Branko Tamše ne bo več trener Gorenja

0

Iz tabora slovenskega rokometnega prvoligaša Gorenja Velenja so sporočili, da se po sezoni z mesta trenerja poslavlja Branko Tamše. Klub je že razkril tudi njegovega naslednika, to bo trener Trima iz Trebnjega, sicer pa Velenjčan Ivan Vajdl, ki bo kot trener članskega moštva začel delati 1. julija.

“V rokometnem klubu Gorenje Velenje smo se po tehtnem premisleku odločili, da ne podaljšamo sodelovanja s trenerjem Brankom Tamšetom, ki mu ob izteku sezone poteče pogodba. Tamšetu bi se radi ob tej priložnosti še enkrat posebej zahvalili za vložen trud, delo in energijo ter dosežene vrhunske rezultate. Prepričani smo, da bo, tako kot igralci, ki odhajajo ob koncu lige, svoje delo do konca opravil maksimalno korektno, kot je to počel v zadnjih treh sezonah,” je na spletni strani zapisal velenjski klub.

V klubu so se zahvalili Tamšetu in poudarili, da se je z zlatimi črkami vpisal v zgodovino kluba. Dodali so še, da so mu ponudili, da ostane v klubu, vendar kot trener mlajših selekcij. “Ocenjujemo, da smo zaključili izjemno uspešen ciklus in da nas v prihodnji sezoni čaka nov začetek, z novimi igralci in novim trenerjem. To bo dosedanji trener Trima iz Trebnjega sicer pa domačin Ivan Vajdl, ki bo vlogo trenerja članskega moštva v našem klubu prevzel s 1. julijem,” so še zapisali na spletni strani kluba.(sta)

rokomet(slika je simbolična)

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen