Frank Sinatra oče otroka Mie Farrow?

1

Ameriška igralka Mia Farrow je v sredinem intervjuju za ameriško revijo Vanity Fair dejala, da obstaja možnost, da je oče njenega sina Ronana sloviti pevec in igralec Frank Sinatra, ne pa njen bivši soprog in Ronanov “uradni” oče Woody Allen. Sin Ronan se je od te izjave svoje matere že javno distanciral na Twitterju.

68-letna igralka je Sinatro v pogovoru označila kot ljubezen svojega življenja. Na vprašanje, ali bi lahko bil 25-letni Ronan v resnici njegov sin, je odgovorila “morda”. “Nikoli se nisva resnično razšla,” je še dodala za Vanity Fair, ki bo izšel 8. oktobra. Ameriški tabloidi so nemudoma objavili fotografije Sinatre in Ronana, ki naj bi imela enake prodorno modre oči.

Sinatra, ki je umrl leta 1998, in Mia Farrow sta se ločila leta 1968 po slabih dveh letih zakona, poroča francoska tiskovna agencija AFP. Ko je bil Ronan spočet, je bil Sinatra star 70 let. Z Allenom je bila Farrowova v zvezi 12 let, razšla pa sta se leta 1992, ko je ugotovila, da jo vara z njeno posvojenko Soon-Yi.

Po razhodu sta se Farrowova in Allen spopadla za skrbništvo za Ronana in še dva druga skupna otroka. Igralka je Allena takrat celo obtožila, da je spolno zlorabljal njuno nekajletno posvojenko Dylan. Allen te obtožbe zavrača vse do danes.

Tiskovni predstavnik danes 77-letnega igralca in režiserja Allena je pisanje Vanity Fair označil za “izmišljeno” in “absurdno” ter nevredno igralčevega odziva. Nancy Sinatra, hči Franka Sinatre, je po drugi strani za Vanity Fair potrdila, da Ronana jemlje kot del svoje družine. “Velik del nas je in pravi blagoslov je, da ga imamo,” je dejala.

Ronan Farrow – ta je sicer že pri 15 letih začel študirati pravo na univerzi Yale in je postal svetovalec ameriškega državnega sekretarja za mlade – se je medtem na Twitterju distanciral od materinih izjav. “Poglejte, vsakdo je ‘morda’ otrok Franka Sinatre,” je zapisal. DNK testa očetovstva, ki bi razpihnil vse dvome, zaenkrat niso opravili.(sta)

mia farrow Mia Farrow

Število komentarjev: 1
  1. haapy yack pravi

    Morala je sprobati Frankovega pitona. Njegova bivša žena Ava Gardner je dejala: Frank je tažak samo 70 kilogramov, a jih ima kar 60 v svojem organu.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen