Janez Janša o lopovskem davku: Kučan bo za 10.000 evrov odkupljeno državno hišo plačal isto kot Jože iz Črne!

92

Predsednik SDS Janez Janša je danes brezkompromisno opozoril na uničujoči nepremičninski davek, ki ga hoče uvesti vlada Alenke Bratušek.

Janša je v zadnjem tvitu spomnil, kako je Kučan v začetku devetdesetih let prejšnjega stoletja za drobiž polastninil državno hišo, za katero bo sedaj plačeval isti davek kot prebivalci podhranjene Koroške, ki so svoje hiše postavili šele po dveh desetletjih trdega dela.

V predhodnem tvitu pa je Janša spomnil na enormne odškodnine izbrisanim, za katere so levičarji ves čas trdili, da ne bodo izplačane. Sedaj je jasno, da odškodnine bodo izplačene, vprašanje je le še višina odškodnin, ki se lahko povzpe celo do milijarde evrov! Iz nepremičninskega davka pa se bodo seveda še dalje financirali t.i. borci in njihovo privilegirano sorodstvo, opozarja Janša.

Še to: na spletu je zakrožila fotografija hiše predsednice slovenjgraškega okrožnega sodišča Marija Krebl, ki jo je GURS ocenil na vsega 51.000 evrov (!), kar v praksi pomeni, da bo kakšen revež v večjh slovenskih mestih plačeval večji nepremičninski davek za svojo garsonjero, kot navedena gospa predsednica sodišča za svojo palačo. “Bratuškovanje” v velikih obratih torej…

janez jansa tvit 6.11.pocenihisa2Hiša predsednice okrožnega sodišča v Slovenj Gradcu. Po GURS-ovi oceni je bojda vredna samo 51.000 evrov. V večjih mestih bodo tako državljani in državljanke še za garsonjere plačevali večji nepremičninski davek.

 

Št. komentarjev: 92
 1. čiv-čiv pravi

  z (ali je, ali ni “takoimienovani”, ali resnicni) izbris je bil maslo Janseve druscine. Kakrsenkoli je bil motiv, je dejstvo, da je volilna pravica bila neposredno vezana na status stalnega prebivalisca. Tako so tudi (pozneje) izbrisani imali volilno pravico v casu plebiscita. Pomeni, svojemu statusu so se lahko kvecjemu lahko odpovedali (vsak osebno), nikakor mu ga nihce, a najmanj z nekim dekretom ni smel odvzeti, ne da bi istocano posegel v regularnost prej izvedenega glasovanja o osamosvojitvi Slovenije. Tukaj je cel stos. Ustavno sodisce je svoje reklo, Jansa in druscina so pa “kdo ga jebe” odmahnuli z roko. Ta tako opevana EU je pa pritrdila, da so ljudem bile nasilno odvzete osnovne pravice… Jansa pa ČIV-ČIV po twiterju… (koncno, kdo ga se razen Orbana v EU sploh se zeli slisati ???)

 2. Miran pravi

  Jebentiš, spet Kučan.

  🙁

 3. pangl pravi

  Čivkanje je bilo in bo, čivkajo že vrabci in stari babci, čiv-čiv.

 4. Skeptik pravi

  @Kučan bo za 10.000 evrov odkupljeno državno hišo plačal isto kot Jože iz Črne!

  Ja in vlada v kateri je bil tudi Janezek je predlagala in pomladna sestava parlamenta je sprejela takšen zakon……… Ne sedaj jamrat, kako je Kučan poceni kupil hišo (sploh ni plačal 10.000 €, ker sem sam za majhno 57 m2 veliko stanovanje staršev plačal okoli 8k€) ampak krepko več, če pa je revše samo sodelovalo pri takem zakonu. Tip samemu sebi pljuje v skledo!

 5. tajkuni iz doba pravi

  Tale janšek res čivka kot tisti Kalimero me prav zanima zakaj ne čivkne koliko malo bo on plačal davka za vse parcele ajde da slišim kolk boste mel za povedat janšekovi ritolizci

 6. Zinko Zanko pravi

  Kako zajebavaz Janeza med vožnjo po avtocesti? Pazi Kučan na levi! Pazi ga zdej na desni!!

 7. jezuš kristoš pravi

  derekt pet lesenih kurcof si je f riti zamenjo toti pes miran
  nea se sekiri, se te zastopmo, da te lesen kurc f riti tiši, pa moraš tu lajat pa se zesrat, kda te na hajzlc spistijo, ni lahka totim murgelskim pesom, kerim f garaži lesene kurce f rit rivlejo

 8. CSI-Morost pravi

  Koliko bo plačal Turk za dve hiši v Strunjanu in koliko Jaklić za hišo z bazenom? Aaaa? Koloko? Aaaaaa?

 9. pangl pravi

  Komentatorji ste ob enem redkih “Janševih” prispevkih dobili reaktiven pogon na pametovanje po kurje.

 10. tajkuni iz doba pravi

  ježuš daj si križ iz riti in iz gobca da boš lahko vsaj govoril ne pa kr nekaj momljal

 11. pravicni777 pravi

  Janez Janša po twiterju venomer čivka. Ne ve pa ali pa se spreneveda, da je zaradi izbrisanih njegova stranka z Brankom Grimsom na čelu sejala največje sovraštvo in nestrpnost do ljudi, odkar je Slovenija samostojna država. Grims se je požvižgal na vse odločbe Ustavnega sodišča RS, ki so opozarjale na nezakonitost ureditve položaja izbrisanih. Če bi takrat pravočasno odreagirali in si priznali krivdo, danes prav gotovo takih odškodnin ne bi bilo. Metanje krivde na levico, češ, trdili so, da ne bo odškodnin ob ureditvi statusa izbrisanih, je milo rečeno banalna. Določilo bi jo evropsko sodišče in glede na to, da Janša in desnica tako prisegata na Evropo in komaj čakata, da pride trojka, bi bilo prav, da tudi pri teh zadevah posluša Evropo.

 12. teo pravi

  Banda rdeča lopovska! A boste res do konca uničili to državo in njene državljane???

 13. hajzl2 pravi

  Rdečkarji gredo do konca. Pokrasti kaj se da na račun davkoplačevalcev in potem direkt Kuba. Gamad zasmrajena!

 14. NOČEM JJ pravi

  Za sedanje stanje v Sloveniji je zelo veliko kriv tudi on sam konduktador Ivan Janez Bačovnik Janša ! Samo on je tako zatemnjen v glavo da se tega ne zaveda in serje povsod okoli in hujska svoje sleditelje ki mu zaslepljeni verjamejo !!!!

 15. jezuš kristoš pravi

  miranće iz doba, nea se sekiri, se te zastopmo, da te lesen kurc f riti tiši, pa moraš tu lajat pa se zesrat, kda te na hajzlc spistijo, ni lahka totim murgelskim pesom, kerim f garaži lesene kurce f rit rivlejo

 16. majstr pravi

  slovenija je samo se crkotina, drzava tako sloh se nikoli ni bila. Danes je to srbijanski protektorat, obkrozen s samimi sovrazniki. Kriv murgelski skrat , ali jajcoglavi je povsem vseeno. Pobijte se, da bo enkat mir !

 17. takoimenovana veteranka pravi

  Pred kratkim sem dobila v roke Črne bukve, napisane leta 1944, brez avtorja, brez navedbe virov, skratka brez vseh pomembnih kataložnih podatkov in končno dobila odgovor, od kod Janši in njegovim sledilcem skovanka takoimenovani borci. Vrli Ivan je črpal svoj navdih iz Črnih Bukev. Tam je zapis o takoimenovani OF. Zatorej me ne čudi tudi njegovo čivkanje o borcih, Kučanovi nepremičnini, izbrisanih. Njegovi zapisi so vedno bolj brez repa in glave in pravega smisla. Gre samo še za podžiganje najbolj nizkotnih strasti.

 18. jezuš kristoš pravi

  majstr, a je fseeno, če maš lesen kurc f riti al ne?
  ni fseeno, zato ga lidje nimajo, majo pa ga f riti murgelski pesi, kda im ga f garažah garažmojstri f rit rivlejo

 19. čiv-čiv pravi

  hajzl2 pravi:
  06. 11. 2013 at 14:46
  Rdečkarji gredo do konca. Pokrasti kaj se da na račun davkoplačevalcev in potem direkt Kuba. Gamad zasmrajena!
  ++++++++++++++++++++++
  hajl, daj, papir vzemi in se obrisi pod nosom…
  V Sloveniji je najvec belo-modro-rdecih , ce pa tebi ob tem pada mrak na oci in si zato CRNI, je to tvoj problem.. Koncno, rdeca JE ena od barv nase zastave, tvojo crno pa samo se na dnu tvojeha IMENA lahko najdes..
  POTEGNEM VODO za teboj..

 20. jezuš kristoš pravi

  takoimenovan murgelski pes, nea se sekiri, se te zastopmo, da te lesen kurc f riti tiši, pa moraš tu lajat pa se zesrat, kda te na hajzlc spistijo, ni lahka totim murgelskim pesom, kerim f garaži lesene kurce f rit rivlejo

 21. markus pravi

  takoimenovana veteranka

  ko so si komunisti skupaj z nacisti delili poljsko, in opravili pomor v katinskem gozdu, so naši komunisti ustanovili protiimperialistično fronto, kapiš in beli so lahko samo ponosni, da so se uprli rdeči sodrgi.

 22. Slovenija - Slovenci pravi

  T. i. beli so izmišljotina rdečih, pravzaprav kopipejst: boljševiki=rdeči, manjševiki=beli, vse to pa je kominterna.
  Rdeči sodrgi so se uprli Slovenci.

 23. Slovenija - Slovenci pravi

  In rdeča sodrga je seveda srbska sodrga.

 24. majstr pravi

  SLO rdeci = kolaborantski gnoj

 25. MEFISTO pravi

  Samo lopov, lahko lopovsko misli.

 26. jezuš kristoš pravi

  samo anal fabetski murgelski pes miran se podpiše ko mefisto, pa nee sfolga malega stafka vun spisat, kak je bog zapovedo
  nea se sekiri miranće, se te zastopmo, da te lesen kurc f riti tiši, pa moraš tu lajat pa se zesrat, kda te na hajzlc spistijo, ni lahka totim murgelskim pesom, kerim f garaži lesene kurce f rit rivle

 27. Miran pravi

  markus pravi:
  06. 11. 2013 at 15:00
  takoimenovana veteranka
  ko so si komunisti skupaj z nacisti delili poljsko, in opravili pomor v katinskem gozdu, so naši komunisti ustanovili protiimperialistično fronto, kapiš in beli so lahko samo ponosni, da so se uprli rdeči sodrgi.

  Pri čemer so sodelovali z črno sodrgo ki je svoje prave barve pokazala že za časa španske državljanske vojne (še Picasso je narisal svetovno znano umetnino Gurnica na temo njih čednih dejanj) in kasneje ob napadu na Češko in Poljsko.
  Naše svete borce proti komunizmu to ni nič motilo, da ne bi skupaj s fašisti in nacisti pobili 30.000 partizanov in sodelavcev NOB.

  Povojni obračun sploh ni tehtnice uravnotežil.
  Medvojna udeležba biti domobranec je predstavljala neke vrste življensko zavarovanje.
  Na toplem biti, sovražnik te oblači in hrani, vmes pa hajkaš partizane vse pod geslom : za pet kKristusovih ran naj pogine partizan.

  Ja vse sorte svinjarij je bilo. Sam povedat je treba vse, ne samo to kako je partija zlorabila NOB zgolj za prevzem oblasti.
  Ne mi se lepe delat Frančki domobrančki.

 28. jezuš kristoš pravi

  nea se sekiri miranće, se te zastopmo, da te lesen kurc f riti tiši, pa moraš tu lajat pa se zesrat, kda te na hajzlc spistijo, ni lahka totim murgelskim pesom, kerim f garaži lesene kurce f rit rivle

 29. Miran pravi

  Popravljam ime umetnine, da me ne bo kakšen prenapet katoliban prehitu.

  Guernica

 30. jezuš kristoš pravi

  miranće, nea se sekiri, se te zastopmo, da te lesen kurc f riti tiši, pa moraš tu lajat pa se zesrat, kda te na hajzlc spistijo, ni lahka totim murgelskim pesom, kerim f garaži lesene kurce f rit rivlejo

 31. Božja vola pravi

  Kaj se zdej prtožujete, voliči!
  Vsakemu ki ima nepremičnino od srca privoščim davek.
  Mefistoju za vikend vsaj 5000 na leto!
  Strpnemu za njegov nestrpen bunkar vsaj 50.000 na leto.
  Jezos Kristosu za njegovo garažo vsaj 500.000 na leto.
  Naj vas oskubejo.
  Zgledujte se po Miranu. On bo plačal nič!
  Ker stanuje v votlini, kamor neandertalec tudi sodi!

 32. Božja vola pravi

  Oprostite tretjič, popravljam tokrat dokončno: slika se v resnici imenuje Ritnica.

 33. Demi Zen pravi

  jaz bi take prevarante prisilil, da dajo hiso na trg za 51k. sploh bi jo bilo pa treba nemudoma odstopit z vseh javnih funkcij zarad moralno spornega karakterje.

  ta slovenija je res lopovski raj. In povrhu se sodnica.

 34. čiv-čiv pravi

  Lopovski davek !
  Vsaki davek, ki ga das lopovom na zapravljanje je lopovski davek.
  Ce bi karkoli tega denarja, ki nam ga zdaj pipljejo slo za boljse ceste, sole, bolnisnice,tovarne, ne bi tako jamrali. Smo pa besni, ko nam in otrokom nam od osnovnega jemljejo, da bi dali bankam, ki so se zapufale, pa denar V ČASU JANSEVE vlade tajkunom raztrosile !
  Pa se se ta nesramnez upa sploh oglasiti in nam pamet soliti. Kdo te sploh se smirgla ??? Kateri te to od EU politikov te sploh povoha (razen Zvera, pa Kukovicke, pa odbluzenega Harmonikarja ) ?? Ce bi ti slucajno Merklova po pomoti kaksem mail poslala, bi ze vsi serverji v SLO pregoreli od tvojega twitanja.. daj ze enkrat mir s svojimi frustracijami…

 35. Miran pravi

  Božja vola pravi:
  06. 11. 2013 at 15:38
  Oprostite tretjič, popravljam tokrat dokončno: slika se v resnici imenuje Ritnica.

  ____

  Na, ni bilo potrebno dolgo čakati, se je kar sam javu.

  Se limajo tile tepčki, k muhe na drek.

  🙂

 36. Miran pravi

  Baba, sodniška precednica ima vpisano kot staro bajto, zato pa je tako ocenjena. Torej dragi loleki, njena rezidenca je črna gradnja !!!!!!! Naj vas ježuš krištos v garaži, bo tudi v redi !

 37. jezuš kristoš pravi

  pa miranće ćifkavle in se zesravle
  miranće, nea se sekiri, se te zastopmo, da te lesen kurc f riti tiši, pa moraš tu lajat pa se zesrat, kda te na hajzlc spistijo, ni lahka totim murgelskim pesom, kerim f garaži lesene kurce f rit rivlejo

 38. Miran pravi

  Popravljam …..naj me ježoš kristoš v garaži…..i. t. d.

 39. jezuš kristoš pravi

  pa se je opet zesra
  miranće, nea se sekiri, se te zastopmo, da te lesen kurc f riti tiši, pa moraš tu lajat pa se zesrat, kda te na hajzlc spistijo, ni lahka totim murgelskim pesom, kerim f garaži lesene kurce f rit rivlejo

 40. Matija pravi

  Kriminalci!!!!!!!!!!!!

 41. Qäxynmzknößü pravi

  Prebrisane je treba z brco v rit zapoditi preko Kolpe pa amen! Kaj ta golazen še pričakuje od Slovenije? Sami cigani!

 42. VSI STRPNI pravi

  hahahahhahah….joj kako ste naivni: VSAKO DEJANJE, vsak zakon te balkanske MAFIJSKE divje RDEČE vlade ima en sm namen: rešiti mafijsko nastvaljene rdeče parasite in predvsem LJUBLJANKOVIČE in jim ne zmanjšati PRILIVOV in PRIVILEGIJEV v obdobju te krize….hahahahha….hahahahaa..seveda, da dosežejo tole, morajo globoko, zelo globoko v žep drugače mislečih ….in to bdo storili kot vedno divje , nagonsko in med ploskanjem opranoglavih rdečih ovc in veselem KRULJENJU bande 571….hahahhaha….in kako je že z podganićem v luki?…so mu že začeli lizati kosmato smRDEČO rit …..on že nastavlja balkanske rdečuhe ….hahahahhaahhahahahahha

 43. kakadu pravi

  Ellen Brown piše, da je danes celotno območje z evrom prezadolženo. Problem je sistemski. IMF je oktobra v svojem mesečnem poročilu navedel, da bi zadolženost držav z evrom zmanjšal z 10-odstotnim davkom, ki bi ga morala plačati vsa gospodinjstva, ki imajo več premoženja od dolgov. Ta davek bi pomenil zaplembo 10 odstotkov prihrankov za krmljenje nenasitnega bančnega kazina.

  Bolj trajnostno rešitev je v časopisu Financial Times predlagal Fadhel Kaboub, docent za ekonomijo na univerzi Denison v ameriški zvezni državi Ohio. Po njegovih besedah z varčevalnimi ukrepi ni mogoče rešiti problema prezadolženosti, hkrati pa so še velika ovira, ki onemogoča povečanje agregatnega povpraševanja v območju evra. Kot rešitev vidi izstop prezadolženih držav iz območja evra v kombinaciji z delnim odpisom dolga, devalvacijo in vrnitvijo k nacionalni valuti.

 44. sds-polopice pravi

  tradicija bebljanja neumnosti
  .osamo-RUŠITELJEV
  SE
  NADALJUJE
  .
  ŽE OD roške 1988 dalje..
  .
  UBOGA SLOVENIJA.

 45. Marjan pravi

  Kako zna biti zavajajoč Janez Janša. Kučan je kupil hišo po Jazbinškovem Zakonu o nakupu nepremičnin.Nič spornega. Nepremičninski davek bo plačal kot vsi ostali, seveda ne od 10.000 tisočakov kot navaja JJ. Odlični spletkar, ta “naš” Janša.

 46. BUZO pravi

  Miranće, ne bi jaz tebe, pa četudi imaš pozlačeno danko!

 47. MEFISTO pravi

  Marjan spletkar in lažnivec na kilometer je tale Kranjski janez.Mora nekako prikriti sranje ki ga je POVZROČIL z izbrisanimi.

 48. tajkuni iz doba pravi

  Seveda opice ritolizniške vaš janšek pa ja ne more biti kriv on je za vas bog pa će tudi vas jebe v prazno glavo bog(janšek) vam pomagaj

 49. Miran pravi

  Buzo pravi:

  Miranće, ne bi jaz tebe, pa četudi imaš pozlačeno danko!

  ——————————-

  Pozlačena ni, za Ajzla in pridaniča je bila pa doslej kljub temu dobra.

 50. Marjan pravi

  Sporočilo Komisarja Sveta Evrope je jasno…Davkoplačevalci bomo plačali ceho za nespodobno delo Bavčarja, …

 51. Boske pravi

  Janša naj pove koliko je dal za svojo hišo iz katere je pregnal bivše lastnike, sicer se davek plačuje od sedanje vrednosti in ne od nabavne.

 52. opazovalec pravi

  Če se prav spomnim, je bila stanovaanje v Kučanovi hiši vezano na opravljanje predsedniške funkcije in jo sploh ne bi smel odkupiti ne po Jazbinškovem ne po kakšnem drugem zakonu.

 53. Čutim Slovenijo pravi

  Drži, kar pravi pazovalec.

  Kučanovo stanovanje oziroma hišaj je spadala med tako imenovana službena stanovanja, na katerem je bilo mogoče pridobiti stanovanjsko pravico le za določen čas in sicer za čas opravljanja določene funkcije ali dela.Pri Kučanu so naredilii izjemo in hišo izločili iz fonda službenih stanovanj.

  Na podoben način sta poceni prišla do hiš tudi Janez Stanovnik in Janez Drnovšek.

  Naj spomnim, da je Stanovnik poceni kupljeno hišo pred časom prodajal za pol miniljona evrov.

 54. skeptik pravi

  @Če se prav spomnim, je bila stanovaanje v Kučanovi hiši vezano na opravljanje predsedniške funkcije in jo sploh ne bi smel odkupiti ne po Jazbinškovem ne po kakšnem drugem zakonu.

  No pa na dan s podatki, od kod ti tole zgornje pametovanje. V t.i. Jazbinškovem zakonu namreč ni člena, ki bi delal take izjeme, Kučanu pa hiša ni bila dodeljena zaradi predsedovanja predsedstvu (S)RS, temveč je bil njen najemnik še prej, verjetno kot partijski kader. Vse to bi vrli IJJ lahko uredil z ustreznim zakonom, zdaj pa čivka, da je Kučan izkoristil zakon, katerega je sam pomagal spraviti na svetlo. Podobno kot SLS naklada o gospodarskem ministru, ki da si je sam nakazal državno pomoč. V resnici pa je prav SLS sama zahtevala popravek zakonodaje, ki je to izrecno prepovedovala. Razumi če moreš te kalimerote…….

 55. opazovalec pravi

  Skeptik, da se ne bi preveč udbovsko sprenevedal, preberi, kaj je napisal komentator pred tabo.

 56. Aloysius Premk pravi

  Porkadus,saj se boste pozrli bedaki neumni!

 57. VSI STRPNI pravi

  hahahahha..da ima balkansko mafijsko KUČANOVO sodstvo take privilegije?…kako čudno……hahahahhHAHAHAHahahahahahahahahaha

 58. VSI STRPNI pravi

  res ni pomoči, če drugače misleči na enoumno vzgojem in mafijsko vodenem smRDEČEM balkanu niso sposobni POČISTITI vso to staro udbaško zverinsko komunajzersko DRHAL….hahhahahah…drugače misleči bodo v TIŠINI pranšali vso to balkansko mafijsko nagnjenp rdećo GOLAZEN ne bo napredka , ne razvoja …….hahahhahahahahhahhahaha

 59. Peter pravi

  Bravo skeptik! Kučan je v bistvu polastninil nekaj, kar je bilo od vseh nas. Zato bi ga morali vsi skupaj zbrcati ven iz tiste hiše!

 60. v čuzo z levimi in desnimi lopovi pravi

  Hmm…Grosuplje has a trouble, se bojim! Vse lepo in prav okrog nepremičninskega davka se celo strinjam s stricem JJ, okrog izbrisanih pa bo bolj težko.

  Namreč prav on jj skupaj s pojočim župnikom Peterletom in desno roko tajkunom Bavčarjem,.. izumil izbrisane, ok. Ta levi to nsio bili nokdr in nikoli, takšnih ovc, ki bi pa to verjele pa menda tudi v total zarukani slo – ni!

 61. skeptik pravi

  @opazovalec pravi:
  06. 11. 2013 at 18:35 Skeptik, da se ne bi preveč udbovsko sprenevedal, preberi, kaj je napisal komentator pred tabo.

  Težko je prebirati in istočasno pisati, to bi verjetno lahko sklepal iz časov objav. V Jazbinškovem zakonu pa ni bilo po mojem vedenju nobenih varovalk za službena stanovanja. Edino problemi so bili s hišniškimi stanovanji!

 62. toti mb pravi

  Še sreča, da je prišlo do demokratizacije Slovenije, sedaj se kaže pravi obraz komunistov.V prejšnjem utopičnem sistemu so raji prikazovali kako lačni vAmeriki jedo podgane, v Afriki ne morejo do vode, v Romuniji si ne morejo kupiti hladilnika, v Albaniji ne vedo kaj je televizor itd, mi smo pa med najbogatejšimi po zaslugi komunistične partije. Veliko jih še danes verjame vsem lažem, ki so jih in jih še danes nakladajo.Se pa ve, da so vodilni ali najbolj zagriženo pokvarjeni živeli boljše kot vsi kralji in grofi pred njimi in njihovi potomci hočejo za vsako ceno nadaljevati to umazano jgro.

 63. Vladna pferdača pravi

  janšofobom se je spet utrgalo!!!

  Raje plačajo ogromni davek Malomarnici Plagiatirku, samo, da ne dajo prav JJ.

  Gnoj rdeči ogabno pljuva v lastno skledo!!!

 64. pepi pravi

  Murgelsko podgano lahko vržemo v Ljubljanico, hišo, ki jo je MK ukradel pa Strojanovim.

 65. Skeptik pravi

  @pepi pravi:
  06. 11. 2013 at 22:27 Murgelsko podgano lahko vržemo v Ljubljanico, hišo, ki jo je MK ukradel pa Strojanovim.

  Tebe pepček pa v Polje.

 66. opazovalec pravi

  Pepi lahko bi ga tudi deložirali, kot rdeči jeseniški župan upokojenski zakonski par. V Ljubljanico ga ne bi metal, pri njegovih kilah bi se še utopil.

 67. pravicni777 pravi

  Komentarji SDS-ovih volivcev so podn od podna. Po komentarjih sodeč je povprečni simpatizer SDS nekdo, ki ima nedokončane 4 leta osnovne šole, čik v ustih, pivo v žepu, besednjak pa na ravni “kurv, pičk, podgan, kurci, jebanje”. Ne čudim se, da tovrstne komentarje s takim besednjakom preprosto na nacionalnih medijih izbrišejo, potem pa se ti SDS-ovi volivci pritožujejo, da je na nacionalnih medijih sama rdeča banda.

  Dragi SDS-ovci, zamislite se nad svojim IQ in raje dokončajte osnovno šolo. Morda se vam bo besednjak popravil sam od sebe!

 68. Miran pravi

  Ko berem komentarje žlahtnih rdečkarjev in ostale levičarske kloake, se mi dozdeva, da vsi skupaj niso spravili skupaj eno pošteno osnovno šolo.

  Rdeči tečaji in rdeče poneumljanje se ne šteje za izobrazbo.

 69. Miran pravi

  @ pravični 777

  z barabami po barabsko, z ovcami po ovčje !

  Banditi levi fašisti ne zaslužite si, da vas pes poščije , sodrga pokvarjena.V rit si vtaknite te vaše ustanove za reproduciranje največjih bedakov, kar jih današni svet premore !

 70. kakadu pravi

  pravicni777 pravi: 07. 11. 2013 at 08:26

  Ko so jih pa ata samo do 4 lahko navcili steti..

 71. knap pravi

  Miran
  Zgodnja ura je,pa si še nekam nežen.(resno mislim)

 72. opazovalec pravi

  Zopet komunajzarski pametjakoviči s končanim kumrovškim plesnim tečajem.

 73. Skeptik pravi

  Pravični 777, se bojim, da je povprečen član SDSS in aktivni forumaš na Politem kisu brezupen primer za uglajeno besedovanje. Moram priznat, da v času, ko se zabavam s Politim kisom še nisem zasledil argumentiranega odgovora, recimo na številska dejstva odgovor s proti številkami (seveda temeljenimi na verodostojnih podatkih). Vsi odgovori so v stilu počenega zvočnika (Saj poznate socialistični vic o pokvarjenemu radiu. Ja kaj je pa narobe vpraša serviser. Skoz in skoz samo slišim CK ZK CK ZK…………… ) z besednjakom kot ga omenjaš plus obvezno zmerjanjem s komunajzarji in levimi fašisti, da ne rečem tudi zmerjanje s pasjejebci. To bi bilo posla za novega Freuda in raziskave vpliva članstva v partiji na ekstremistično izražanje. Psihoterapevti na dan!

  Sicer je pa tale Politi kis res pravo razvedrilo, skorajda nadomešča pokojnega Pavliho, lepo da davkoplačevalci plačujemo njegovega urednika, javnega uslužbenca gospoda Kaloha. Toda hops, ali ima g. K soglasje delodajalca za dopolnilno zaposlitev? To je menda potrebno za vse JU.

 74. opazovalec pravi

  Hm, pojem levi fašisti je skoraj tako natančen, kot Ravnikarjeva udbomafija. Rušenje hiše v Bohinju, deložacija nemočnih upokojencev na Jesenicah, o čemer poroča Politikis v sosednjem članku, tega še fašisti niso počeli, kot je danes že napisala ena od komentatork slovenske komunajzarske greznice.

 75. Tinč pravi

  pravicni777 pravi:
  07. 11. 2013 at 08:26

  Te moram demantirati. Večina članov SDS ima višjo, visoko in srednjo izobrazbo okrog tretjine ima osnovno in policno izobrazbo.Te to moti?

 76. Miran pravi

  knap pravi:
  07. 11. 2013 at 08:54
  Miran
  Zgodnja ura je,pa si še nekam nežen.(resno mislim)

  _____

  Sorči, tale ki te je tako raznežil, je tat.

  Krade nicke pa zagotovo v življenju tudi kaj drugega.
  Bedna kreatura od človeka.

  🙂

 77. jezuš kristoš pravi

  opet se je pes zesra
  miranće, nea se sekiri, se te zastopmo, da te lesen kurc f riti tiši, pa moraš tu lajat pa se zesrat, kda te na hajzlc spistijo, ni lahka totim murgelskim pesom, kerim f garaži lesene kurce f rit rivlejo

 78. Skeptik pravi

  @Tinč pravi:
  07. 11. 2013 at 12:10 pravicni777 pravi:
  07. 11. 2013 at 08:26

  Te moram demantirati. Večina članov SDS ima višjo, visoko in srednjo izobrazbo okrog tretjine ima osnovno in policno izobrazbo.Te to moti?

  Glede na izrazoslovje in globokoumnost komentarjev na Politem kisu se torej oglašajo samo topoumni, neizobraženi primerki pametne vobče pametne Stranke?
  Sicer pa ankete kažejo, da je izobrazbena struktura volivcev SDS podpovprečna, podobno kot nekoč pri njihovi vzornici NSDAP.

 79. jezuš kristoš pravi

  pa se je anal fabetski pes zesra
  skeptiće, nea se sekiri, se te zastopmo, da te lesen kurc f riti tiši, pa moraš tu lajat pa se zesrat, kda te na hajzlc spistijo, ni lahka totim murgelskim pesom, kerim f garaži lesene kurce f rit rivlejo

 80. Miran pravi

  Priznam da sem danes Miran majmun tečen ko pes.
  Sem včeri čakou Petrovca, pa ga ni blo.
  Me rinček srbi.

 81. tajkuni iz doba pravi

  Daj ježuš daj napiši še kaj razen lesen kurac vriti to je edini stavek ki ga poznaš in v vsakem tvojem pisanju je v riti zgleda da ga res imaš ker ne znaš drugega napisat res si bogi

 82. BUZO pravi

  Tajkunčič, kako se kaj guzite dol v Dobu? Ali si fantek ali si punčka?

 83. Skeptik pravi

  @jezuš kristoš pravi:
  07. 11. 2013 at 12:39 pa se je anal fabetski pes zesra
  skeptiće, nea se sekiri, se te zastopmo, da te lesen kurc f riti tiši, pa moraš tu lajat pa se zesrat, kda te na hajzlc spistijo, ni lahka totim murgelskim pesom, kerim f garaži lesene kurce f rit rivlejo

  Najlepše ogledalo članov/simpatizerjev SDS je naš spoštovani g. ježuš kristoš in njegove mokre sanje o lesenem………

 84. Miran pravi

  Skeptik pravi :
  Najlepše ogledalo članov/simpatizerjev SDS je naš spoštovani g. ježuš kristoš in njegove mokre sanje o lesenem………
  ———-

  Ja men se zdi, da je bolj njihov trade mark.

 85. skeptik pravi

  Miran pravi:
  07. 11. 2013 at 16:43 ……..

  Ja men se zdi, da je bolj njihov trade mark.
  _______________

  In naš vrli javni uslužbenec g. K kar mirno gleda neke spolne blodnje njihovega trade marka, g. ježuša kristuša. A to pomeni, da je to uradna politika Stranke?

 86. Miran pravi

  Lahko se domobrančeki frančeki zgledujete po meni, ne pa da omejenkoti tacate po vašem kmetavzarskem blatu!

  __________________________________________________________

 87. BUZO pravi

  Hej Mirće, ali sva midva na istem tiru?
  Dođi h stričeku Buzi da te on naguzi!

 88. skeptik pravi

  No tudi NSDAP je imela probleme s homoseksualci. Pa so jih lepo rešili, po kratkem sicer ne ravno pravosodnem postopku. Torej buziji, pazite da se ne obrne veter brez vaše vednosti.

 89. jezuš kristoš pravi

  pa se miranće skeptićki zesravle
  nea se sekiri, se te zastopmo, da te lesen kurc f riti tiši, pa moraš tu lajat pa se zesrat, kda te na hajzlc spistijo, ni lahka totim murgelskim pesom, kerim f garaži lesene kurce f rit rivlejo

 90. Mojčica pravi

  Joj Miran je spet pijan! Bo treba na zdravljenje!

 91. pogan pravi

  Naj kdo razloži, kako si je neka sodnica, ki cel lajf dela v državni upravi, zgradila tako bajturino. Mislim, sramota. Danes imajo takšne bajte samo še javni uslužbenci, pa ne tisti, ki se že 20 let in več trudijo za slovenski narod. Govorim o tistih, ki so na raznih sodiščih slovenskim ljudem odžirali pravico.

  Glede odškodnin izbrisanim: kdaj je levica še kaj povedala po resnici. Če pa je to tedaj zares verjela, se je pa treba zamisliti nad njihovo presojo. Kresalova je na interpelaciji razlagala, da nič ne bo od oškodnin. In pozor: tekst za izbrisane in posledične odškodnine je napisal sam predsednidk KPK, ki zase pravi, da je neoporečen in čistunski.

 92. sds--POLOPICE pravi

  TRLA baba LAN
  .
  DA JOJ prođe DAN

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen