JANEZ JANŠA DO BAVCONOVEGA KRIVOSODJA BREZKOMPROMISEN. Nikogar ne bom nič prosil, kriva sodba pa bo padla!

169

Predsednik SDS Janez Janša je v pogovoru za Televizijo Slovenija danes dejal, da do sedaj še ni prejel poziva za prestajanje zaporne kazni v zadevi Patria, ki naj bi jo začel prestajati 20. junija. Na vprašanje o alternativnem prestajanju kazni ali odlogu je odgovoril, da v zvezi s “to krivično obsodbo” ne misli nikogar za nič prositi.

“Uporabili bomo vsa pravna sredstva, da sodba pade in padla bo,” je o zadevi Patria dejal Janša in dodal, da neposredni dokazi kažejo, da za procesom stoji nekdanji predsednik republike Milan Kučan.

Janša je povedal, da v stranki SDS težav z zaupanjem zaradi sodbe ni, prav tako teh težav po njegovih besedah ni pri tistem delu slovenskega volilnega telesa, ki se je o zadevi Patira pozanimal. “Gre za montiran proces,” je ponovil in dejal, da bije zadnja ura tistemu, kar se je po osamosvojitvi Slovenije skušalo predstavljati kot neodvisno sodstvo.

Potrditev sodbe v zadevi Patria na višjem sodišču zanj ni bil šok, je povedal in pojasnil, da se mu vse to ne dogaja prvič. Pri tem je dejal, da vsi postopki, ki so jih do sedaj sprožili zoper njega in SDS, kažejo, da gre za zlorabo sodstva za obračunavanje s političnim nasprotnikom.

Odstotek zaupanja v slovensko sodstvo je po Janševih besedah katastrofalen signal, ki bi moral že zdavnaj pripeljati do ukrepov. Dejal je, da je sodstvo pod vplivom levičarske oblasti, zato je po njegovem mnenju jasno, da med njima obstaja simbioza. Pri tem je opozoril, da se sodnega kriminala in sodne korupcije v Sloveniji ne preganja.

Za stranko SDS Janša meni, da je močna in suverena ter da bo na predčasnih državnozborskih volitvah zmagovalka.

Glede novih strank je opozoril, da stranka, ki nastane nekaj mesecev pred volitvami, ne more imeti resnega programa, ki bi ga članstvo ponotranjilo, in tudi ne more oblikovati kandidatne liste z 88 verodostojnimi kandidati za poslance, ki bodo zagovarjali ta program.

Te stranke po njegovi oceni uspevajo, “ker je propagandni aparat tako močan in ker tisti, ki te stranke ustanavljajo, obvladujejo na stotisoče ljudi, ker imajo o njih najbolj intimne informacije”.

Ko smo gledali ustanavljanje Stranke Mira Cerarja, sem videl kar nekaj obrazov, za katere so rekli, da so novi, jaz pa jih poznam iz časov procesa proti četverici kot mlade agente Udbe, ki so nas zasledovali,” je dodal.

Obregnil se je tudi ob imena strank in izpostavil, da stranke, katerih edini cilj je oblast ali zaščita nekega monopola “v vsej svoji plehkosti niso sposobne poiskati niti resnega, dostojnega imena”, ampak v svojih imenih nosijo ime predsednika ali predsednice stranke. “Predstavljajte si, da bi se SDS preimenovala v Stranko Janeza Janše. Kakšen kraval bi to bil v slovenskem medijskem prostoru,” je dodal.

Glede datuma volitev je ocenil, da poletni čas sicer ni najprimernejši, je pa boljši kot poznejše poletje. Ustavnih rokov se očitno ne da premikati, zato nima smisla izgubljati časa, meni Janša, ki verjame, da bo v Sloveniji vendarle dozorelo zavedanje, da “zmagujemo takrat, kadar smo enotni”.

Povezani članki:

JANEZ JANŠA IN JURE CEKUTA 20. JUNIJA SKUPAJ NA “KAPIJI” DOBA? Le mokre sanje murgelskih spletkarjev!

USTROJ SLOVENSKEGA SODSTVA, ki sodi v “imenu ljudstva”. Žal še vedno po vzoru Bavconove jugokomunistične šole!(sta/ured)

janez jansa po sodbi2Janez Janša: V stranki SDS ni težav z zaupanjem zaradi sodbe, prav tako teh težav ni pri tistem delu slovenskega volilnega telesa, ki se je o zadevi Patira pozanimal.

Št. komentarjev: 169
 1. robi pravi

  kučan je napisal,držimo ga za besedo!!!!!!!!!!!!!Ker skoz laže!

 2. robi pravi

  Zakaj se pa kaze na tv slovenija ko je to zanj hanzi tv????

 3. robi pravi

  Za janšo…..Ljudje hudo drugače mislimo kot ti!!!!!!Boš doživel na volitvah:)Samo % ste pobrali od vseh volilcev????Sramota,ne zmaga!!!!

 4. robi pravi

  Ko smo gledali ustanavljanje Stranke Mira Cerarja, sem videl kar nekaj obrazov, za katere so rekli, da so novi, jaz pa jih poznam iz časov procesa proti četverici kot mlade agente Udbe, ki so nas zasledovali,” je dodal.

  Ne me basat da je leljak med njimi…..

 5. pero pravi

  Janez Janša prvi med klenimi slovenskimi sinovi. SDS bo rešila Slovenijo in takrat med nami ne bo več prostora za rdeče komunjare. Oni sodijo samo še na odpad zgodovine.

 6. MEFISTO pravi

  @robi

  Zapri gofljo smrdljiv sekret komunajzarski!!

 7. robi pravi

  MEFISTO pravi:
  04. 06. 2014 at 22:48

  @robi

  Zapri gofljo smrdljiv sekret komunajzarski!!

  Ti in tvoj pravnomočno obsojen kriminalec se javita .junija v dobu!!!!!!!!!!!!!!!!!Ti boš tam mogoče,kriminalec pa v avstraliji……

 8. robi pravi

  MEFISTO pravi:
  04. 06. 2014 at 22:48

  @robi

  Zapri gofljo smrdljiv sekret komunajzarski!!

  Poserem se na tvojo demokacijo ko pravnomočo obsojen kriminalec noče v zapor…………..

 9. robi pravi

  Delu ne verjamem niti vremenske napovedi,tv ljubljana je hanzi tv….Pa ankete pobira z dela,pojavlja se na hanzi tv….Pa dajte,,,,,,,,,,,,,,

 10. ata pravi

  Sej sodba je že padla………ampak ne v njegovo korist…

 11. anti@robi pravi

  @robi spet prehitevaš!

  Seveda pomagaš zločincem in skupaj z njimi preganjaš vse, ki te zločince ogrožajo!

  Ti zločinci ogrožajo vse tudi tebe! Zakaj empatija do barab?

  Kdaj se boš naveličal socialističnih prevar in manipulacije?
  Kolikokrat boš pomagal barabam?

 12. robi pravi

  robi pravi:
  04. 06. 2014 at 22:50

  MEFISTO pravi:
  04. 06. 2014 at 22:48

  @robi

  Zapri gofljo smrdljiv sekret komunajzarski!!

  Glej ker si ti domosranec bi pričakoval nič več kot to…..Vendar sem jaz gospod in se ne spuščam na tvoj sekretni sds komentar!

 13. robi pravi

  anti@robi pravi:
  04. 06. 2014 at 22:56

  @robi spet prehitevaš!

  Seveda pomagaš zločincem in skupaj z njimi preganjaš vse, ki te zločince ogrožajo!

  Ti zločinci ogrožajo vse tudi tebe! Zakaj empatija do barab?

  Kdaj se boš naveličal socialističnih prevar in manipulacije?
  Kolikokrat boš pomagal barabam?

  Glej,nisem rdeč,niti komunist!!!Zakaj pa ne greste odpirat arhive v Vatikan ali v ZDA?????Ker bi brez letala pristali nazaj tu v prelepi sloveniji!In beri članke na netu!!!!!!!!!!!Otrok komaj čaka da dobi kaj za jest v šoli,SLOVENSKI OTROK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Vi pa boste miljona evrov porabili za odpiranje domobranskih grobov in vseh ki več niso med živimimi.Niti krivi,niti nedolžni,vsi so že mrtvi!!!!Vi pa iz slovenskih otrok jemljete kruh za opiranje grobov………Jaz se ne bi z tem res imel za ponosnega!

 14. igor pravi

  Mokre sanje bivšega zagrizenega komunista, sedaj zagovornika SS pomožnih čet. SODBA NE BO PADLA. ŠE ZA OSTALE STVARI GA BODO ZAPRLI.

 15. robi pravi

  Me zanima nasmeh irglove in znanega publicista leljaka v nedeljo…..Janez vas je prezvečil in izpljunil:)

 16. robi pravi

  Janez,PRAVNOMOČNO OBSOJEN KRIMINALEC V EVROPSKI DRŽAVI SLOVENIJI!

 17. anti@robi pravi

  @robi ali razumeš zakaj te tako vidimo?

  Ni prav zmerjanje čeprav ima delno tudi prav!
  “Zapri gofljo smrdljiv sekret komunajzarski!!”
  Naj najprej obsodim tako nizko raven komentiranja!

  Vidimo da pomagaš udbopartiji (komunajzarjem), katere preganja demokracija!

  Pomagaš zločincev in skupaj z njimi ogrožaš demokracijo!
  Nevede z svojimi dejanji postajaš soodgovoren za vse najhujše, kar je predstavljal in povzročal socializem!

  @robi le demokracija je rešitev iz korupcije in prevar, manipulacij, pretiranih privilegijev in posledično kriminala za pokrivanje privilegijev!

  DEMOKRACIJA je za vse enaka ali pa je ni! Vedno pa se borimo, da bi bila še boljša!

 18. robi pravi

  @anti@robi pravi
  V demokraciji ne žališ ljudi z zombiji,udbaši,fašisti,opankarji,trenirkarji,udbaši!!!!!!!!!!!!!V demokraciji če si obsojen greš sedet!V demokraciji ni tega da ne veš od kje ti 250,000 evrov viška na banki.V demokraciji se ne pojavljaš vsak teden na sodišču,le si razumen,pošten!In kdo je omogočil največjo krajo državne lastnine,v kateri vladi je bilo to????Misliš da smo ljudje glupi???Poglej volitve! Se hvalite z veliko zmago,ta je 6% vseh volilcev!!!!!!To ni zmaga!!!!!

 19. anti@igor pravi

  Bravo! Dobro poznaš zločinskost teh, ki jih danes braniš in v njihovem imenu napadaš vse, ki so jim grožnja!

  “SODBA NE BO PADLA. ŠE ZA OSTALE STVARI GA BODO ZAPRLI.”

  Vidim, da je zate pomebno le to da nekoga zaprejo! Pravzaprav! MORAJO ga zapreti, ker ti tako HOČEŠ!

  Morajo ga zaprti, še za ostale stvari, ki niso v nobeni obtožnici in sodbi?

  Razmisli! Kdaj bo možen s tabo razgovor brez sovraštva in pen na ustih!

  Kdaj boš končal LINČ?

 20. robi pravi

  anti@robi
  Pomagaš zločincev in skupaj z njimi ogrožaš demokracijo!
  Nevede z svojimi dejanji postajaš soodgovoren za vse najhujše, kar je predstavljal in povzročal socializem!

  Jaz pomagam zločincem????Pa tebe je pamet zapustila,tebi se je totalno vtrgalo!!!!!!!!!!Jaz pomagam zločincem?????Pazi da te ne bom tožil!!!!!

 21. tantadrui pravi

  Včasih je hodil k Jelki Bizilj na “spoved”, pa mu je lani rekla da če bo pravnomočno obtože da ne rabi več k njej hodit na pogovore in je zamenjal ploščo.

 22. tux pravi

  Kaksno je to sodstvo, ko imas dokaze in vlozis kazensko ovadbo zoper policista, ki nato obrne plosco in te ovadi nazaj zaradi krive ovadbe? Potem pa 5 let hodis po s

 23. robi pravi

  Takrat ko bo šel sedet in bo dal mir ljudem!Ne bo već žalitev z zombiji,trenirkarji,udbaši,opankarji,fašisti,itd……….Takrat bo praznik demokracije!

 24. anti@robi pravi

  @robi tudi v tebi vidimo malega zombija!

  Napadaš vse, ki si želijo demokracije za vse!
  Napadaš vse, ki si želimo pravno državo!

  Braniš pa ostanke udbopartije, ki je bila meni in tebi represivna, da bolj ni mogla biti! UDBA in partija ni tolerila ničesar kar bi malo dišalo po demokraciji! IN točno to dela še danes!
  Seveda tebe vidimo v prvih vrstah, ki jim pomagajo obdržati vse privilegije in status quo!
  Res si v lepi družbi! Zaljubljen v prijaznost svojega ječarja!

 25. robi pravi

  Ljerka Bizilj ga je ven vrgla iz studia,ga noče videt 25 let!Pa to ti je pol en politik……

 26. tantadrui pravi

  Drugače pa sem ga poslušal pozorno, seveda ni argumentirano povedal nič okoli novega zakona.
  O sodbi pa upam da je profesionalna in pravična. drugače pa marsikaj res ne štima v našem sodstvu in celi državi. Pa verjetno so sodniki še najmanj krivi. Politiki pa so krivi.

 27. robi pravi

  @anti@robi
  ne žali z zombiji,ker bom nekomu zarad tega faca razbil,razumeš?????Še enkrat omeniš zombije kot tvoj vodja te poiščem in te razsekam na komade!!!!!!!!!!!!!!!Nikol mi ne omenjaj zombije!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 28. anti@robi pravi

  KAj imate ob neumnega ponavljanja!?
  Naj gre ali ne gre sedet, to ne bo zmaga za nikogar!

  Pravzaprav je že danes zmagovalec!

  Bil je že enkrat zaprt in rehabilitiran! Lahko je še enkrat!

 29. anti@robi pravi

  @robi tudi v tebi vidimo malega zombija!
  Ne veš kaj delaš! Vodijo te preko TV ekrana!
  Zvečer ti dajo sovražnika, da ga naslednji dan napadaš! Kot zombi!

  Kdaj pa je bil že kakšen linč razumno dejanje?
  Hvala @robi, tako te vidim! Vidim, da samemu sebi delaš škodo!

 30. robi pravi

  @anti@robi
  Ja bil je enkrat obsojen ker je ukradel dokumente v jla in sedaj je spet obsojen ker je kradel….Pa kaj bo še osemkrat kradel,da gre sedet????Pa dajte ga za predsednika evrope,sam tu nam naj da mir,ker ima vse svoje meje!!!!!!!!!!!!

 31. tantadrui pravi

  Ne vem če veste . janša je začel omenjat Zombije ko je to začela najprej Obama in njegova administracija. tako da TO VSEKAKOR NI NAKLJUČJE. Če misli da je to naključje ker se ZELO MOTI.
  ker spremljam ameriške medije pa lahko povem da so zgroženi ker so se dokopali do DOKUMENTOV kako naj vojska reagira v primeru če jo napadejo ZOMBIJI. Da prav ste prebrali, ameriška vojska se pripravlja doma na spopad z ZOMBIJI. Ne se čudit, imajo fema kampe pripravljene in osebno sem se pogovarjal z ljudmi ki so bili v teh kampih že.
  Tako da Janša sledi samo smernicam ameriške administracije, ki pripravlja možnost in opravičilo če pride do čudnih dogodkov.

 32. robi pravi

  @anti @robi

  Zvera bi volil takoj,in še enkrat ponavljam,…janez,irglova,gorenak so uničili sds,škoda!

 33. robi pravi

  Če še janša enkrat omeni zombije ga najdem!!!!!!!!!!!To obljubim!!!!!!!!!!!!!!!!

 34. robi pravi

  Pokojniki so zombiji?????Pa nabijem vas nekam!!!!Še enkrat naj kdo omeni zombije!

 35. anti@robi pravi

  Bravo @robi Prebudil si se!

  Ne govori mi o imenih!
  V USTAVI imamo zapisano strankarsko demokracijo in volimo stranke!
  Nimamo niti preferenčnega glasu!

  KDo pa danes blokira, da bi naredili volitve bolj prijazne in bi volivci imeli več vpliva na izbiro?

 36. tantadrui pravi

  zombiji

 37. anti@robi pravi

  Dragi @robi
  Kaj je zombi?

  Živo bitje, ki nima svoje volje in zavesti! Ima skupinsko zavest s katero nekdo manipulira!

  Naj priznam da je zombi pretirano! Vendar opis odgovarja opaženemu!

 38. toti mb pravi

  Možganski invalidi, balkanoidi,sopcialistični enoumneži – dihajte malo zraven, da ne boste ostali brez sape, kam se tako ženete, saj še niso jutri volitve.

 39. robi pravi

  @tantadrui
  da bog dal da ti crknejo vsi v družini!

 40. anti@robi pravi

  Dragi @robi
  Kaj je zombi?

  Še nekaj! Zombi sovraži vse dugačne!

 41. tuxtux pravi

  Nase sodstvo je v nekaterih primerih zelo gnilo in smrdi po udbofcih!
  Res je da je Jansa obsojen, ampak v pravu veljajo redna in izredna pravna sredstva in dokler niso izkoriscena vsa sredstva, vedno obstaja moznost da je nekdo nedolzen in po krivem obsojen.
  Lep mednarodni primer je general ANTE GOTOVINA, ki na prvi stopnji dobi 24 let na drugi pa oprostilko.

 42. tantadrui pravi

  pojdi proč od mene SATAN

 43. robi pravi

  @anti@robi
  Od kdaj je pa zombie živo bitje?????To so mrtvi ljudje,in z temi manipulira janez???????????????

 44. anti@robi pravi

  Dragi @robi

  Ali mi poveš, koga vse sovražiš poleg janeza,irglove,gorenaka

  Ne moreš me prepričati, da ne sovražiš!
  Tega ne skrivaš!

 45. anti@robi pravi

  I LEGEND
  WILL Smith naredi na koncu filma zdravilo, ki iz zombijev naredi spet normalen ljudi!

 46. robi pravi

  tuxtux pravi:
  04. 06. 2014 at 23:39

  Nase sodstvo je v nekaterih primerih zelo gnilo in smrdi po udbofcih!
  Res je da je Jansa obsojen, ampak v pravu veljajo redna in izredna pravna sredstva in dokler niso izkoriscena vsa sredstva, vedno obstaja moznost da je nekdo nedolzen in po krivem obsojen.
  Lep mednarodni primer je general ANTE GOTOVINA, ki na prvi stopnji dobi 24 let na drugi pa oprostilko.

  No,lepo da janeza z gotovino primerjaš!!!!!!!!!!!!!!!Pohvale vredno in sam podobno slepemu simpatizeru velike vodje sds…………….

 47. tantadrui pravi

  Hm, naj mi Bog oprosti in ” robitu “

 48. robi pravi

  anti@robi pravi:
  04. 06. 2014 at 23:41

  Dragi @robi

  Ali mi poveš, koga vse sovražiš poleg janeza,irglove,gorenaka

  Ne moreš me prepričati, da ne sovražiš!
  Tega ne skrivaš!

  Vprašaj me zakaj ne sovražim Zvera in vse ostale člane sds????Bo hitreje:)

 49. robi pravi

  anti@robi pravi:
  04. 06. 2014 at 23:43

  I LEGEND
  WILL Smith naredi na koncu filma zdravilo, ki iz zombijev naredi spet normalen ljudi!

  Lepo da si gledal,,,,Boš lahko na janezu preizkusil če deluje:)

 50. anti@robi pravi

  To so mrtvi ljudje,in z temi manipulira janez?

  Res se veliko manipulira z vsemi žrtvami!
  Eno je manipulacija in drugo PIETETA!

  Poznaš pieteto do žrtev holocausta in odpoveš pri žrtvah socializma!

 51. igor pravi

  Ante Gotovina, ni kradel, je samo naredil tisto kar je moral,povrnil je pravno stanje na delu Hrvaške.

 52. Kakoto pravi

  “Predstavljajte si, da bi se SDS preimenovala v Stranko Janeza Janše. Kakšen kraval bi to bil v slovenskem medijskem prostoru,” je dodal…..prišlo bi do UDBOKRAVALA.

 53. tuxtux pravi

  @robi
  Nic ne primerjam, dejatvo ke da dva razlicna sosnika oz. 2 senata lahko o eni in isti zadevi bodisi na prvi ali drugi stopnji drugace razsodita.
  Ce gres k zdravniku se ne more zgoditi da ti en rece, da imas maligni melanocitni neavus, drug pa da ti ni nic in da si zdrav. Ali se tudi to ze dogaja v dezeli?

 54. anti@robi pravi

  Prosim @robi
  Ali lahko za trenutek nehaš sovražiti?

 55. tuxtux pravi

  igor@ ni kradel se mu pa je dajalo v tockah obtoznice, da je ubijal neke cetnike pa civile, kar seveda sploh ni bilo res.

 56. robi pravi

  Pojdi se igrat partizane in nemce v peskovnik!

 57. robi pravi

  Mi normalni ljudje pa moremo nahratnit slovenske otroke!

 58. anti@robi pravi

  @tuxtux

  Tudi sodniki se motijo!
  1/5 sodb pade!
  Pa ne bo nihče rekel, da se mu je kdo izmuznil skozi prste!

  Raje eden več na svobodi, kot eden preveč v zaporu (po nedolžnem)!

 59. robi pravi

  tuxtux pravi:
  04. 06. 2014 at 23:47

  @robi
  Nic ne primerjam, dejatvo ke da dva razlicna sosnika oz. 2 senata lahko o eni in isti zadevi bodisi na prvi ali drugi stopnji drugace razsodita.
  Ce gres k zdravniku se ne more zgoditi da ti en rece, da imas maligni melanocitni neavus, drug pa da ti ni nic in da si zdrav. Ali se tudi to ze dogaja v dezeli?

  Ni možno!!!!Ker se enmu že 20 let dogaja melanocitni neavus….Pa čakamo da se diagnoza potrdi že 20 let!

 60. anti@robi pravi

  Naj te citiram
  Mi normalni ljudje pa moremo nahratnit slovenske otroke!”

  Normalni ali nenormalni je nepomembno!

  Ali si dojel, da je AB koalicija zadolžila tudi naše otroke in še vnuke!?

  Odplačevali bodo še naši otroci!

 61. anti@robi pravi

  Čakam, da mi spet napišeš 2004-2008

 62. robi pravi

  anti@robi pravi:
  04. 06. 2014 at 23:50

  @tuxtux

  Tudi sodniki se motijo!
  1/5 sodb pade!
  Pa ne bo nihče rekel, da se mu je kdo izmuznil skozi prste!

  Raje eden več na svobodi, kot eden preveč v zaporu (po nedolžnem)!

  Glej,če si kriv si kriv,konec!Če si pravnomočno obtožen kriminalec si pač to,ne moreš biti pol kuhar ali pa magister,ane????Si le pravnomočno obsojen kriminalec!

 63. robi pravi

  anti@robi pravi:
  04. 06. 2014 at 23:53

  Naj te citiram
  Mi normalni ljudje pa moremo nahratnit slovenske otroke!”

  Normalni ali nenormalni je nepomembno!

  Ali si dojel, da je AB koalicija zadolžila tudi naše otroke in še vnuke!?

  Odplačevali bodo še naši otroci!

  Vem in ne se na to izgovarjat!Nikol je nisem hvalil ali branil!!!!!To je tema kaj se dogaja…

 64. anti@robi pravi

  Ja @robi tempo tempo

  Potrpi, saj še ni konec!
  Naj gre sedet ali ne gre sedet je vseeno!

  Sodba je izvršljiva pa vendar še vsi niso povedali svoje!

  Ustavno sodišče? EU?

  Ali natančneje indično sodstvo brez dokazov!

  Obsojen pa si lahko samo za tisto, kar je napisano v sodbi!

  Vse druge stvari zaradi katerih bi nekateri zapirali pa niso niti dokazane in še manj v kakšni obsodbi!

 65. robi pravi

  janez bo šel sam sedet…..Naredil se bo norega in se sam javil na dobu.Pol pa začel izigravat žrtev.Pa to že v osnovnih šolah govorijo…..Škoda da ne ve,da se mu bo sam nabiralo,enako kot tovšakovi,prijatelju….

 66. anti@robi pravi

  Dokazni postopek na sodišču ti je poznan?
  Nek dokument bo na eni strani zagovarjal tožilec in na drugi strani branilec!
  Tožilec bo dodal še kakšen dodaten dokaz, ali pričo in prav tako obramba!

  Na koncu je lahko dokaz raztrgan ali pa dokazan!

 67. robi pravi

  @anti@robi
  Pa si ti videl kaj je zapisano v sodbi???????Čakam na odgovor,pa se pol dalje meniva…..

 68. anti@robi pravi

  “.Pa to že v osnovnih šolah govorijo”
  Kaj delajo z našimi otroci?

 69. robi pravi

  Kako ko so pa hoteli umaknit dokaze????Bodo pa sedaj ti isti dokazo njem v prid?????Smešno…..

 70. tuxtux pravi

  Ce si pravnomocno obsojen, si po ustavi, zkp in kz kriv. Sam ce ti sodisce ni sodilo nepristransko in neodvisno potem je tudi kaznovalna sankcija vprasljiva.

 71. robi pravi

  anti@robi pravi:
  05. 06. 2014 at 00:04

  “.Pa to že v osnovnih šolah govorijo”
  Kaj delajo z našimi otroci?

  Ja,na tv se pove naslednje…..Obsojen!Če si pošten ali nedolžen pač nisi obsojen,ane?

 72. robi pravi

  @anti@robi
  Nisi odgovoril če si prebral sodbo…..Pošteno napiši!

 73. NErobi pravi

  Ne Severni Koreji, Ne robijem, Ne krivosodju, Ne Titeku, Ne VSEM UMOROM…=svoboda, ven iz krize, napredek..

 74. anti@robi pravi

  Sam sem dobro poslušal, prebral vse od Krivica, Jakliča, …
  vrsta dr in ddr prava in niti eden ni imel lepe besede o sodbi!

  Prosim! Najdi mi vsaj en link, kjer bo kakšen pravnik argumetiral, da obsodba ima vse potrebne dokaze in ne krši kakšne ustavne pravice!

  Midva nisva pravnika! Zate pa vem, da je zate pravo fantazijska zgodba!

  Sam sem dobro poslušal, prebral vse od Krivica, Jakliča, …
  vrsta dr in ddr prava in niti eden ni imel lepe besede o sodbi!

  Prosim! Najdi mi vsaj en link, kjer bo kakšen pravnik argumetiral, da obsodba ima vse potrebne dokaze in ne krši kakšne ustavne pravice!

  Kar ni v obsodbi pa lahko pozabiš!

 75. Za dom spremni pravi

  Sude mi
  dusmani moja ljube, al’ ne znaju
  da je istina
  voda duboka

 76. anti@robi pravi

  “Ja,na tv se pove naslednje…..Obsojen!Če si pošten ali nedolžen pač nisi obsojen,ane?”

  ANE?

  Tudi v pravnih državah se zgodi, da je obsojen kdo ki ni kriv!

  Socilizem in njegovo sodstvo pa ni bilo nikoli pravna država!

  Seveda imamo še velik problem!
  Danes zaupa sodstvu manj kot 25 %

  Jaz mu še nikoli nisem!

 77. franc pravi

  Iskrenost, resnicoljubnost, pravičnost, poštenost, vera, domoljubje, … Volil bom za SDS, ki ima edina ljudi, ki lahko Slovenijo popeljejo po poti do teh vrednot in blagostanja (Janša, Gorenak, Tanko, Irgl, Časar, Grims, Šircelj, Breznik in še veliko drugih). Vsi tisti, ki enako dobro v srcih mislijo, bodo glasovali tako kot jaz in če nas bo dovolj, so za Slovenijo nebeška vrata na široko odprta. SDS je PRAVIČNA PRIHODNOST.

 78. HERKULES pravi

  antirobi, pri demokraciji si mimo udaril. Demokracija je stanje, ko vsi živimo v miru in v medsebojni strpnosti do drugače mislečih. Govoriš, da je SDS edina demokratična stranka, ostali pa niso demokratični. Torej tudi NSi in SLS nista demokratični? Nekdanja Drnovškova LDS ni bila demokratična?
  Torej je po tvojem Janez Janša demokracija, Janez Janša je Slovenija in SDS je najbolj poštena in verodostojna stranka?

  Ti kar govori o demokraciji, a Janša ni demokrat, ker ne sprejema odločitve večine in pa nikogar ne posluša. Samo on je in on ima vedno prav. On lahko dela kar hoče, za njega zakoni ne veljajo. To pa veliko pove, ali je demokratično ali pa totalitarno dejanje!

 79. Ernest Janošik pravi

  Po Janši sodstvo (sodniki) ni samostojno, ampak so kot ovce, ki poslušajo Kučana.
  Zelo simptomatično, sklepa po obnašanju svojih, SDS-ovskih, ovc.

  Drugič. Ivan bo moral obiskati psihiatra. Preganjavica (vse povsod udbovci, mladi in malo manj mladi) je bolezen.

  Glede zmage, volivci bomo odločili in ne Janša (močno dvomim, da smo Slovenci tako izrojeni, da bomo volili kriminalca).

 80. MEFISTO pravi

  Razen morda dveh ali treh komentarjev, je vse postale komentarje napisal mož stoterih nickov z no tipkovnico in v ta namen spet malo ali nič spaL.

  Ker je defekaliziral in ker ejakuliral na Politikisu, je zamudil intervju z Janezom Janšo, največjim in nsjboljšim slovenskim politikom vseh časov.

  Potem se pa sprašuje, zakaj jei tak politični bebec in v svojih komentarjih pod množico imen vedno znova ponavlja iste nebuloze

 81. dejan pravi

  Samo SDS je v naši državi garant za normalnost in prosperiteto. Vse druge stranke so relikti preteklosti.

 82. Baubau pravi

  Kakorkoli stvari obračamo, je edina napredna stranka v Sloveniji SDS. Za vse zamujene priložnosti in splošno nazadovanje Slovenije, so krivi starorežimski mediji, ki so vedno v pomoč levim nesposobnim strankam.
  O janezu Janši pa vse najboljše. Nihče od levih politikov ( od A do Ž ), mu ne seže niti do kolen.

 83. MEFISTO pravi

  Ne do kolen, niti do gležnjev mu ne sežejo.

  Na oblasti v ospredju ali v ozadju se sončijo izključno po zaslugi skrajno servilnih režimskih medijev in ideoloških ali interesnih mrež.

 84. MEFISTO pravi

  Ko ne bo več kaj ukrasti in izčrpavati in ko s krediti ne bodo mogli več kupovati socialnega miru, se bo levica s krvavop zločinsko preteklostjo odpovedala oblasti in z vstajniškimi karnevali onemogočala novo oblast.

  Preveč ljudi se je nanralo okoli levice, ki niso koristni, ki so nesposobni, ki nič ne delajo in ki so zadovoljni z drobtinicami, ki padajo z miz svojih ideoloških gospodarjev.

  Slovenski narod ima pač tako oblast, kakršno si zradi svoje ponglavosti tudi zasluži.

  1.200.000 Evrov na uro je nova enota za hitrost.

 85. hors pravi

  Tako kot je Ana rekla škoda politikisa ,ker dovoljuje take brezvezne komentarje ala robi….in podobni.Včasih mi je bilo užitek zjutraj prebrta vse to.danes nič več škoda.

 86. Demi Zen pravi

  Rdeckarji pushnili boste kot ste dolgi in siroki. titej je sel rakom zvizgat in tudi palcek vam bo smuknil v brbotalnik..

  raznim soltesom in drugim titoistom se ze krave v stali rezijo..

  iz te moke ne bo ne kruha.

 87. Skeptik pravi

  @Demi Zen pravi:
  05. 06. 2014 at 08:08 Rdeckarji pushnili boste kot ste dolgi in siroki. titej je sel rakom zvizgat in tudi palcek vam bo smuknil v brbotalnik..
  ___________________
  Tudi ti boš šel slej ko prej rakom žvižgat, pa tvoj Veliki Vodja in vsi zaslužni za sranje v Zloveniji, seveda pa tudi VSI ostali. Torej ne serji po splošno sprejetih dejstvih/resnicah, razen če verjameš, da je izkaznica SDS vstopnica v nesmrtnost.

 88. Miran™ pravi

  Tle afne guncajo, otroc so pa lačni.

  🙁

 89. Miran™ pravi

  Baubau pravi:
  05. 06. 2014 at 07:41
  Nihče od levih politikov ( od A do Ž ), mu ne seže niti do kolen.

  ___
  A temu obramboslovcu ?

  Dam si ga pel.
  Na vrt si ga postav.

  😛

 90. psiho pravi

  Pa, komu vi pravzaprav oponirate, ovčke zarukane?

 91. Maša pravi

  Evropejci so se drenjali ,v Varšavi ? Udbo odpad pa je našega predsednika,kot slepca hinavsko prekanaliziral v balkansko močvirje,naj se tam kar utopi in mi z njim ! Njihovim podlostim ni videti konca,pod vodstvom balkano kolaboranta Kučana !

 92. MEFISTO pravi

  Skeptik in Miran ter robi nam z vsemi svojimi inačicami stokrat na dan dokazujejo, da so med nami tudi bolniki, ki so manjkali, ko je Bog pamet delil in ki onesnažujejo naše kulturno in političnooklje.

  Bodimo prizanesljivi do teh revčkov

 93. Demi Zen pravi

  razlika med rdecimi klavci in velikim vodjo je ta, da rdecih parazitov ne bo nihce pogresal, ko bodo zaveslali v vecna lovisca.

 94. kulisa pravi

  Jasno in razločno, brez dlake na jeziku, resnično in dejansko. Tako suvereno vidimo odgovarjati samo državnike. Politikanti Kuč.anovega tipa nikoli ne dajo jasnih odgovorov, skrivajo se za “sodstvo-neodvinso”, pa za KPK, za čigar vodstvo vidimo, kje se zaposli, pa za ULTRA la.žnivci in medijskimi be.bci. Komu zaupamo? Samo tistim, ki so nam enaki po pameti, razumevanju stanja. Nkoli ni bil naš domet Ku.čan, Virant, Janković, Bratušek, Kardeljanci, Markeš, -pač ne maramo lažnivcev in strahopetcev, marionet in udbašev. Pika.

 95. Evropsko sodisce pravi

  Robi, robi,

  tu nisem napisal komentarja, spremljam pa politiks, ker je kvaliteten in se lahko postavi ob bok PozarReportu pri raziskovalnem novinarstvu.

  To da groziš ljudem, te že 30 km severneje pripelje v samico. Ti je to jasno. Ne želi pa si da se vse tvoje grdo klobasanje in ideološko nabijanje prične duševno stiskati. Po odgovorih sodeč, si v fazi, ko čutiš, da je vseeno nekaj narobe z ‘levico’ in te sum, kaj pa če je JJ res politično obsojen, že tako boli, da se obnašaš kot krvniki po vojni. Pobit, pokopat in pozabit.
  Vse vas 100% prepričane o Janezovi krivdi vse bolj preganja, sodba iz Finske in pa komentarji na sodbo, ki prihajajo iz Evrope. Vem, da je za dušo in osebnost zelo zelo hudo, če 10 let gojiš sovraštvo do nečesa, kar se kasneje izkaže za politično maniuplacijo. Dokler si živ, imaš vedno čas, da napišeš:”Globoko mi je žal, da sem gojil sovraštvo in ga spodbujal do te in te osebe”.
  Obstajajo pa nečloveški osebki, ki se tega niti ne zavedajo in gredo naprej, kot da se ni nič zgodilo, po tlakovani poti v pekel.

  P.S. Seveda vse to velja za vsako človeško bitje, vključno z mano.

 96. gost pravi

  Robi,za božjo voljo, kaj hudega so pa delali z vami v otroštvu?

 97. pero pravi

  Celo rdeco krivosodje bo padlo, ne samo sodba patria!

 98. DARTH VADER pravi

  Hahahaa, a ni RTV Kučanov medij po vašem Hanzi tv, kot ste to ves čas do sedaj trdili? Hanzi tv je predvajal vaš dokumentarec Urok Depale vasi in sinoči je imel intervju z Janšo. Narobe svet a ne?

 99. Evropsko sodisc pravi

  O delu rdečega krivosodja na dnevni bazi poroča ESČP, tukaj:
  http://hudoc.echr.coe.int/sites/eng/pages/search.aspx?i=001-144362

  Primer se je vlekel debelih 18 let. Ljudje moji, če je to vam normalno.

 100. Miha pravi

  robi pravi: 04. 06. 2014 at 22:39
  Zakaj se pa kaze na tv slovenija ko je to zanj hanzi tv????
  —————————————————————————

  Mi lahko poveš, zakaj moramo Hanzi TV plačevati vsi državljani, tudi Janša?

 101. Drago pravi

  Če je Hanzi TV samo za levake in udbokomunajzarje naj si jo tudi sami financirajo.

 102. Skeptik pravi

  @Evropsko sodišče:To da groziš ljudem, te že 30 km severneje pripelje v samico. Ti je to jasno.
  ______________
  Kolikor je meni kot nepravniku jasno kazen samice, oziroma osamitve, ni redno pravno kaznovalno sredstvo. Uporablja se le v posebnih ustanovah, kamor je napoten naš IJJ za neprilagojene primerke v omejenem času.

 103. Skeptik pravi

  MEFISTO pravi:
  05. 06. 2014 at 09:12 Skeptik in Miran ter robi nam z vsemi svojimi inačicami stokrat na dan dokazujejo, da so med nami tudi bolniki, ki so manjkali, ko je Bog pamet delil in ki onesnažujejo naše kulturno in političnooklje.

  Bodimo prizanesljivi do teh revčkov
  _____________
  So rekli na drugi strani plota v Polju.

 104. Evropsko sodiscr pravi

  Skeptik, maš prav, uporabil sem neposrečen izraz.

  Nisi pa komentiral današnje sodbe ESČP, ki je po 18 letnih mukah v primežu slovenskega sodstva presegel gordijski vozel.

  Pa znaš kaj angeško? Če ne, tudi google translate dokaj dobro povzame delovanje sodstva.

 105. KONVERTIT pravi

  A N O N I M I Z A C I J A

  “Anonimizirali smo kip človeka, ki je soodgovoren za številne poboje in kršenje človekovih pravic.”
  https://pbs.twimg.com/media/BpS4xmHCcAAZu-Y.jpg

 106. KONVERTIT pravi

  A N O N I M I Z A C I J A

  “Anonimizirali smo kip človeka, ki je soodgovoren za številne poboje in kršenje človekovih pravic.”

  https://twitter.com/strankaSDS/status/474205213344423936/photo/1

 107. KONVERTIT pravi

  A N O N I M I Z A C I J A

  “Anonimizirali smo kip človeka, ki je soodgovoren za številne poboje in kršenje človekovih pravic.”

  https://pbs.twimg.com/media/BpS3H2JCAAAm3U1.jpg:large

 108. tantadrui pravi

  Kaj pa Barbara. hanzi TV je odkrila kako je preganjala borce za samostojnost. Vedno je zgleda ene preganjala in druge ščitila in vedno ne prave. Kasneje je ščitila Janšata da ni prišlo do pregona zaradi orožja its.
  O ti Barbara, zdaj se že vidi zakaj se SDS tako boji da se arhivi odprejo. Le kaj bo prišlo še ven od Janšata Gorenaka , barbare itd.
  Da ne bomo sdsovcev poslušali samo o Fišerju, Masleši, Bavconu itd.
  Tu je še Drobnič itd
  BO ZANIMIVO BO.

 109. Evropsko sodiscl pravi

  Če znate srbohrvaško, lahko po ogledu spodnje oddaje, retorično zamenjate KOLUBARO z našimi SCT, ZDRAVSTVOM in ….

  http://www.youtube.com/watch?v=HMgqC9Q82sM

 110. tantadrui pravi

  Zdaj ko bodo arhivi ODPRTI bo prišlo na dan marsikaj ven.
  Ni čudno da se sds z vsemi štirimi upira da ostanejo zaprti.
  Me pa čudi kako lahko nasedajo mladi študirani ki so celo zbirali podpise za referendum da si ne znajo prebrat zakona in sami videt kakšne spremebe res prinaša. Sicer v vseh soočenjih ali govorih noben ne pove dejansko kateri člen zakona ali odstavek o čem govori.
  Kako je mogoče da mladi kar nasedajo brez da preštudirajo zakon.
  Za kakšnega konvertita se ne čudim če si zakona sploh ni prebral in sprememb, za mlade mi pa to ni normalno.

 111. KONVERTIT pravi

  @tantadrui

  Upam da si dovolj odrasel, da si lahko sam odgovoriš!

  Sam bi pogledal in napisal prav vse, ki so bili takrat nadrejeni!
  Imena vseh ki so bili v SODNEM SVETU!

  HOČEM popolno resnico in samo polresnico, ki je premalo za razumevanje delovanje takratnega sodstva!

  Predlagam, da začnejo objavljati vse obsodbe, ki so že doživele rehabilitacijo!

 112. KONVERTIT pravi

  @tantadrui

  Upam da si dovolj odrasel, da si lahko sam odgovoriš!

  Zakaj nikoli ne začnete pri glavi! Kdo je bil takrad predsednik CK?

 113. tantadrui pravi

  Ah, kje si še videl zagrizene sdsovce da hočejo popolno resnico. Ne pri janšatu ne pri Barbari itd. Oni so konvertiti kot TI. Ti še pri sebi nočeš spoznat cele resnice , ampak si vzameš te samo toliko kot ti odgovarja.

 114. tantadrui pravi

  No tantadrui pa gremo po vrsti. Ti ki praviš da si STROKOVNJAK za pravni in ustavni red v RS pa da se spoznaš na razne veje oblasti, ki pa jih seveda ne spoštuješ. Imaš seveda demokratično pravico da NIČ ne spoštuješ.
  1. KATERI člen zakona o arhivih prinaša spremebe o odprtju arhivov in kateri odstavek ??? Odgovori.
  2. Do gdaj se brezpogojno morajo predat dokumenti na vpogled brez pregleda komisije in kakšen je ta rok v Nemčiji.
  Ajde Konvertit da vidimo če si res maher al sam papirnati Tigr.

 115. Evropsko sodisck pravi

  Tantadrui, pa si si pogledal kake dokumente so objavili na RTV SLO in kako funkcijo je takrat zasedala BB. In kaj je novinar govoril, da je BB.
  Govoril je eno – zavajal ljudi ki so gledali TV, ko pa pogledaš dokumente pa se pokaže druga resnica.

 116. srečko pravi

  evropsko sodišče,

  kaj si imel v mislih,ko si omenil “sodbo na Finskem”? Ta je v pri-tožbeni fazi – pri-tožilo se je tožilstvo.
  Sicer pa se ta sodba v ničemer ne dotika sodbe izrečene v Sloveniji. V finskem postopku so bile povsem druge osebe – tam Janša,Krkovič,Zagožen ali Črnkovič niso bili obravnavani,torej je vsako omenjanje sodbe iz Finske samo poskus zavajanjam,ki ga SDS počenja že ves čas.

 117. KONVERTIT pravi

  Kako kaj @sračko

 118. KONVERTIT pravi

  Počasni @tantadrui

  Si pa res pozen! Kako pa si glasoval 2011?

  Že takrat so ljudje vedeli, da nam zapirajo arhive, ker branijo zločince in s tem tudi sebe!

 119. tantadrui pravi

  V sdsu se vam vedno prikazujejo neke stvari ki ne držijo.
  kaj je konvertit bo šlo ??
  Malo pretežko bo to za tvoje možgančke ne ?
  kateri člen zakona o arhivih : se nadomešča s pojmom »tajni podatki po zakonu o tajnih podatkih«. S tem se ne dopušča, da bi se še kakšni podatki, ki niso formalno tajni, označevali za nedostopne ??

 120. tantadrui pravi

  To se pa res več ne spomnem, ampak tako na prvo žogico dvomim da tako kot je prelagala SDS.
  Ajde konvertit, saj praviš da si strokovnjak verjetno še večji os Cerarja in Pirnata. Bo te Hanzi TV najela pa boš razlagal pravo.

 121. KONVERTIT pravi

  Počasni @tantadrui

  A RES? Danes sprašuješ?

  Sam sem včeraj obkrožil P R O T I

 122. MEFISTO pravi

  Mefisto je naredil, kar je mogel.

  Nekaterim pač ni pomoči.

  Komunist se spreobrne, ko se v grob zvne.

  Amen!

 123. Muri pravi

  Robi očitno je bilo tudi tebe za prepoznat na sliki!

 124. KONVERTIT pravi

  Počasni @tantadrui

  A RES? Danes sprašuješ?

  Mogoče pa bo razlagal CERAR, ki je bil podpredsednik in nato še predsednik Sodnega sveta!

  Ko je bila DEPALA vas, so nam razlagali drugi pravniki, ki so bili sposobnejši od teh ki nam razlagajo danes na Hanzi TV!

  Vse do enega so odrezali in prišla sta CERAR in Pirnat

 125. tantadrui pravi

  hahahaha, ti si obkrožil proti, PA SPLOH NE VEŠ KAJ SI OBKROŽIL !!!! hahaha
  Glej, o.k. , ne bom rekel da si samo sdsovci ne znate prebrat zakona in spremeb , ker si ga tudi mnogi drugi ne bodo prebrali pa bodo pač nekaj obkrožili .
  Ampak je pa bizarno da sploh nekaj obkrožaš pa ne veš za kaj se gre.
  Ti bi še svojo smrtno obsodbo obkrožil ne da bi si prebral kaj piše hehehe.
  Saj bom jaz tud šel obkrožit ZA, ampak to na podlagi ker sem si prebral oba zakona in sploh spremebe in kaj te prinašajo.
  Ne pa kar nekaj brez veze.

 126. tantadrui pravi

  Vidim da ne bo nič iz tebe knvertit. Upam da prideš gdaj k pameti , da te ne bodo več vsi vodili za nos in te imeli za bedačka . jaz si tega vsekakor nikoli nisem dovolil. Raje sem sam in z Bogom kot pa da bi s slepci tulil v luno.
  Grem raje na kavo.

 127. KONVERTIT pravi

  Veliki um in pravnik @tantadrui
  Največji zagovornik vseh zločinov in zločincev?

  Vidimo, da si vzljubil svoje “ječarje uma”!

 128. KONVERTIT pravi

  Veliki um in pravnik @tantadrui
  Največji zagovornik vseh zločinov in zločincev?

  Ali si danes že preveril, da se ni komu skrivil kašen las?

  Ali se zločinci še sprehajajo po Ljubljani?

 129. tantadrui pravi

  Pa še RADIO MURGLE poslušam si pozabil napisat.

 130. KONVERTIT pravi

  Veliki um in pravnik @tantadrui
  Največji zagovornik vseh zločinov in zločincev?

  “Pa še RADIO MURGLE poslušam si pozabil napisat.”

  Oprosti, da bo malo zloben!

  Pa ne, da si ČIPIRAN?
  Imaš vgrajeno direktno povezavo?

 131. tantadrui pravi

  barbaro vpraš , ona je ščitla zločince in preganjala osamosvojitelje ( Janša je izjema )
  Bo vam ona iz prve roke lahko povedala kako je branila in zagovarjala zločince.

 132. KONVERTIT pravi

  Veliki um in pravnik @tantadrui
  Največji zagovornik vseh zločinov in zločincev?

  Kakšna pa so bila včerajšnja navodila na RTV?

  O ja seveda! Barbara Brezigar!

 133. tantadrui pravi

  Ma ni to sds , kjer je en oddajnik in 30 000 sprejemnikov na isti frekvenci

 134. KONVERTIT pravi

  Veliki um in pravnik @tantadrui
  Največji zagovornik vseh zločinov in zločincev?

  Kaj bi ti brez navodil RTV?

  Kako bi vedel, koga moraš linčati?

 135. tantadrui pravi

  Glavno da si ti obkrožil PROTI, pa da sploh ne veš kaj si obkrožil hehe.
  Ej taki bi nam pol pamet solili .

 136. Miran™ pravi

  Frančki, kaku ste kej ?
  Kaj vam je Kučan danes slabegha naredu ?
  Nisem na tekočem. 🙁

  Sam fprašam.

 137. Miran™ pravi

  KONVERTIT pravi:
  05. 06. 2014 at 11:51
  Veliki um in pravnik @tantadrui
  Največji zagovornik vseh zločinov in zločincev?
  Kaj bi ti brez navodil RTV?
  Kako bi vedel, koga moraš linčati?

  ____
  Sem misli, da ste sam včeraj nekaj ausglajzu.

  Izgleda, da je nekaj trajnega.

  🙁

 138. Markus pravi

  Robi

  Zombi in komunist

 139. pameten izrek pravi

  ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
  Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
  dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.
  ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓

 140. PROTI pravi

  Arhivi so tako temeljito prečiščeni in uničeni, da Kučan v njih sploh ne obstaja!

 141. Baubau pravi

  tantadrui

  Ko si se že razpisal o arhivih. Ista politična opcija, ki je uničila 70% arhivskega materiala, se je sedaj postavila v vlogo zelo skrbnega upravljalca arhiva Slovenije. Kot bi pedofilu dal čuvati male otroke.
  Slovenski levi politiki dobro vedo, da so v Beogradu duplikati uničenih arhivov. Odtod tudi tako hinavska politika do Srbije.

 142. Markus pravi

  Narim

  Sikter

 143. Miran™ pravi

  pameten izrek pravi:
  05. 06. 2014 at 12:39
  ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
  Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
  dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.
  ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓

  ____
  Domnevam, da ste mnogo bitk izvojevali na ta način.

  🙂

 144. PROTI pravi

  Slovenski levi politiki dobro vedo, da so v Beogradu duplikati uničenih arhivov.

  Dokler nam ne bodo vsi arhivi dostopni
  lahko le gledamo, kako bodo izsiljevali vse, ki imajo zabeležene svoje zločine v 5. kopiji arhivov v Srbiji!

  Vsak poiskus odprtja je blokiralo SLO veleposlaništvo v Beogradu!
  In danes hočejo narediti nov zakon (LEX- Kučan), ki zapira SLO arhive (ostanke od ostankov)

 145. PROTI pravi

  @Miran
  kdaj pa si ti že povedal, kaj več kot kakšen kratek stavek, sestavljen iz 4 do 5 besed, ki je razumljiv samo tebi in nikomur drugemu!

  Vedno pa copypastas vse, kar je povedal kdo drug!

 146. Miran™ pravi

  Ti, ti Kučan ti.
  Vsepofsod drek meša.

  🙁

  Obama je reku :

  Kje je Pahor ?

  Gospod predsednik ni ga.

  Obama: proklet Kučan.

 147. PROTI pravi

  @Miran

  Hvala za vic

 148. Miran™ pravi

  @PROTI

  In to bom še vedno počel.

  Po eni uri vnašanja postov nihče ne ve, na kaj se zadeve nanašajo.

  Posodobite ta vaša jajca, da se bo videl nitni vpogled pa tega ne bo treba.

 149. PROTI pravi

  Miran™
  mali nasvet
  Vse to kar si želiš imaš na siolu, ki je zame zbirališče tebi podobnih in se ga zato izogibam!

 150. PROTI pravi

  Halo @robi
  Ne razumem!
  Ali hočeš moje pojasnilo, ali pa bi nam rad nekaj povedal!

 151. Miran™ pravi

  PROTI pravi:
  05. 06. 2014 at 13:23
  Miran™
  mali nasvet
  Vse to kar si želiš imaš na siolu, ki je zame zbirališče tebi podobnih in se ga zato izogibam!

  ____
  B.M.K.

 152. PROTI pravi

  ♂Miran pa srečno pot
  B.M.K. (b.m.k.) ja tudi to vam je vsem skupno!
  vse vas enako boli!

 153. srečko pravi

  proti,

  težko vam je obrazložiti,da SDV ni uničevala “arhivov”,marveč je kot vse sorodne službe, uničevala SVOJE EVIDENCE.Saj si ja videl,v filmih – kaj počnejo denimo v ameriški ambasadi,ko je zgradba ogrožena ali pa na bojnih ladjah ali podmornicah,ki jim preti zajetje?
  UNIČIJO VSE,kar bi lahko obveščevalno služilo nasprotniku! Amen!

 154. don corleone pravi

  kratkonogi naj bi Janšo hotel spraviti v zapor. To ne more biti res, saj tako lepo gleda s svojimi plavimi očkami. Navaden penzionist. Čudno je samo, da se mu v Stožicah vsi klanjajo, kot da bi bil najmanj papež.

 155. proti pravi

  @srečko
  Ne skrbi! Ni panike! Peta kopija je shranjena v Beogradu!

  Seveda pa bi tebi, ki še nisi doratel demokraciji, zelo težko razložil, da je bilo uničenje arhivov KULTURNI GENOCID

 156. proti pravi

  @srečko
  Ne skrbi! Ni panike! Peta kopija je shranjena v Beogradu!

  seveda pa razumem tvojo logiko!
  Nacisti bi z uničenjem svojih arhivov postali angelčki!
  Domobrance bi vse proglasili za nedolžne!

  Preganjali pa bi vse, ki bi očrnili kakšnega SS oficirja!

 157. srečko pravi

  proti,

  Saj je pravzaprav naporno to brezplačno podučevanje tukajšnih desnosučnih ignorantov. Politi kis je kakor,da si zašel v razred adolescentov s posebnimi potrebami.
  Kako sicer obrazložiti,da je velika razlika med LASNO EVIDENCO in ARHIVI. SDV je imela nedvomno zelo bogato LASTNO EVIDENCO,ki je zajemala spiske,karakteristike,življenjepise z zamolčanimi podrobnostmi,evidence sodelavcev itd.
  Vsake toliko časa,je bilo treba te evidence in podatkovne baze prečistiti in sproti uničevati. To je bila zapovedana rutina. V času,ko je pa prišlo do trendov v smeri demokratizacije,se je pa SDV sproti prilagajala novo nastali realnosti in je temu primerno tudi urejala SVOJE PODATKOVNE BAZE.
  To NISO BILI ARHIVI – saj ti podatki ŠE NISO BILI PRENEŠENI V ARHIV SLOVENIJE – to so bile INTERNE EVIDENCE SDV-ja.

  Podatki POSTANEJO ARHIV tedaj,ko prispejo v ARHIV – to je državna institucija,zadolžena za hrambo in vzdrževanje različnih podatkov,ki tedaj postanejo kulturno dobro in pripomoček za zgodovinarje in ostalo stroko.

  Pri nas ARHIVA ni nihče uničeval.

 158. Miran™ pravi

  Na, ko jim Srečko argumentirano odgovori, je fse tiho ali pa ?

  Ali pa serjejo po njem.

  Izgleda, da jim je zadnja faza prebave že pošla.

  😛

 159. anti@sračko pravi

  O joj, @srečko

  Kdaj boš opazil da si spet zašel na napačni forum!
  Seveda tilahko poučuješ le še v posebni šoli nove partijske funkcionarje!

 160. P R O T I pravi

  Glasoval se P R O T I Potratinem zakonu!

 161. bogomir pravi

  bLOGERJI,PRESENEČENI BOSTE,KO BOSTE UGOTOVILI KDO SE SKRIVA POD IMENOM robi

 162. pašta-fazul pravi

  volim prot klerikalki ..irglci..!

 163. KONVERTIT pravi

  Glasoval sem P R O T I Potratinem zakonu!

  Človeške pravice in vse človeške žrtve niso ideoogija!

  Spremljali in prisluškovali so tudi vas in vaše očete!
  Iz vaših sosedov so delali ovaduhe!
  Zapirali vaše prijatelje in znance!

 164. Tetka iz ozadaja pravi

  Danes nam ne gre najbolje,nato pa še volitve izgubimo………..

 165. Maša pravi

  Julijske volitve ne bodo legitimne ,ker bo večina Kučanovih volioca na privremeni rad u Slovenija doma v hladni senčici,pri sorodnikih na balkanu ! Brez bogov, ki o vsem odločajo ovce ne moremo nič ! Še HANZI RTV je že sedaj v delnem mrku ? Nakazila po položnicah ,bodo edino še sprejemali ? Za kar se iskreno opravičujejo !

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen