Bratuškova precej živčno: SDS in njen podmladek ne bosta odločala o usodi mojega naziva!?

27

Premierka Alenka Bratušek je v odgovoru na vprašanje poslanca Jožeta Tanka (SDS) znova poudarila, da bo v primeru, če ji bodo odvzeli magistrski naslov, takoj odstopila z mesta premierke. Po njenih besedah pa bo glede njene magistrske naloge odločala fakultete, ne pa SDS in njen podmladek.

Tanko je premierko vprašal, “kako in na kakšen način se bo zagotavljalo dosledno spoštovanje ustavnega načela enakosti pred zakonom”. Ob tem je spomnil na sum v zvezi z magistrsko nalogo Bratuškove, ki se je pojavil februarja letos. Po Tankovem mnenju je PS v primeru takratnega poslanca PS Boruta Ambrožiča in njegovega spornega magisterija ravnala drugače kot v primeru Bratuškove.

Premierka je v odgovoru opozorila na enakost vseh pred ustavo in zakoni. Po njenih besedah bi bilo dobro, da bi se tega zavedali tudi v SDS, ko so glasovali za neustavne zakone. Bratuškova je pozvala Tanka, naj dovoli, da PS sama ureja svoje strankarske zadeve.

Tudi tokrat je Bratuškova zanikala očitke, da je njena magistrska naloga plagiat.

Tanko ni bil zadovoljen s premierkinim odgovorom, zato je zahteval splošno razpravo o tej temi v DZ. Predsednik DZ Janko Veber pa je izrazil razočaranje, da se Tankovo vprašanje ni nanašalo na delo vlade, pač pa na delo strank.

Spomnimo: Rektor Univerze v Ljubljani Stanislav Pejovnik se je pred dnevi oglasil in dejal, da bo “postopek tekel po najhitrejši možni poti in da lahko traja od tri do šest mesecev”!? Zakaj takšen nerazumno dolgi rok ni povedal.

A nekateri priznani slovenski akademiki že dalj časa trdijo, da gre pri magistrskem delu Bratuškove nedvomno za plagiat.

Vsak bralec Politikisa pa se lahko sam prepriča o “originalnosti” magistrske naloge premierke Alenke Bratušek – TUKAJ.

Mimogrede, premierke Bratuškove se je zaradi sedaj že prave afere z njenim zaenkrat še domnevno ponarejenim magisterijem medtem na spletu že prijel vzdevek ‘plagiatorškova’… (sta/ured)

alenka bratusekAlenka Bratušek bo v primeru, če ji bodo odvzeli magistrski naslov, takoj odstopila z mesta premierke. Sedaj vsa država čaka na “hitrega” Pejovnika…

Foto: arhiv Demokracije

 

Št. komentarjev: 27
 1. Demi Zen pravi

  Poglej kako se kremžita zadaj pižmovka in toplovodar

 2. erwin pravi

  Bratuška – ona sama ja plagiat, saj ne ve kaj je govorila pol ure nazaj. Lansko leto vlagala zahteve za referendume, letos je pa vse to njihov program……

 3. pizduni desnuharski, pravi

  ukvarjajte se raje z Danijelom Krivcem. Ta je podoben Hildici. Oba sta kradla pokojnim!

 4. mudo moreno pravi

  Revci ubogi postaja jasno da se bo v nekaj mesecih na oblasti postarala za nekaj let in to ji ni prav nič všeč. Kurc, ogledalo ne laže.
  Bratjoška je ostružek od ostružka, rešilna slamica leve bande, rok ji je potekel že ob nastopu funkcije, s plagiatom ali brez. Mrzlično ičejo ersatz-bedaka, šoltes-lubej ipd.tip gnoja, ki bi bil voljan prevzeti krmilo. Ne bodo ga našli, na levici je ostala le še banda kariernih sinekuristov in neodgovornih unterfuzlarjev, ki si še čevljev sami ne znajo zašnirat.
  Keneda, tolovariš “pizdun desnuharski”!

 5. pizduni desnuharski, pravi

  Mudo moreno, pizdun desnuharski, samo po sebi se postavlja vprašanje; kako to, da so vas desnuharje, tako sposobne, spodnesli takšni nesposobneži. Poraženec je v vsakem primeru slabši, sicer ne bi bil poraženec.
  Vaš ljubljeni ni bil poražen samo enkrat. Pravzaprav je bil poražen v vseh vlogah. Kot izdajalec zaupnih državnih dokumentov je pristal v zaporu, kot garjavega psa so ga nagnali iz ministrstva za obrabo, kot koruptivneža so ga spodnesli njegovi v vladi.
  Za premierko pa doslej lahko le predpostavljaš. Še ničesar konkretnega ji ne moreš očitati. To je tvoj največji seksistični problem.

 6. erwin pravi

  Ti rdečkasti pizdunko, pojdi k murgeljskemu palčku jokat. Ja, le kdo več kot vi, je ukradel penzije delovni raji. A veš, ti levaček, da je bil smodnik že pred 2000 leti……Sploh pa ne vem, kaj hudiča vi levaki tle gor na naših portalih smrdite…. Tale tvoja bratuška pa ni vredna niti pol p…. tople vode. .

 7. MEFISTO pravi

  Pizdun očitno še ni imel v delu prave dobre pičke, če se je tako hitro zaljubil v premierko.

 8. Miss Piggy pravi

  Nastavljamo vam ogledalo, erwin, a, priznam, da bolj neuspešno, imamo pač opravka s takšnim obupno slabim materialom!

 9. MEFISTO pravi

  Včasih se še ti poglej v ogledalo.

  V njem boš videla moško pičko.

 10. thought pravi

  Saj je postala čisto puklasta, kot smo včasih temu rekli. Proti njej je bila še Katarina Kresal inteligentna oseba. Ta pa izgleda kot tiste delavke, ki ponoči v ležečem položaju ponujajo razne igračke.

 11. mudo moreno pravi

  Pizda pofukana boljševiška smrdljiva, lahko naserjete gomilo laži in izščijete morje lepodišeče gnojnice, dejstvo je, je bilo in tudi v bodoče bo: levaki ste sami versko-obsedeni nesposobneži. Namesto da bi svoje prirojene defekte sprejeli in se sprijaznili z njimi, hočete spreminjati naravni red.
  To pa se pač ne da. Narav ima svoje razloge, zakaj deluje tako, kot pač deluje. Za to je potrebovala miljarde let, ti niče, kapljica od plunka in prahec od smeti si pomemben manj kot neinteligentna mravlja. Verjetno si seksualno frustriran, retardiran izrodek, katerega največji podvig v življenju je bilo onegavljenje s psi ali ovcami. Tvoji ljubi Bratjoški očitam le, da je nesposobna in praznoglava koza, ki se je lotila opravila, ki je vsaj 5 stopenj nad njenim intelektualnim potencialom. Njeno abotno non-stop ponavljanje enih in istih praznih fraz to absolutno dokazuje. me razumeš?
  ABSOLUTNO!

 12. pizdun desnuharski(udo moreno) pravi

  je čisto je popizdil!Namen je dosežen! Papa.

 13. thought pravi

  @MUDO MORENO, razočaral si me! Kakšno inteligenco si pripisal Bradavičkovirjevi. Njeno delo ni 5 stopenj nad njeno kvalifikacijo! Ona kvalifikacije sploh nima. Je vse ponarejeno. V resnici še snažilka v parlamentu ne bi mogla biti.
  Ali si lahko predstavljaš tako puklasto preklo kot svojo ženo? Takoj bi jo nagnal nazaj v Kranj, pa naj straši Kranjčane, ki so je že navajeni.

 14. thought pravi

  @PIZDUN, ti pa zgini s portala, ker smrdiš.

 15. Black Jack pravi

  Kdo takim bedakom, kot je ta levičarski pizdun, sploh dovoli, da se prosto gibljejo po državi. Taki bi morali v umobolnico.

 16. spodobna pravi

  Mudo moreno, človek nesrečni, se lahko spustiš še nižje. Black jack in thought pa seveda nič. Našim je dovoljeno vse! Pa ni čisto tako, fantje. Prav vas je označil komentator, ki vam tako para živce; pravi pizduni ste!

 17. mudo moreno pravi

  Thought, ženska je sposobna na nivoju branjevke. Branjevka je sicer bolj pametna od nje, pa tudi precej manj ambiciozna od nje. Osnovna šola in nekaj naravnega daru in izkušenj.
  Saj roko na srce, za vodenje države ne potrebuješ bogve kake šole. Važna sta pamet, zdrav razum, komunikativne sposobnosti, izkušnje, osredotočenost in motivacija in še marsikaj. To so stvari ki jih ne učijo ne na FDV ne na Šiviljskem tečaju.
  Bratjoškarca si vso svojo izobrazbo s plagiatom vred lahko kar nekam vtakne. V zgodovino bo prišla kot največja katastrofa za Slovenijo, primerljiva le s sv.trojico KardeljKidrićMaček.

 18. MEFISTO pravi

  Pizdun in Sposobna sta ista oseba.

  Ni vam treba trikrat ugibati, kdo bi lahko to bil.

 19. VSI STRPNI pravi

  hahahahaha balkansko mafijsko rdečo štabno KURBO pač motijo drugače misleči, kot vsem balkanskim rdečim prascem in svinjam..kje je tu novost?…..hahahahahahahahah

 20. sodobna pravi

  Keri desnosučni bedaki. Itak.

 21. VSI STRPNI pravi

  sodobna , kaj se pa goniš ovde balkanska nestrpna in opranoglava rdeča svinja, saj imaš udbodnevik , kjer se lahko v miru izživljaš nad drugače mislečimi ali pa pojdi lizati smRDEČE ritke omladincev….hahahahahahahah

 22. […] Včeraj se je premierka Alenka Bratušek v državnem zboru precej razburila, ko so se poslanci dotaknili njenega domnevnega plagiatorstva magistrske naloge. […]

 23. Miran pravi

  Pomladek SDS-a, bi kar drek mešal.
  Ja, vsak tist kar zna in ume.

 24. Maxatnes pravi

  Citat: Miran pravi:
  23. 04. 2013 at 12:48 “Pomladek SDS-a, bi kar drek mešal.
  Ja, vsak tist kar zna in ume.”

  Take vrste presojanje, kot ga demonstrirate vi, Miran, je
  precej bedno, se vam ne zdi?
  Podmladek SDS je skupina, ki jo v veliki meri sestavljajo visoko izobraženi mladi ljudje z univerzitetno diplomo. Vsekakor so dovolj kompetentni, da ugotovijo, kaj je plagiat in kaj ni. Kaj vas torej moti? Da so člani SDM? Take vrste “presojanje”, kot ga izražate vi, Miran, je
  precej bedno, se vam ne zdi?

 25. M. ŠČEPANOVIČ pravi

  JE GDO ŽE VIDEL DOKTORA ILI PROFESORA PIJANEGA
  TO JE LAKO PRIMITIVIZEM NA AKADEMSKEM NIVOJI

 26. Taček pravi

  Poštene ženščina sploh v stranko,ne bi bila sprejeta ! Vendar se Super Prevaranti iz PS ,ne bodo dali kar tako,ker bodo dokazali ,da je prevara povsem običajen, balkanski običaj !

 27. mysurvey pravi

  I feel this is one of the such a lot important info for me.
  And i’m glad studying your article. But wanna remark on some basic issues, The website taste is perfect, the articles is really great : D. Good job, cheers

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen