Gareth Bale se bo kmalu vrnil na nogometne zelenice

1

Čeprav je kazalo, da je poškodba veliko hujša, strateg Tottenhama Andre Villas-Boas pričakuje, da bo valižanski vezist Gareth Bale najverjetneje izpustil le dve tekmi, na igrišča pa bi se lahko vrnil že 21. aprila, ko se bodo merili z Manchester Cityjem.

Bale je sinoči, ko se je Tottenham na prvi tekmi četrtfinala evropske lige (2:2) meril z Baslom, predčasno zapustil igrišče. Valižan je igrišče zapustil na nosilih, kazalo je, da si je 23-letnik huje poškodoval gleženj, vendar pa so ocene o njegovem zdravstvenem stanju precej vzpodbudne.

Trener londonskega kluba je namreč dejal, da poškodba vendarle ni tako huda, kot je sprva kazalo. “Obstaja precej velika verjetnost, da bo pripravljen že za tekmo z Manchester Cityjem, tako da bo v najboljšem scenariju izpustil le dve tekmi. Zvil si je gleženj, v tistem trenutku je bilo vse še toliko grozovitejše, saj je takšna poškodba zelo boleča, vendar pa poškodba le ni tako huda.”

Bale je trenutno najbolj vroč igralec Tottenhama, zabil je 17 golov in je pripomogel k trenutnemu tretjemu mestu Londončanov na prvenstveni lestvici.(sta)

gareth baleGareth Bale

Število komentarjev: 1
 1. Stream Clean as seen on tv pravi

  This is true especially in case of babies and
  toddlers whose skin often comes in direct contact with the carpets and upholsteries in a house.

  It is also good to check how old the company is and who is it’s owner (I would be curious to
  know). When you apply a carpet cleaner to upholstery, keep in mind that you need to
  use a softer touch to avoid damaging the more delicate fibers.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen