“Gangnam Style-er” Psy septembra z novim albumom

0

Južnokorejski zvezdnik Psy, ki je zaslovel z internetnim hitom “Gangnam Style”, za september napoveduje izid novega albuma, za katerega je že posnel tri skladbe. “Končal s tremi pesmimi, ki so kar simpatične,” je na Twitterju zapisal Psy, ki po besedah agenta album snema v Los Angelesu, piše francoska tiskovna agencija AFP.

Uspešnica “Gangnam Style”, s katero je Psy dosegel svetovni uspeh, je satira na luksuzen življenjski slog v premožnem seulskem predelu. Na YouTubeu je doživela izjemen uspeh in postala najbolj gledan videoposnetek – ogledalo si jo je 1,7 milijarde obiskovalcev portala – ter se kmalu prebila v sam vrh svetovnih glasbenih lestvic.

S svojo drugo pesmijo “Gentleman” Psy ni uspel ponoviti uspeha prve, vendar si jo je od aprila na Youtubeu ogledalo okoli pol milijarde ljudi, povzpela pa se je tudi na vrhove lestvic v kar nekaj državah.

Sicer pa naj bi imel zvezdnik težave z alkoholom. Kot je dejal za britanski Sunday Times, je soju – korejsko žganje iz sladkega krompirja – njegov najboljši prijatelj in partner.

“Ko sem vesel, pijem. Ko sem žalosten, pijem. Ko dežuje, pijem. Ko sije sonce, pijem. Ko je vroče, pijem. Ko je mraz, pijem,” je dejal v pogovoru za britanski časnik in dodal, da ne pije samo, ko “ima mačka”. (sta)

psy gentleman

 

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen