ENO IZMED MNOGIH. ODPRTO PISMO PODPORE GOSPODU JANEZU JANŠI, NJEGOVIM NAJDRAŽJIM IN SLOVENSKEMU NARODU!

96

“Spoštovani!

Tako je zdaj pri nas, govorijo: »Seveda je sodba krivična, seveda je Janša nedolžen, a če ga ne zaprejo, levica na volitvah ne bo mogla zmagati.«

To, dragi Slovenci, so metode komunistične partije med narodnoosvobodilnim bojem, ko so komunisti v vrstah osvoboditeljev sistematično likvidirali vse demokrate, ki bi si po vojni morda drznili zahtevati demokratične volitve. Če katerega niso takoj »spregledali«, so ga pa tako ali drugače »potolkli« po vojni.

Ko sem se zjutraj malo pred šesto zbudila, sem takoj pomislila na g. Janeza Janšo in njegove drage. Ko pa sem se spomnila na Črtomirov mili obrazek z ene od zadnjih slik – na njej se drži očka za roko – so mi začele teči solze.

Spomnila sem se besed gospoda dr. Zvera, da bo gospod Janša v zloglasni kaznilnici Dob, če bo moral tja, v smrtni nevarnosti. Kako prav je imel. Kako prav je imel!
Bo država poslej pošiljala na Dob vse politične nasprotnike?
Je spet tako, kot je vztrajno govorila neka komunistična tožilka (moja soimenjakinja), da je politični zločinec pač zločinec – kot vsi drugi.

Ne vem, če je mogoče, a nekako bi morali tudi s kakšnim zunanjim simboličnim dejanjem, morda z lučkami na balkonih, slovensko zastavo, z rdečim papirnatim ali kartonastim srcem (proti komunistični rdeči zvezdi) pokazati, da so naša srca na strani vélikega Slovenca, demokratične Slovenije in na strani, nedolžnih žrtev dela slovenskih pravnih in političnih zločincev.

Prepričana v zdrave korenine slovenskega naroda, prepričana v pravičnost, pogum in nadarjenost vodstva in članov SDS, se pridružujem vašemu prizadevanju za boljšo Slovenijo – brez pravnih in političnih množičnih kršitev človekovih pravic.

Lep pozdrav, Franca Buttolo”

Povezani članki: DR. PETRAČ OSTRO OKARAL PREDSEDNIKA PAHORJA. Ta je še vedno tiho, Janša s polovico Slovenije na Dob.

REŽIM RAZBIL DRUŽINO JANŠA. A demokratična Slovenija se je obvezala: Skrbeli bomo za Urško in otroka, dokler se Janez ne vrne!

foto matic stojs

Št. komentarjev: 96
 1. Janez + pravi

  Za bruhat…

 2. resnica pravi

  vsi drugače misleči, tudi tisti ki ne volimo SDS smo ob strani JJ.

  o tem ne sme biti nobenega dvoma, ne glede kaj pišejo in propagirajo naši podivjani in opranoglavi komunistički balkanoidi……

 3. resnica pravi

  banda 571 bo v prvi vrsti pri pljuvanju, blatenju in zaničevanju drugače mislečih…..o tem ne sme biti nobenega dvoma…..

 4. resnica pravi

  in vse to le zato, da bo še naprej zmagoval kučanov mafijski a udbaško zvesti kader………

 5. Jelka pravi

  Dajte no dajte… imel je vso možnost, da dokaže svojo nedolžnost pred sodiščem. Imel enega najboljših odvetnikov v Sloveniji! Zadnji čas je, da se začne čistiti pri glavi, ker drugače srdi vsepovsod.

 6. Janez+ pravi

  @Janez+, 11:57

  Ja, ti kar bruhaj.
  Pa svoj nick si omisli, da ne boš bruhal na tujem pragu.

 7. tajkuni z doba pravi

  To je sigurno napisal kaka njegova poslanka tako milo in jokajoče kot joka in cvili mali janezek kalimero

 8. resnica pravi

  je pa odlično, da je JJ tako močan, da sprejme tudi to balkansko udbaško mafijsko zverinsko SVI NJA RI JO……in da ne beži kot so storili marsikateri drugače misleči , ker so se jih ustrašili……….to bo, čeprav tega ne vidimo še, najbrž največ spremembna za drugače misleče…….te balkanskih mafijskih udbaških rdečih zverin se ne smemo bati……

 9. Mižek Figa pravi

  Zelo osebno prijateljem evropske demokracije:
  Nebi nam škodila diktatura SDS-ove vlade vsaj dva mandata.
  Njihov program 10/100 so posodobili, najbolj zaradi denarne stiske državljanov. Ekipa je toliko izbrušena, da bi zmogla tudi z manjšinsko vlado ozdravit Slovenijo.
  Vsi na volitve, za Slovenijo gre (Pučnik)!

 10. resnica pravi

  naj bo ĐĐ zadnji, ki si ga naša balkanska udbaška mafijska rdeča drhal upa politično nemoteno, legalizirano, zverinsko preganjati, zapirati, fizično uničiti……..

  vsa podpora političnemu obsojencu brez dokazov…………

 11. resnica pravi

  stop red balkan mafija
  stop enoumju
  stop zverinski balkanizaciji

 12. aaa pravi

  v financah sem bral tekst g. Frankla, ki v naslovu žaluje, ker gre g. Janša v zapor, potem postavi tezo, da je g. Janša desničar in v celotnem tekstu pljuva po njem, ker ni ekstremni desničar. Švedi so mu dobro oprali možgane …

 13. Marjetka+ pravi

  bruham…
  opranoglavim domobrančkom se je dokončno skisalo – še vedno se ne zavedajo da je bil tudi NJIHOV denar tisti ki ga je jj pospravil v žep ob Patriah ki neopremljene ‘čudežno’ stale ENAKO kot na Poljskem KOMPLETNO opremljene

 14. Miran pravi

  Mižek Figa pravi:
  20. 06. 2014 at 12:05
  Zelo osebno prijateljem evropske demokracije:
  Nebi nam škodila diktatura SDS-ove vlade vsaj dva mandata.
  Njihov program 10/100 so posodobili, najbolj zaradi denarne stiske državljanov. Ekipa je toliko izbrušena, da bi zmogla tudi z manjšinsko vlado ozdravit Slovenijo.
  Vsi na volitve, za Slovenijo gre (Pučnik)!

  ___
  Bog ne dej.
  Še ena taka šalamastika kot mandat 2004-2008 pa nas nihče več ne reši.

  🙁

 15. Janez+ pravi

  Hm, Marjetek, potem je le na mestu tisti znani očitek o sto ljudeh z različnimi nicki za eno tipkovnico?
  Lepo si se izdal.
  Škoda, ker se mi ne ljubi več…

 16. zob pravi

  @Miran, tebe reši samo še zelen pašnik.

 17. tantadrui pravi

  A bo prenos v živo ?

 18. mefisto XXL pravi

  jaujaujaujaujaujaujaujaujaujaujaujau
  sveti janez gre v zapor
  KONČNO
  GA ŽE ČAKAJO

 19. resnica pravi

  Vsi drugače misleči, ki mislimo, da se sonce vrti okoli zemlje, da so ljudje živeli že v času dinozavrov in, ki verjamemo Janezou Janši, ga bomo danes podprli!

 20. resnica pravi

  kot napovedano, bodo danes čisto vsi naši podivjani in opranoglavi komunistiki balkanoidi divje in zverinsko KRULILI……nič posebno novega…..

 21. resnica pravi

  resnica pravi:
  20. 06. 2014 at 12:26 Vsi drugače misleči, ki mislimo, da se sonce vrti okoli zemlje, da so ljudje živeli že v času dinozavrov in, ki verjamemo Janezou Janši, ga bomo danes podprli!

  to ni resnica, to je opranoglavo rdeči balkanoid, ki nima kaj povedati….ker je bil vzgojen , da zna le udbaško pljuvati, sprenevedati, lagati…….

 22. tantadrui pravi

  Čak mal, meni tu neki ne štima. A če bo Janezovo življenje ogroženo na dobu, kaj to pomeni ? Da njegovo ne sme bit od ostalih zapornikov pa je LAHKO ?
  Pa moje življenje tudi ogrožajo razni pijanci in norci na cesti in še kje.
  Kaj moje življenje pa je lahko ogroženo ?
  Če so tam zaporniki , mora bit za vse enako varno poskrbljeno.

 23. tantadrui pravi

  Saj Janeza podpiramo resnica , tako kot vsakega . Naj Janez izkoristi vsa pravna sredstva do evrope . Vsi ga v tem podpiramo in vsakega poštenega ali kriminalca brez razlike.
  Moramo pa še kakšne zakone za nazaj spremenit tako kot Hrvati pa še kakšne tajkune in šfercerje polvit, kot je Bavčar LDSOVEC in še keri.
  In naj uporabijo zopet vsa pravna sredstva .

 24. Mižek Figa pravi

  zob pravi: 20. 06. 2014 at 12:19
  @Miran, tebe reši samo še zelen pašnik.

  @Miran, dopolnjujem (dodana vrednost) “zobeka”
  @Miran, tebe reši samo še zelen pašnik z dodatkom kozlovskega vsaj 20 cm dolgega luleka

 25. enej pravi

  SAMO OPRANOGLAVI IN MOŽGAN SKI POHABLJENCI SI NE VEDO POJASNITI, KER NJIHOVA PAMET TEGA NE OMOGOČA – ZAKAJ JE OGROŽENO ŽIVLJENJE G. JANŠE. PIJANEC IN GOLJUF JE JA ZAŠČITEN V NAŠI DRUŽBI, KAKO TEGA NE SPREVIDITE? NE DOVOLIJO MOŽGANI, KEJNEDE?

 26. Mižek Figa pravi

  “tantadrui” ti si manj kot navadno ROPOTALO podobno neelektričnem pralnem stroju (strgalu) iz petdesetih prejšnjega tisočletja. Rašpla!

 27. Marjetka+ pravi

  janez+
  prosim?? kakšni različni niki?

 28. tantadrui pravi

  G. Janša je bil 5 let predsednik vlade in bi moral poskrbet da so vsi zaporniki varni. In kakor vem nobeno življenje ni ogroženo, razen Trobec se je fental in njegov kompanjon.
  Če bi mene dali v zapor ali koga drugega , kaj je naše življenje MANJ VREDNO ???
  Vsako življenje mora na Dobu bit zaščiteno .

 29. tantadrui pravi

  janez absolutno podpiram da izkoristi vsa pravna sredstva .
  Kaj me zdaj sdsovci napadate.

 30. Boik pravi

  “….da smemo voliti, tudi če nismo levičarji,
  da smemo biti izvoljeni, tudi če nismo levičarji,
  da smemo vladati s polnimi pooblastili, tudi če nismo levičarji…”

  Tole je Franca Buttolo napisala lansko leto (http://www.sds.si/news/11925)… Očitno volitev ne spremljam dovolj natančno, a nikoli nisem zasledil, da bi komu prepovedali oddati svoj glas, da kdo ni nastopil mandata, ko je bil izvoljen (razen Jankoviča, ki ga je Janša zdriblal)….

 31. Mižek Figa pravi

  Partijski zaporni standard Goli je bil kot dopust za nasprotnike komunizma?
  Je danes kaj drugače na Dobu. Le zakaj nimamo zapora za politične zapornike, se motim? Za priviligirane pa klimatizirani Koper. Klientelizem s korupcijo so partijci nabili tudi za vsak slučaj, sebi.

 32. Boik pravi

  “resnica pravi:
  20. 06. 2014 at 12:05

  naj bo ĐĐ zadnji, ki si ga naša balkanska udbaška mafijska rdeča drhal upa politično nemoteno, legalizirano, zverinsko preganjati, zapirati, fizično uničiti……..

  vsa podpora političnemu obsojencu brez dokazov…………”

  Kakšnih brez dokazov???? Zakaj misliš, da si Wolf ne upa iz Kanade stopit (interpol), zakaj je Riedl zaprt v Avstriji??? Ker ni nobenih dokazov??? Aja, ne, Kučan… itak

 33. junzl pravi

  To me spominja na čas, ko je moral Milošević v Haag.

 34. resnica pravi

  Jelka pravi:
  20. 06. 2014 at 12:00 Dajte no dajte… imel je vso možnost, da dokaže svojo nedolžnost pred sodiščem. Imel enega najboljših odvetnikov v Sloveniji! Zadnji čas je, da se začne čistiti pri glavi, ker drugače srdi vsepovsod.

  drugače misleči, preberi te par krat to zverinsko komunistično razmišljanje……..ta balkanska rdeča zverina pač ima tako prevzgojene metode razmišljanja , da sploh ne dojame OSNOVNIH evropskih kulturnih, civilizacijskih, demokratičnih, pravnih vrednot, pravic itd…..

  ampak tako razmišlja večina rdečih balkanistancev……

  bodite posebno pozorni na naslednji balkanski zverinsko rdeči udbaški bauconov stavek “imel je vso možnost, da dokaže svojo nedolžnost pred sodiščem”…………..

  evropska pravna in neodvisna SODIŠČA ne delujejo tako , tako delujejo beloruska zverinsko mafijska rdeča sodišča…….

  tožilec mora DOKAZATI, in sodnik neodvisno odločati, če je DOKAZOV neizpodbitno dovolj in sodi brez “nobenga dvoma”…..in če obstaja d samo dvom, da dokazov ni dovolj je oproščen……..zapiranje zaradi indicev poznajo le komunistična sodišča…….hud problem je v tem, da kučanov udbaški sodni sistem ne zmore evropskega demokratičnega pravnega razmišljanja………..in .ker je kučanovih mafijsko zvestih kadrov znatno preveč,…posebno v mafijkovini…….sledi tole …..

 35. Mižek Figa pravi

  @Boik
  Naslednje smo že večkrat obnavljali. Erjavec je podpisal, pa ni v arestu, ker je obljubil in uresničil izstop iz Janševe vlade zato, da ni sam postal politični zapornik.
  Politika je “javna delavka z vsemi pooblastili ali ku r ba”, pa vedno jo je premalo!

 36. resnica pravi

  Podivjane balkanske komunajzarske zverine hočejo popolnoma diskreditirati nas drugače misleče. Ta izmeček boljševiški krade moj vzdevek, ker se me boji. Ker ve, da sem eden najbolj pametnih komentatorjev. Pri demokratičnih časopisih – Demokraciji in politikisu sem zelo cenjen. Samo malo poglejte moje komentarjev Demokraciji, kjer pišem pod v zdevkom – iz EU-ja. Koliko imam tam pozitivnih pstov gor. Komunajzarski rdečuhi pa same rdeče prste, potisnjene navzdol.

 37. Marjetka+ pravi

  SAMO NEKAJ:

  zakaj se sploh tukaj piše? zakaj komentiramo?

  Fantje in dekleta: KRIMINALEC BO DANES ZAPRT. BASTA.

  Nekatere podivjane domosranske zverine se lahko postavljate na trepalnice – ne pomaga vam nič več.

  Lep vikend ! 🙂

 38. tantadrui pravi

  Mižek, ampak erjavec se ni znašel na kontaktih z Ridlom , Zagožnem in ww. In tudi Musomeli ni poslal depeše v ZDA da je na desus račun prišlo 2 ml. ampak da je to bilo nakazano na sdsov račun.
  Čisti primer korupcije. Direktor podpiše, razdelijo si pa provizijo eminence ki vodijo posel in nastavljajo direktorja.

 39. pravicni777 pravi

  15. avgust – Marijino vnebovzetje
  20. junij – Janezovo vdobovzetje

 40. zob pravi

  Če razumeš, pošlji naprej! http://youtu.be/3haV-_NrxIs

 41. neodvisni pravi

  resnično ne vem več komu verjeti.
  ne zaupan ne enim ne drugim , a je res vse tako skorupirano?

  a res nimamo ne poštenih sodnikov in politikov?

  kaj za ena država kjer je vse ali komunistično ali domobransko?

 42. Boik pravi

  ” Marjetka+ pravi:
  20. 06. 2014 at 13:10

  SAMO NEKAJ:

  zakaj se sploh tukaj piše? zakaj komentiramo?

  Fantje in dekleta: KRIMINALEC BO DANES ZAPRT. BASTA.

  Nekatere podivjane domosranske zverine se lahko postavljate na trepalnice – ne pomaga vam nič več.

  Lep vikend ! 🙂 ”

  Sam res!!! Marjetka… lep vikend tudi tebi! Mogoče se srečamo na kakšni veselici 😉

 43. zoro pravi

  Jelka, ti si skor tko inteligentna kot naša kura na dvorišču. Janši ni treba dokazovati nedolžnost ampak mora tožilec dokazati da je kriv. Ja take butare imajo ta rdeči.

 44. Haložan pravi

  Kaloh je pravi AS (z veliko začetnico) Namen politikisa (politega kisa) je bila parodija na politiko. In uspelu mu je, da mu nekateri celo verjamejo, ko se on heca. Podobno, ko je bila nekdaj skupina Agropop parodija na govejo glasbo, Slovenceljni pa so jo vzeli zares.

 45. Mižek Figa pravi

  Vsi pozabili, da na koncu Quchan (svizec) zavije čokolado in odide na jadranske foto in slikarske termine.

 46. Miran pravi

  zob pravi:
  20. 06. 2014 at 12:19
  @Miran, tebe reši samo še zelen pašnik.

  ___
  Misliš, veš ali ugibaš ?

 47. Miran pravi

  Mižek Figa pravi:
  20. 06. 2014 at 12:37
  zob pravi: 20. 06. 2014 at 12:19

  @Miran, tebe reši samo še zelen pašnik z dodatkom kozlovskega vsaj 20 cm dolgega luleka

  ___
  Čte rečt, da to iz izkušenj veste ?
  Sam fprašam.

  😉

  Ob priliki navedite kam ga najraje fašete.

  🙂

 48. Borut Pahor? KDO? pravi

  Iz tebe govori @Haložan
  Kar je nezrelim smešno, je za vse, ki si želimo živeti v demokratični Sloveniji, kjer bo vladalo pravo, kjer ne bo sodnih zamud, kjer ne bo privilegiranih pred zakonom, kjer ne bo vsakodnevno kršenje zakonov in ustave, kjer bomo srečni vsi, le dan, ko se bomo prebudili iz polsna!

  Danes nam krojijo usodo zapufani ex UDBO-KOMUNISTI
  kot mafija nam delajo državo v državi! Milijarde pa odnašajo v davčne oaze!
  Nekaj milijončkov pa vrnejo za nove obraze!

 49. tantadrui pravi

  Tu je posnetek prenosa in nagovor Pahorja na današnje dogodke.
  http://ava.rtvslo.si/predvajaj/v-zivo-tv-slovenija-1/tv.slo1/#174282963;;

 50. markus original pravi

  narim

  a boli

 51. markus original pravi

  tantadruj

  a boli

 52. KONVERTIT pravi

  V Sloveniji so za vse krivi P O L I T I K I

  – za zasotanke sodne veje oblasti
  – za F21 zapufane milijonarje
  – za tisoče stečajev NEO – kapitalistov udbopartijskega pedigreja
  – za korupcijo na vsakem, koraku, kjer izginjajo milijarde
  – za sovraštvo in prepir v hiši
  – za medije, ki vam lažejo in slavijo sebi zveste stranke
  – za milijardne bančne luknje
  – za nelikvidno gospodarstvo, ki je rezultat nacional interesa

 53. tantadrui pravi

  hudo , bom kr jokal. Hujše je ko sem se ločil hahahahahaha

 54. KONVERTIT pravi

  @tantadrui
  Danes si nas presenetil in dosegel poden! Verjetno ti demenca ne prizanaša in ti gre na otročje!

  Naj priznam, da sem verjel, da je v tebi poleg sovraštva še nekaj etike in morale in malo intelektualne ostrine pa vidim da se zabavaš na brisanjem zadnjic!

  Res se sprašujem, če nisi slučajno le brezdomec, ki si je sam kriv za vse!

 55. Miran pravi

  Temu Markecu se je komplet zrolalo. 🙁
  Že nekaj dni momlja zgolj nekaj enozložnic.

  🙁

 56. tantadrui pravi

  Sem sam kriv za vse PRIZNAM hehe, samo jaz vsaj priznam, janez se pa dela nedolžnega in ne pove resnice že 25 let.
  Brezdomec bom še lahko . Trenutno pa oddajam stanovanja drugim, malo se ukvarjam še z biznisom – borzo – , ma nekako naj bi preživu no.

 57. tandadruii pravi

  sd-jev pajac rdečuh hribarćek pač je še naprej plačan , da pljuva po tistih, ki niso rdečuhi ….
  levica ga že desetletja plačuje z davkoplačevalskim denarjem, da blati desne….

 58. KONVERTIT pravi

  @tantadrui
  Zame si le nemoralen in s sovraštvom obremenjen izgubljenček

 59. tantadrui pravi

  Smeh je pol zdravja, ampak ne vem kaj ima sovraštvo veze z kriminalom in podporo kriminalu in sodniškimi odločitvami ?
  kaj slučajno sovražite komuniste in rdeče ?’

 60. Puntamika pravi

  Za ves ta kraval ste si sami krivi!
  1. Sprejeli ste take spremembe kazenske zakonodaje, ki so sodišču omogočile zaprteje vašega šefa.
  2. Odvetnik Matoz sploh ni vložil zahtevka za zadržanje izvršitve kazni.
  3. Lahko bi tudi zaprosil za alternativno izvrševanje kazenske sankcije(vikend zapor) PA NISTE.

  Sam en cirkus zganjate!

 61. dule pravi

  Danes praznuje podivjani balk an. Imam občutek, da nas bo to praznovanje stalo zelo veliko. Že nastalo škodo čutimo iz dneva v dan

 62. KONVERTIT pravi

  ne vem kaj ima sovraštvo veze z kriminalom in podporo kriminalu in sodniškimi odločitvami ?
  kaj slučajno sovražite komuniste in rdeče ?’

  @tantadrui ne sovražim nikogar, tudi tebe!
  Seveda pa nisem zmeden “patriot” ki danes mazohistično zagovarja svoje ječarje duha!
  Razlog za tvoje sovraštvo niso tarče tvojih izlivov besa!

  Nekatere moti demokracija do blaznosti! Tega ne bi prenesli!
  Razlog so vsi, ki bi lahko izgubili milijarde, če bi jim pod prste pogledala, kakšna druga stranka!
  Zato pa finančno podpirajo nove obraze, spredaj in zadaj!

 63. KONVERTIT pravi

  @tantadrui ne sovražim nikogar, tudi tebe NE!

  Ne skrbi, ne boš ostal brez objekta sovraštva, saj že jutri pride NOV na vrsto, ki ga boš sovražil toliko ali še bolj!

  Ti in vsi, ki umirate za empatijo do preoblečene udbopartije!

 64. herman drugi pravi

  Nad trpljenjem ljubljenega vodje SDS so pretreseni tudi njegovi severnokorejski partijski tovariši.

  http://www.youtube.com/watch?v=ZAwVoaiCec0

 65. rdeči drek pravi

  kdo bo naslednji voditelj drugače mislečih, ki si bo upal v boj za našo podivjano zverinsko balkansko udbaško rdečo mafijo?

  v trenutku, ko bo šel v to, bo kučanova mafijska drhal spustil v boj rdeče pse bande 571 , udaške kadre itd. itd. itd…..

 66. rdeči drek pravi

  ampak glavno je, da je slovenistan v evropi, kjer je podivjanih balkanskih komunističkih balkanoidov za pljunec….in nič več…..

 67. iztok pravi

  s narodu ni vazna pravica…resnica…slavijo da gre v zapor…boli jih…kruha in iger…zej k bo jj v zaporu..pa mal davke gor…take…to je to..

 68. Mariborčani smo za SDS!!! pravi

  Zdaj boste videli, ko bo Dejan Kaloh dobil 30-35% glasov v mariborskem volilnem okraju, raztrešeni levaki pa vsak po 3-5%.

 69. hors pravi

  Marjetka povej kje vidiš kakšnega domobrančka???? Ali sploh veš kaj ta beseda pomeni,če bi,nebi tako trapasto pisala!!

 70. hieronim pravi

  na 24ur.com je večina komentarjev PROTI janši

 71. Mariborčani smo za SDS!!! pravi

  24 kur je komunajzarsko pogorišče.

  Jaz se pogovarjam z ljudmi v Mariboru in vem, da nas bo večina volila SDS. Še veliko več kot v preteklosti, ker se je Janši zgodila velika krivica in ravno zaradi tega gremo vsi na volitve, da volimo SDS!!

  Vsaj tiste potratne krapance nem rabo več gleat.

 72. dobobran pravi

  zadnji čas da jajo spoka na dob…….tam so vsi nedolžni

 73. Markus pravi

  Narimce
  A boli

 74. Markus pravi

  Dobobran
  A boli

 75. Narim pravi

  Zakaj desnica rabi Janšo da ohka zmaga?
  A pr vs ne zmagujejo programi, ideje, zvestoba opredelitvi?
  Sam fprašam.

 76. Rado pravi

  “da se bo spremljava opozicijskega voditelja v zapor začela jutri ob 16. uri v Šempetru pri Žalcu, uro pozneje pa je na Dobu predviden shod na Dobu.”

  Ena ura je za pot iz Šempetra do Doba, premalo. Vsaj urodvajset bo rabil.
  Bi pa rajši kot avtocesto Janezu priporočal pot iz Šempetra do Radeč in Hotemeža ter preko gričev in Krmelja ter Mokronoga vse do Doba.
  Zelo slikovita pot preko dolenjskih gričev! Pa še 38 km bo prišparal!

 77. iztok pravi

  zej mu bo pa sodil vrhovni udbomafijski sodnik maslesa… aj eto slovensk piimek…dvomim…je pa zanimivo koliko zensk je na poloizajih sodnic..visje, vrhovno…celo na ustavnem…jih je vec…le zakaj…

 78. linke pravi

  Ko bo šel mali rdeči iz Murgelj v Haag bo šel ponoči kot je šel Slobo in nikoli več nazaj.

 79. paznik na dobu pravi

  se že sliši jok 🙂 🙂 🙂 🙂
  🙂 🙂 🙂

 80. Narim pravi

  linke pravi:

  20. 06. 2014 at 17:35

  Ko bo šel mali rdeči iz Murgelj v Haag bo šel ponoči kot je šel Slobo in nikoli več nazaj.

  ——
  Kaj je pa naredu takega da tja paše?
  To da ga Janša in njegove ovce črtijo ni zadost.

  Nam boste razložili?

 81. tantadrui pravi

  najprej mora hag dat zaporni nalog. kakor vemo NIKOLI hag ni dal NOBENE obtožnice za Kučana. vemo pa tudi da je INTERPOL dal tiralico za šfercanje z orožjem ki se je glasilo na ime Janeza in ga je barbara držala v predalu da je zastaralo-
  malo poznavanje prava pa vseeno ne bi škodilo nikomur.

 82. tantadrui pravi

  N o mogoče pa udbo mafija obvlada tudi interpol ne samo avstriskega in finskega tožilstva.

 83. Stevek pravi

  ZANIMIVO, BALKANKEM BOJEVNIKU TOŠIČU SO DOVOLILI PRIHOD SRPSKE GODBE IZ DRAGAČEVA, SLOVENSKIM NOVINARJEM PA DANES NE. TOŠIČ JE ZA VSE ZAPORNIKE TAKRAT PLAČAL PICO. ZA VODJO SLOVENSKE OPOZICIJE PA UKREPE PODOBNE KOT JE IMEL STOTNIK DREYFUS IZ MONTIRANEGA PROCESA KONCEM XIX .STOLETJA V FRANCIJI. KO JE PRIŠEL NA GVAJANO. PRAVICA BO ZMAGALA IN JANŠA BO REHABILATIRAN.

 84. tantadrui pravi

  Verjetno bo zgodovina zabeležila da je bila dana interpolova tiralica in še vse okoli šfercanja orožja. Pa še marsikaj bo prišlo na dan.

 85. tantadrui pravi

  hahaha, no saj so čist zmedeni. Začeli so pet Janez kranjski Janez, – GREM V PAARTIZANE haha in utihnili, haha.

 86. paznik na dobu pravi

  tantadrui pravi:
  20. 06. 2014 at 18:42

  hahaha, no saj so čist zmedeni. Začeli so pet Janez kranjski Janez, – GREM V PAARTIZANE haha in utihnili, haha.

  kriv kučan 🙂 🙂 🙂

 87. tantadrui pravi

  spet zlorabljajo vero in Sveto Pismo. Štuhec nima pojma o Svetem Pismu in kako ga napačno interpretira.
  In to povem jaz, za katerega vedo da me uči Oče naš Bog.

 88. tantadrui pravi

  Mi smo ovce po VERI in ne po politični pripadnosti.
  Štuhec – SEDI CVEK.

 89. linke pravi

  Tudi zaporni nalog za Haag pride za tov. malega

 90. rdeči drek pravi

  zakaj so vsi naši opranoglavi komunistični balkanoidi le navadne podivjane rdeče zverine?
  le vprašam….

 91. rdeči drek pravi

  je pa jasno, da mora vsak drugače misleči (komunistički balkanoidi niste med njimi…..) imeti globoko nezaupanje in nespoštovanje do kučanovega udbaškega mafijskega sodstva….in zaupati le finskim sodnikom……

 92. kdjsj pravi

  http://mikstone1.blogspot.com

  vazeljin za janšo 🙂

 93. tantadrui pravi

  zato ker tako vidiš ti v svojih možganih . Zdaj se pa še vprašaj zakaj tako tvoji možgani vidijo Tako. kaj imaš morilska nagnjenja ?

 94. Protikomunist pravi

  Milutina v Haag!

 95. srečko pravi

  resnica,

  tvoje tipično primitivno falsifirajoče SDS-ovsko razmišljanje,ki so ti ga vbili pod obrvi. Anglosaksonsko sodstvo pozna “razumen dvom” in “nad razumnim dvomom” – poudarek je na besedi “razumen”. Ti pa nam tukaj v značilni SDS-ovski maniri,vsiljuješ neobstoječ “brez dvoma”,ker no v sodni rabi kot zakonska obveza.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen