Pahor se je Janši zahvalil za sodelovanje in nekatere pomembne dosežke njegove vlade

3

Predsednik republike Borut Pahor je danes na poslovilni obisk sprejel dosedanjega predsednika vlade Janeza Janšo ter se mu zahvalil za sodelovanje in nekatere pomembne dosežke njegove vlade v domači in zunanji politiki, so sporočili iz urada predsednika republike.

Pahor se je Janši kot voditelju največje opozicijske stranke priporočil za sodelovanje glede tistih vprašanj, ki terjajo širše politično soglasje. Podrobneje mu je predstavil tudi zamisel projekta Slovenija 2030 in “pomen čim večjega angažiranja vseh razpoložljivih slovenskih intelektualnih in drugih potencialov za oblikovanje nove vizije prihodnosti”.

V ponedeljek bo predsednik republike sprejel tudi novoizvoljeno vlado na čelu s predsednico Alenko Bratušek in njenimi najožjimi sodelavci, so v sporočilu za javnost še zapisali v uradu predsednika republike. (sta)

jansa pahor skupaj

Foto: arhiv Politikis.si

 

Št. komentarjev: 3
 1. igor pravi

  Se mu je zahvalil tudi za tri leta nagajanja.

 2. DENIS pravi

  Ni potrebno, da še nadalje dokazuješ svojo bolano nrav, šparej se ta junij.

 3. MEFISTO pravi

  Blagi in modri Mefisto priporoča Igorju in vsem ostalim salonskim levičarjem, da se umirijo.

  Premierka mag. sci. plag. Alenka jim s svojim moštvom, ki se bo očitno skrćčilo že kar po prvi seji vlade, ne nudi nikakršnih zagotovil, da bi se lahko šopirili kot petelini na gnoju.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen