala za neuspešno (posledica: krvavi Balkan).

  Prihodnost je v nacionalno nizko kontaminirani Sloveniji.
  Zato bi morali ukrepati proti priseljevanju nacionalno neprimernih priseljencev, podobno kot to dela Švica.

 96. igor pravi

  Smo pred časom klepetali v eni družbi, kar nekdo mimogrede navrže, da se pripravlja, da bi naš I.J.Janez rad bil dosmrtni predsednik Slovenije.

 97. Maša pravi

  igor pravi:
  Smo pred časom klepetali v eni družbi, kar nekdo mimogrede navrže, da se pripravlja, da bi naš I.J.Janez rad bil dosmrtni predsednik Slovenije.———Težko bo z vami barbarskimi balkanoidi ,dosmrtnimi okupatorji Slovenije,prisesanimi za vratom ? Sinovi mega zločinskih stalinističnih morilcev,tudi niste porok za karkoli vzpodbudnega !

 98. Matej pravi

  Balkanski podtaknjenci,ki so preplavili Slovenijo nas domorodcev sploh ne opazijo,kot da smo že izbrisani ?

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen