Končno: Pogoji za odvzem magistrske naloge Bratuškovi verjetno izkazani, zato se je začel formalni postopek

56

Senat Fakultete za družbene vede (FDV) se je seznanil s poročilom dekana in na današnji seji potrdil začetek postopka ugotavljanja domnevnega plagiatorstva magistrske naloge Alenke Bratušek, so na spletni strani zapisali na fakulteti. Premierka Bratuškova je sicer navedbe o tem, da naj bi bil njen magisterij plagiat, že večkrat zavrnila.

Dokler trajajo omenjeni postopki, Fakulteta za družbene vede v zvezi z magisterijem Bratuškove ne bo podajala dodatnih pojasnil, so še zapisali na fakulteti.

V 178. členu statuta ljubljanske univerze sicer piše, da predlog za začetek postopka odvzema znanstvenega naslova poda rektor oziroma dekan, če obstajajo okoliščine, ki kažejo na to, da so pogoji za odvzem verjetno izkazani, o predlogu pa nato odloči pristojni senat.

Če senat meni, da je predlog utemeljen, sprejme sklep, s katerim začne postopek odvzema naslova in določi pooblaščenca za vodenje postopka do izdaje odločbe. V primerih uvedbe postopka senat imenuje tudi tričlansko komisijo visokošolskih učiteljev, ki pripravijo ločena pisna poročila o razlogih za odvzem naslova.

Glede domnevnega plagiatorstva magistrske naloge premierke so svoja mnenja že podali mentor Bratuškove in zdaj že upokojeni profesor Veljko Rus ter profesorja Rado Bohinc in Marjan Brezovšek, ki so bili po neuradnih informacijah STA člani komisije na zagovoru magistrske naloge Bratuškove leta 2006.

Senat pa je danes popoldne potrdil začetek postopka ugotavljanja domnevnega plagiatorstva magistrske naloge Bratuškove. Člani komisije, katerih imena za javnost ostajajo skrita, naj bi analizirali nalogo ter svoja mnenja predstavili senatu, ki bo šele potem dokončno odločal o postopku za odvzem strokovnega naziva Bratuškovi. POP TV je v svojih večernih poročilih poročal, da že sam začetek postopka ugotavljanja domnevnega plagiatorstva za Bratuškovo pomeni velike težave. 

Na Politikis.si pa ob tem ugotavljamo sledeče: Bratuškova je prva premierka na svetu, ki je ubula čevlje s tigrastim vzorcem, ko se je sešla s kakšnim drugim premierskim kolegom in bo prva premierka na svetu, ki bo morala odstopiti zaradi plagiata, če se bo dokončno ugotovilo, da je njena magistrska naloga prepisana. No, nekateri akademiki so že zdavnaj zastavili svoje dobro ime in povedali, da gre pri magisteriju Alenke Bratušek prav gotovo za plagiat. (sta/ured)

bratusek_alenka-govor-jansa_v_ozadju

Nekaj je že gotovo: Alenka Bratušek ne pozna pravil diplomatskega obnašanja (tigrasti čevlji). Če pa ne pozna še pravil akademskega pisanja nalog, pa bo znano kmalu.

Foto: arhiv Demokracije 

Št. komentarjev: 56
 1. VSI STRPNI pravi

  kar sanjate, balkanski mafijsko nastavljeni kadri SD , LDS in zares na FDV ne bodo to dovolili pod noben pogoj…..hahahahahah…pogljejte samo imena “sodelujočih profesorjev”…hahahahahahhah

 2. Imelda Marcos pravi

  Rada bi dala podrško tovarišici Alenki.
  Ona in jaz obe sva si podobni.
  Imava radi lepe čevlje in postavne moške.
  Moj Ferdo je bil tako lep v beli uniformi.
  Tudi Zoran bi bil, vsaj toliko kot Tito in Goering, če ne še bolj.

  Po mojem mnenju si Alenka zasluži ne le magisterij ampak tudi dokto-faf.

 3. igor pravi

  Preberite diplomsko nalogo I.J.Janše, potem pa komentirajte druge.

 4. kar neki pravi

  Predlagam, da preverite vse doktorske, magistrske, naloge naših državljanov, ki služijo ljudstvu. Kompletni javni sektor,

 5. dejstvo pravi

  Sramota je ze samo to, da se je siviljo sploh izvolilo za premierko, ko pa se je ze takoj ( v naprej) vedelo, da je plagiatorka!!! Za tako sramoto, ki so nam jo naredili ti posl(r)anci za ugled Slovenije bi morali odgovarjati!

 6. Alenka Fafovšek pravi

  Vsi moji nazivi in vse kar sem v življenju dosegla je plod mojega znanja, talentov in sposobnosti, dobro veste, katerih!

 7. erwin pravi

  In kaj ima tuki veze diploma Janeza Janše? A se ne pogovarjamo o bratuškici?

 8. thought pravi

  Končno bodo zdelali prevarantko! Prav ji je, privoščim ji! Naj gre z Danilom Tuerkom v Severno Korejo. Tam imajo otročjega generala, mogoče ju potrebuje.

 9. emil pravi

  Zadnji čas da naša država začne normalno delovati. Takoj ko se pove, da je njena naloga plagiat – mrš z vlade, isto pa velja za opankarja, kakor hitro se mu dokažejo mučke – mrš na dob.

 10. MEFISTO pravi

  Ne, ne more biti res!

  Premierka je znanstvenica, saj je odkrila smodnik in toplo vodo.

  Torej ji pripada tudi znanstveni naslov.

  Poleg tega pa je danes v Bruslju, kjer nihče od tistih, ki jo bodo sprejeli, zaradi treme nocoj ni mogel spati.

 11. Demizen pravi

  Ne morem verjeti, koliko je uspel nakrasti tisti nedeljko mišić. Le kaj bo počel z vsemi tistimi kmetijskimi zemljišči , sadil paradajz? natepavajo vas ti srbski ćobani na suho…

 12. VSI STRPNI pravi

  nedeljkić ima ženo na ministrstvu, ki mu je preko rdeče svinjske politike priskrbela , da lahko mirno in legalizirano MAFIJSKO posluje…..hahahahahahahahaha……

 13. VSI STRPNI pravi

  fantje, ne bodite naivni, stara komunistična morilska nomenklatura v povezavi z legalizirano balkansko rdečo mafijo lahko počne v sloveistanu čisto vse. že desetletja redno nastavlja svoje zveste kadre na vse položaje- poglejte mafijsko delovanje kurc musarjeve, kardeljeveag vnuka, cerarćka, fišerića, maslešovića, kučanovega zeta, itd. itd. itd. itd. itd. itd…..hahahahahahah……poglejte kako mediji redno perejo revne možgane balkanskih rdečih svinj…..hahahha…komentar o smrti thacherjeve udbašu meršolju……hahahahahahah….. sprehod v EU balkanske rdeče MAFIJSKE svinje bratušković ropu mecinerćku in gaspariću…hahahahahaHAHAHAHhahahahahahahahHAHAhaha-

 14. MEFISTO pravi

  Premierka je šla v Bruselj vabiti na sedmino za Slovenijo, ki je v zadnjih vzdihljajih.

 15. gost pravi

  Res, verodostojnost na vrhuncu. Bo šla danes lahko povsem kredibilno in verodostojno v Bruselj. Šivilija, s prekopiranim znanstvenim delom in šiviljsko diplomo, s katero se je privoluharila kar na direktorsko mesto samega Direktorata za proračun. Pomislite, državljani, kaj to pomeni!!

  Glede njenih gnusnih čevljev, pa samo eno povem. S čevlj (med drugim in žal – ali pa tudi ne) dajemo drugim sporočilo, kdo in kaj smo. ALi smo kmetavzarji ali prave Osebnosti. In ta kokoš pride v tigrastih čevljih, pri čemer naj poudarimo, da je problematično že njeno mini krilo. Čemu obstaja protoko? In bonton? Aja. Cvijetićanova nije hodila na niti en faks ali višješolski zavod, kjer bi se vsaj od daleč dotaknili kakšnega predmeta, blizu poslovnim, komercialnim ali drugim ekonomskim vedam (študijam). Če bi, bi že v prvem letniku višje strokovne šole – recimo vsaj za poslovne sekretarje – spoznala, kaj bonton v javni upravi je in pomeni. In kaj je to protokol! Vsa seksualnost in opozarjanje na svoje ženske atribute je ne samo nezaželena, pač pa tudi z gnusom sprejeta. Ker v EU recimo niso neki Balkanci, ki te gledajo v rit, pač pa poslušajo, kaj imaš za povedati. In kaj narediš. Tako da bo tigrasta cvijetićaninova gladko predstavila svojo nad verodostojno držo, imejmo v mislih, da so evropski predstavniki gladko seznanjeni, da v njeni deželi teće postopek za odvzem naziva, ker je ženska kradla tujo intelektualno lastnino. Pa to ni samo en stavek, kot minimanizira njen prijatelj lukašenko, pač pa je prepisana skoraj cela naloga. Tisto, kar pa ni, pa niti pod razno ne moreš zgrešiti, ker se stili pisanja med seboj tako zelo ločijo, da komisija ne bo imela niti najmanjšega problema z ugotavljanjem. Takoj se vidi, kdaj se piše strokovno in kdaj, kot da bi pisal dijak 4. letnika srednje strokovne šole. Ga. Cvijetićanin je zopet dokazala, kako se državi dela stroške. Iz mojega denarja se bodo zdaj morali ukvarjati 3 visokošolski učitelji, namesto, da bi predavali ali delali v laboratoriju, bodo preiskovali nekaj, kar je že davno adakta. Tudi do sedaj je odžirala denar, ker sta se rektor in dekan morala ukvajati z njenim plagiatom. Če pa se slučajno dogodi, da se ti trije člani komisije kontaminirajo in rečejo, da plagiat, ki je na voljo svetovni spletni javnosti, ni plagiat, potem pa vemo, koliko je vredna ta fakulteta. Upam, da bo padla na mesto za Severno Korejo.

 16. gost pravi

  Veš kaj Igor, treba je tudi potegniti eno ločnico. Diploma Janše iz leta dva pa osem ali pa magister cvijetićanke iz 21. stoletja je neprimerljiv. Tedaj si diplomo naredil zgolj, če si citiral Kardelja in to je bilo to. Današnje diplome bi pa morele biti nekaj povsem drugega. Če gledaš na ta način, bi morali odvzeti naslove vsem, ki so diplomirali pred letom 91. Tako da nekako z gnusom sprejemam tvoje pisanje.

 17. Mecaroš pravi

  Najbolj hecni so pa tisti, ki komunajze zagovarjajo na način, da je bil njihov član tudi JJ.

  Kaj naj torej razumemo, da so zaradi JJ boljši, jih je on naredil dobre ali, da je JJ zaradi njih slabši?

  Velja, da je nor tisti, ki kot mlad ni socialist in kot star ni kozervativec.
  Tako približno.

 18. Rado pravi

  Maske padajo!
  Wikileaks poročal o koruptivni stranki SDS. Ves čas se redijo na račun davkoplačevalskega denarja.
  Najprej z denarjem iz orožarske afere 91-94.
  Zdaj pa še s podkupninami iz Patrije.
  Treba je začeti postopek kot so ga imeli na Hrvaškem, ko so ugotovili koruptivnost HDZ.

  Stranko SDS je treba ukinit. Vsem njenim članom pa doživljensko prepovedati ukvarjanje s politiko!

 19. Rado pravi

  Zdaj je tudi jasno, zakaj so se komunisti leta 1985 znebili Janše.
  Zato, ker je bil škodljiv element znotraj naroda.
  Popolnoma enako škodljiv, kot je škodljiv v času obeh njegovih vlad.
  Janša je odličen za rušenje.

  Najprej je rušil ZK, potem je učinkovito rušil JLA in zdaj ruši Slovenijo.
  Nikoli v življenju pa ni znal ničesar zgraditi. (Popravljam, zgradil je edinole hišo v Šentilju – iz prigrabljenega denarja)

 20. janševikom pravi

  Finance:

  “Janševa SDS je dobila 2,8 milijona evrov pod mizo kot del posla z oklepnimi vozili,” je zapisal ameriški veleposlanik v Sloveniji Thomas Robertson (na sliki) v depeši, ki jo je sinoči objavil Wikileaks. Robertson se je skliceval na tajni vir, ki je imel neposreden dostop do enega od uslužbencev družbe Rotis, Patriinega slovenskega partnerja.

 21. janševikom pravi

  Slovenija ima velik problem.

  Ime mu je Ivan Janez Janša

 22. MEFISTO pravi

  Pri rdečkarjih popularen Mikstoneporoča:

  “Virant je bil postavljen v neprijeten položaj. Moral bi šefici vlade povedati, da je njen šef Zoki na vrhu liste, ki jo je odpela Hilda. Pritisk na Jankoviča in njegove posle, bi sprožil novo vladno krizo. DL in PS, je ne bi preživela. Zato je Virant v kabinetu pohodil vse, za kar se baje zavzema. Naročil je, da se kriminalistična preiskava ustavi. Tu pa je počilo!”

 23. MEFISTO pravi

  Tokrat celo modri in previdni Mefisto verjame Mikstonu, ker iz prve roke razpolaga z mnogimi podatki.

 24. janševikom pravi

  @mefisto

  torej ti verjameš natanko tisto kar ti ustreza. selektivno zaupanje? res objektivno ni kaj. vidiš, rdečkarji verjamejo tudi tisto kar jim ne ustreza. recimo to, da je jankovič ravno tako velika baraba kot tvoj jajčeglavec.

  si dojel, občinski delavec z “zasluženo” pokojnino?

 25. janševikom pravi

  @mefisto

  ma ne morem verjet, da res obstaja tak idiot.

  torej pri vseh postih, ki jih je spisal mikstone, verjameš samo tistemu, ki govori proti s tvoje strani osovraženi politični strani?

  ko bi vsaj držal gobec in s tem ohranil vsaj malček nepristranskosti…

 26. MEFISTO pravi

  Kot ti Janševik, ki si moj dragi znanec in ki se te vedno spomnijam z ljubeznijo, na katerega besede pa ne stavim prav veliko.

  O nepristranskoti in njenem nasprotju pa bi bilo s teboj težko reči kako pametno besedo.

  Pozdravlja te blagi in modri Mefisto!

 27. Demi Zen pravi

  pri rdečkarjih popularen mikstone se zdaj skriva v zda. čudno da jo ni potegnil v severno korejo. edino pravilno da je spizdil iz te luknje. če rdeča golazen ostane na oblasti , tam tut trava neo več rastla, to še največji sovražviki desne scene vedo in množično zapuščajo slo. neverjetno koliko jih prihaja sem po novem letu.

 28. MEFISTO pravi

  Pripis:

  Dragi Janševik, Mefisto verjame ali šteje za verjetno le tisto, kar ni skregano z logiko stvari in kar je podprto z njegovimiinformacijami iz njegovih bogatih ter številnih zanesljivih virov.

  Poljublja te modri Mefisto!

  Poljub mu pa lahko vrneš na njegovo rit.

 29. MEFISTO pravi

  Usmiljeni Mefisto se je že zbal, da smo izgubili kralja Politikisa, pa je z veseljem ugotovil, da ni mrknil, temveč da se pojavlja v novi preobleki.

  Ker se mu zdi, da se mora neprimerno obregati ob veliko modrejšega Mefista, ga ni težko prepoznati.

 30. Demi Zen pravi

  gost: s temi čevlji pa res izgleda kot prava srbska kurbetina iz disko kafane.mankajo ji samo še jakna s šljokicami in drina čik v gobcu.

 31. xtc pravi

  Wikileaks info beri …

 32. Kazimir pravi

  No, spoštovani tovariš IJJ je prvi človek na tem svetu, ki je kot trgovec z orožjem zasedal mesto predsednika vlade in ki je ozmerjal svoj narod za fašiste in zoombije in prvi, ki je redom pokavsal žene vsem konkurentom.

 33. Kazimir pravi

  Danes bo imela neka ženska modro oko.

  https://www.wikileaks.org/plusd/cables/07LJUBLJANA337_a.html

 34. MEFISTO pravi

  Kazimir se moti ali pa zavestno manipulira.

  Janša svojega naroda ni označil za za zombije ali fašiste.

  Jasno je namreč govoril le o levih fašistih in zombijih, ki spadajo skupaj z levimi fašisti v isto krdelo, ki pa so le zelo majhen dela naroda.

 35. Demi Zen pravi

  neverjetni so ti levaki nabijajo totalne bedarije. sej ta depeša je bla napisana potem ko je imela rdeča propaganda že polna usta patrie in je tisti prleški pasjeglavec vsak dan s patrio. takrat je že nekaj tisoč virov v sloveniji trdilo da je sds prejela podkupnino.

 36. thought pravi

  Levičarjem se je zmutilo v glavi.
  Radotu pa si ni zmutilo, on je že od rojstva trčen in je za podobne trke imun. Glavo vedno nosi ponosno dvignjeno. Kjer nič ni, tudi nima kaj pritiskati navzdol.
  Še naprej tako, tovariš Rado! Titova noga je še v Ljubljani, ostalo ti je še par kosti za glodanje.

 37. nisemon pravi

  gost,
  danes gre še lahko; naj v tujini vidijo in doživijo iz prve roke, kar doživlja slovensko ljudstvo vsak dan, naj se prepričajo, kako poteka zloraba naroda na vse načine, torej tudi s spolnim nadlegovanjem s strani prime minister AB in vsega, kar tiči ob njej in za njo.
  To so resni problemi in kot take jih moramo priznati, ter javno, uradno obsoditi.
  Ter zahtevati domačo in svetovno institucionalno ustrezno varstvo človekovih pravic in svoboščin, tako posameznika, kot naroda v celoti.

 38. Dora pravi

  Seveda ta “protistutka” nezna nič in je nastavila svojo rit, pa je dobila “magister”, ja v riti ga je imela ne pa v glavi, ker je jugokurbeše-balkanska cestna kuxba in s tem je prišla do PV in vsi, ki jo podpirajo so iste čunke in merjasci, fuj in gabi se mi do dna ta prokleta jugonostalgija v Sloveniji, ker so sami lopovi, tatovi in teroristi, ki so sedaj na vladi in ki jo podpirajo seveda največjo krivdo pa nosi “kurbirsko pokvarjena tatljiva tolpa 571.”

 39. Demi Zen pravi

  dora:-) sej to vaško kurbetino ki vsak dan za zajtrk vleče srbski kurac, vam je janko opanko nastavil samo zato da vas še bolj poniža. tisti srbijanski čoban nedeljko je prisel bos in lačen v slovenijo pred nekaj leti, danes je pa sedi na več deset miljonih vrednih nepremičninah in kmetijskih zemljiščih katerimse je namenil s podkupovanjem občinarjev spremenit namembnost.
  priobalne občine so polne srbijancev in komunistov, kot garjav pes bolh.
  Vi Slovenci pa to mirno gledate…

 40. Demi Zen pravi

  če zdaj razmislim kako čudno se je moralo zdet tistemu nadobudnemu policaju maherjemu ko so ga natepavali za tisto zidanico, ko ve da lopovi na primorskem tiipa nedeljko ” srečko ” lopović kradejo kot srake.

  da janše ki so ga gnjavili za položnice sploh ne omenim. narod pa samo gleda kako sem ta toplovodar previrant izdrkava v usta, srbijanska in komunistična mafija pa reži v ozadju.

 41. Dora pravi

  @Demi Zen,
  ne meni jo ni nastavil, ker jaz to slo-levo-rdečo-fašistično golazen opazujem in preklinjam od daleč. Še k sreči, ker drugače bi……
  prav gabi se mi in gnusi ta balkansko-srbska-slovenska mafijska previrantska golazen. Slabše je kot v Beli Rusiji, proklete murgelske-srbsko slovenske gnide, ki so Slovenijo čisto zastrupile in narod, ki je tako pokvarjen, da voli to gamad, še bodo lačni in glodali kosti in žrli travo, ker podpirajo to mafijsko golazen.

 42. Demi Zen pravi

  dora:-) sej tako bentit kot ti in jaz si upamo samo še iz tujini ker nas ščiti lokalen zakon in pravica do govora. V sloveniji lahko greš za tak spis kot je tvoj ali moj sedet. zato je pomembno da se čimpogosteje objaviš. tudi uredniki so varnejši , ker če naju ne morjo obtožit po 297 potem tud njih ne morjo.
  tvoja dolžnost je da bentiš za tiste ki si ne upajo. verbelni delikt je bil mala šala za 297 člen.

 43. fu_jansa pravi

  SDS nesnaga, zakaj ne objavite wikileaks-a o 2,8mil € ki jih je skinhead prejel pod mizo na tej smrdljivi strani?

 44. Alojz pravi

  Rado, kakšne neumnosti kvasiš. Lej, dobro delo je naredil, ko je zrušil komunizem.

 45. VSI STRPNI pravi

  poglejte črnogorce , kot prej hrvatići in slovenćići s kakšno težavo so zbirali predsednika države , kajti imeli so pred sabo dva mafijska rdečuha in res težko je bilo zbiranje, kdo je večji mafijač in kdo je večji rdečuh…hahahahahaahahah..balkan, tako predvidljiv, rajh mafijskih in opranoglavih rdečih svinj…….haha,hhaahaha

 46. slovenija pravi

  No kot vidimo je res, da je iq janšeljubcev na nivoju drekojedne muhe. Očitno vam je janševa sprema zalila možgane, medtem ko mu ga vsakodnevno fafate, desnuharski antislovenski podrepniki. Kako morete biti zaljubljeni v komunista.

 47. Mojčica pravi

  Komentiramo plagiat Alenke Batušek. Nekateri pa samo z vsem gnevom po Janezu Janši. Smilite se mi, ker ste psihično bolani. Zakaj samo molčite, ko gre za vašo šivilijo. Še malo, pa bo šla pingvinom šivat obleke.
  Komentator z nazivom ” slovenija” zamenjaj naziv, ker si gnida prostaška in delaš sramoto Sloveniji. Po tvojem bi morali biti vsi rdečkarji, ampak kdo bo pa delal, da vi paraziti preživite.

 48. MEFISTO pravi

  Mojčica, tudi rdečkarje je treba razumeti.

  Z napadi na Janšo si zdravijo svoje psihične travme, predsodke, komplekse,- in frustracije.

  V napadih na Janšo pa iščejo tudi tolažbo zaradi njihove popolnoma nesposobne vlade, ki bo Slovenijo pripeljala v bankrot.

  Ni jim lahko.

 49. vajz pravi

  Ha ha, kakšen ples čarovnic.

  Trenutna vlada je nesposobna, v bistvu je bila nesposobna že prej, preden so jo sploh sestavili. Tipično. Janševa, ki je dokazano nesposobna zaradi nesposobnega liderja pa je imela že tri možnosti, in dobila bi jih še neskončno, če ne bi bil vsaj del prebivalstva toliko pameten, da je rekel DOVOLJ!.
  zatorej nehajte srati po novi vladi in pustite, naj pokaže kar zna. Tudi, če se izkaže, da je nesposobna, vsaj škode takšne ne more napraviti kot jo je Janševa.

 50. Mil pravi

  Slavni philospher Immanuel Kant je pravilno ugotovil, da je notranji občutek ljudmi je najbolj pomemben vidik sreče. Strinjam se s prejšnjimi blogerjev, ki so mi veliko srečnejši v naši stari domovini in da je vse, kar je mogoče, je treba storiti vse za ohranitev vrednosti, ki jih bomo lahko ohranili.Družbeni sistem ni bil popoln, se strinjam, vendar ni nemogoče združiti vrednote naše stare države, s tistimi v EU. Načela solidarnosti, kulturno širino in velikost skupnega trga, ki smo jih imeli bi moral biti zadosten razlog za vse nas, da se borijo za ponovno vzpostavitev našo čudovito državo, v kateri smo bili vsi tako veliko srečnejši in bogatejši. Za začetek bi se lahko prožno skupnost, kot Beneluksa, kar je privedlo do gospodarske unije v okviru EU, kjer so pravice vsakega človeka in naroda v celoti ohranjeno in če politični sistem je demokratična v skladu z načeli EU. Vsi naši ljudje bi se počutili veliko bolje na ta način po vsej nekdanji državi Jugoslaviji.

 51. […] to: namesto, da na FDV-ju organizirajo družbeno dvomljive natečaje, naj raje pohitijo s postopkom za odvzem znanstvenega naslova premierki Alenki Bratušek, saj je vedno bolj jasno, da je njena magistrska naloga en navaden […]

 52. […] naloga plagiat. Kar dejansko pomeni, da je Bratuškova napovedala tudi že svoj skorajšnji nastop, saj se v 99,9%, ko se začne uradno ugotavljanje domnevnega plagiatorstva na katerikoli fakulteti…. […]

 53. Matej pravi

  Formalni postopek za odvzem prigoljufanega,znastvenega naslova Jankovičevi primabalerini,se je pričel ! Dajmo Plagijatoršniškovi priložnost ,da se s svojim neznanjem medtem izkaže ! Saj nam se po dobri balkanski navadi,nikamor ne mudi ! Mogoče bo pa le opravila, kakšno umazano delo ,ki Janši ni najbolj dišalo in nam naložila davke ,da bomo kar cvilili ?

 54. Borek pravi

  Pravkar sem odposlal sličice na FDV,posnete ob izbruhih vsebalkanskega sranja po slovenskih mestih ! Zadeva ni tako nedolžna,saj smo ostali brez vlade ? Smo kot dirkajoča osamosvojena, kura brez glave,ko jo povozi avto ?

 55. Hi, i think that i saw you visited my web site thus i came to “return the favor”.I’m trying to
  find things to enhance my web site!I suppose its ok to use some of your ideas!!

  Visit my web page – ショルダー 注目 コーチ

 56. Fawn pravi

  Wow, amazing weblog format! How lengthy have you ever been blogging for?

  you make running a blog glance easy. The full glance of your web site is excellent, let
  alone the content!

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen