Pacquiao bi se rad oddolžil Marquezu

0

Filipinski boksarski šampion Manny Pacquiao namerava vnovič v ring, prek svojega zastopnika je sporočil, da bo septembra spet boksal. Čeprav njegov tekmec še ni znan, pa obstaja velika verjetnost, da bo to Mehičan Juan Manuel Marquez, proti kateremu je decembra lani zabeležil enega od svojih redkih porazov v profesionalni karieri.

“Imena tekmeca še ne poznamo, a dvoboj bo definitivno septembra. Skoraj stoodstotno lahko zatrdim, da bo izven ZDA, saj so tam previsoki davki. Razmišljamo o Singapurju, Macau in Dubaju. Dokončno se bomo o vsem dogovorili po 13. maju, ko bo znano, ali bo Manny na Filipinih ostal kongresnik ali ne,” je dejal boksarjev zastopnik Rose Tamayo in dodal, da si Pacquiao močno želi oddolžiti Sanchezu za poraz po knock-outu v šesti rundi.

Pacquiao je v različnih kategorijah doslej osemkrat osvojil naslov svetovnega prvaka, zadnji naslov pa je izgubil junija lani, ko ga je v veltrski kategoriji verzije WBO po sporni odločitvi sodnikov ugnal Američan Timothy Bradley. (sta)

manny-pacquiao

Manny Pacquiao bi se spet rad pomeril proti Marquezu

 

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen