Finalno soočenje pred nedeljsko odločitvijo: Janez Janša in Borut Pahor zvečer na Info TV

39

Kot smo danes izvedeli, bo v zadnjem hipu prišlo še do enega velikega in hkrati tudi finalnega soočenja. Ob 20. uri se bosta na Info TV soočila aktualni premier in predsednik Socialnih demokratov Borut Pahor in najverjetnejši bodoči mandatar, predsednik Slovenske demokratske stranke, Janez Janša.

Neuradno smo še izvedeli, da je povabilo na soočenje prejel tudi predsednik Pozitivne Slovenije Zoran Janković, a ga je zavrnil, kar pa seveda kaže samo na strah, nemoč in slabo podkovanost v retoriki, ki  jih je pokazal na prejšnjih soočenjih na drugih televizijah.

Spomnimo, Jankovič je na soočenju z Janezom Janšo, ki je potekalo prav v studiu Info TV-ja deloval predvsem nesramno in izključevalno, kar je popolno nasprotje Janeza Janše, ki že ves čas trdi, da bo po volitvah čas za sodelovanje, saj bomo le tako lahko izšli iz krize v kateri se je Slovenija znašla.

Soočenje bosta vodila Vladimir Vodušek in Boštjan Veselič, po soočenju pa sledi še zadnja predvolilna oddaja, v kateri bosta voditelja skupaj s komentatorji potegnila črto pod letošnjo predvolilno kampanjo.

Janez Janša in Borut Pahor v današnjem finalnem soočenju na Info TV. (foto: Vasja Šabeder)

Št. komentarjev: 39
 1. Petrovc pravi

  KUĆAN KAPUT!
  Kućan, zver-hijena!
  Kućan uporabi in zavrže narod-Slovence!
  Kućan uporabi in zavrže posameznika-Žagar!
  Ne vem, poznate bivšega direktorja SMELT-a, Žagarja!
  S Kućanom sta pokradla SMELT in ga uničila! Preko lažnega podjetja SMELT-INTAG Švica! V vrečah se je iz LB na brnike in od tod v Švico na Kućanov račun vozil naropan denar Slovenske tehnične intiligence!
  In Žagarja je Kućan prevaral! Živel in umrl je kot klošar, v popolni revščini! IN KUĆAN NITI NA POGREB NI PRIŠEL!
  TO ČAKA SLOVENCE; ČE BOSTE VOLILI: Viranta, ki je sponzoriran iz denarja Kućana in prijateljev!!!!!! Če boste volili SD, Jankovića, DESUS, LDS, Hanžka!!!

  Kamarilo, ki ime enak program! Kar vse bi podržavili! Vsi bi delali, plač pa ne dobili, kot v Stožicah! Evropa bi nas izločila, kajti v SLO bi zavladal ultra izprijen komunizem!

 2. MEFISTO pravi

  PETROVC, mar ne veš, da med poštenimi ljudmi ni spodobno omenjati Kučanovega imena.

 3. Petrovc pravi

  Za vse vas, prijatelji po pameti, ki boste izbrali prihodnost, modro in trezno, ki boste izbrali NSI ali SDS!!

  MOJA SLOVENIJA

  Davno, davno je spočeta,
  moja temnna srčna kri,
  kot z dlanjo sejalca stvarstva,
  kakor seme, ki potuje,
  ki ga nosi piš usode,
  vrženo zamahom roke,
  prožene dlani namena,
  dlani, prsta, iskre stika,
  da lebdi in da pristane,
  da kali in da vzbrsti,
  kjer Sejalec ga sadi!

  Daljne rojstva moje gore,
  stepa v srcu mi dehti,
  vroče stepe, tople zemlje,
  tam vzkali, da tu brsti,
  vroča moja srčna kri,
  da ječi in da kriči,
  Slovenija, Slovenija.
  Moja duša kakor stepa,
  moja želja kakor gora,
  moja kri in moje misli,
  ki kipe in ki hrume,
  moja duša kakor stepa,
  ji imena ne poznam,
  vem pa da je tu bila,
  vojevala, krvavela,
  po svobodi hrepenela,
  duša moja, srčna kri,
  od tu Veneti smo odšli!

  Dolga pot nemirne duše,
  dan, ko sonce ne zaide,
  noč, ko jutra neče biti,
  stepa včeraj, gore jutri,
  gore nove, bratje srčni,
  bratje Goto, bratje Goti.
  Srčno kri kot britev oster,
  veter boža, veter gore,
  boj zamenja smisel biti,
  smisel delati, moliti,
  se prebuja pamet cilja,
  bratje Goti, rod Slovenskii!

  Da usoda hoče,
  da se Bog igra,
  da me Amngel vodi,
  da se vrnem v stepo,
  vrnem kot domov,
  da ogrejem kri,
  dedov ohlajeno,
  z gore otrdelo,
  skali ostri rezi,
  da se pamet lomi,
  da srce zbudi se,
  vroča stepa, vroča kri,
  moja domovina,
  Slovenija, Slovenija!

 4. FIDEL pravi

  butec petrovc..
  .
  PAZI NA SLINAVKO..!!
  ……………………………..
  .
  MORAŠ BIT PA PODOBEN KAKEMU MONGOLU..
  .
  KO OPEVAŠ STEPO..!!

 5. angi pravi

  FIDEL,

  ARSCHLOCH!

  pusti Petrovca, ki je pošten in domoljub povsem z nasprotju z vašo

  UDBOVSKO NEPOŠTENO PROSTAŠKO MAFIJAŠKO MAMILARSKO

  GAMAD FUJ IN FEJ, UPAM, DA BOSTE POGORELI NA CELI ČRTI!

 6. Petrovc pravi

  fidel: kar tako naprej! Ob 19:00 je obvezen povratek na zaprti oddelek, samo spomnim te! Praška in šnapsa ne smeš vnašati v celico!

 7. megi pravi

  Pahor bi moral fasati ustavno obtožbo zaradi uničenja Slovenije!!!
  Ne pa da ga gledamo na nekih soočenjih, kjer SNIFF&FLY.

  HOČEM PAHORJA NA SODIŠČU KOT OBTOŽENCA, TAKO KOT SO TO NAREDILI NA ISLANDIJI!!!!!
  Upam, da Janša da osebno odgovornost v ustavo.

 8. megi pravi

  Pahor bi moral fasati ustavno obtožbo zaradi uničenja Slovenije!!!
  Ne pa da ga gledamo na nekih soočenjih, kjer SNIFF&FLY.

  HOČEM PAHORJA NA SODIŠČU KOT OBTOŽENCA, TAKO KOT SO TO NAREDILI NA ISLANDIJI!!!!!
  Upam, da Janša da osebno odgovornost v ustavo.

  Soočenja ne bom gledala, ker se mi ob gledanju Boratovega obraza želodec dviga in me sili na bruhanje, sploh ko se spomnim njegovih boratizmov, s katerimi se je norčeval iz poštenih Slovencev, kot da smo sami debili!!!!

 9. Petrovc pravi

  NO, LEVAKI, KRADETE KOT SRAKE: sedaj nas je hotel Jelko Kacin pokrasti na Gorenski Banki za 20 miljonov!!! Privlekel je prevaranta z ponarejenim čekom!

 10. EVROPA pravi

  Res so levozasukani in rdečesrajčniki izdajalci in uničevalci Slovenije.
  Prav tako pokvarjen do skrajnosti je pa tudi Virant in Janković to je isto kot izdajalska kleptomanska levica, ljudje bodite pozorni in ne volite teh uničevalcev Slovenije.
  Nocoj bo rdeča T. Gobec (v pravilnem smislu rdeči gobec) in rdečesrajčnik Bobovnik vodil soočenje na rdečem-levozarukanim RTVSLO, Rosvita si pa tudi neizbira poštenih za pokomentirat pri Odmevih ali nima kaj za odločat ali pa se ponižuje in podlega rdeče-levozarukanim opranoglavcem, SRAMOTA IN KATASTROFA ROSVITA KAJ JE S TEBOJ A TE NI VEČ V HLAČAH, DA SE TAKO PONIŽUJEŠ ALI SI SE TUDI PRELEVILA.

 11. MEFISTO pravi

  Preberite, se splača!

  Gospod Zoran Jankovič! Zdaj pa imate resnično možnost, da naredite nekaj za Slovenijo (in potrdite sporočilo svoje predvolilne kampanje – Delam za Slovenijo): odstopite od kandidature za predsednika vlade, umaknite se iz politike. Vaš življenjski nazor, v svetu sicer prevladujoč, je tragičen za prihodnost slovenskega naroda. Že kot župan prestolnice ste opazno prispevali k razgrajevanju moralne zgradbe tega ljudstva in ponarejanju življenjskosti (krivi ste, da se v slovensko miselnost ukoreninja razčlovečujoče razumevanje, po katerem poštenost in delovna učinkovitost ne gresta skupaj, ter da mesto živi po logiki podjetja, torej da je življenje podjetje …), če pa postanete predsednik vlade, boste tragično poglobili delitev med Slovenci, večji del ljudstva boste porinili v brezup in samomorilnost. Preprosto: vi hodite skozi življenje s kalkulatorjem v roki, slovenski narod pa ima dušo. Vi želite imeti, slovenski človek želi biti; za vas je smoter sreča (zato linearni nasmeh), za slovenskega človeka resnica (zato otožnost); vi potrebujete moč, slovenski človek išče človečnost!

  Gospod Zoran Janković! Ta časopisni prostor ne omogoča temeljitega utemeljevanja zapisanih trditev – zagotovili ste dovolj gradiva za obsežno knjigo in ta zagotovo bo –, za dobrohoteče bralce je dovolj naslednje: Vaše bogastvo, ki ste ga ustvarili kot vodja Mercatorja, presega (pa še koliko presega!) vaše osebne dohodke. Z neba ni padlo, odkod vam torej (za spoznavanje vaše duhovne substance je to dovolj; ni nam treba vedeti, da je Mercator posloval z vašo Electo in da je vse, kar je Mercator preplačal Electi, všteto v ceno kruha in mleka, ki ga kupujemo pri »najboljšem sosedu«). Morda še to: po življenjski poti povprečnega Slovenca bi vaša sinova, glede na življenjsko dobo in strokovne kompetence, živela v najemnem neprofitnem enosobnem stanovanju in bi se komaj prebijala – oba pa sta v krogu najbogatejših Slovencev (mlajši je postal to v času vašega županovanja). Odkod vse to bogastvo mladostnikoma, ki sta komaj stopila na pot odraslosti?

  Gospod Zoran Janković! Slovenski človek prenaša otrokom plemenito izročilo prednikov (… stopajte s krepostjo in krvjo prednikov, vsem na korist. – Bohorič; Treba pa je tudi mladenču, da se že zgodaj navadi lepega in vztrajnega dela. – Kette), vi pa ste z močjo položaja zagotovili sinu maturo. In ta življenjski program vgrajujete v dušo slovenskega človeka, ki je ponotranjil Bohoriča in Ketteja. To je boleče, gospod Zoran Janković, kajti to je napačen akord v harmoniji sfer! Učlovečen človek pa gre raje po poti samomorilnosti, kot da bi tonil v blatu banalnosti. Zato apeliram: naredite dodatni miselni napor, ozavestite dejstvo, da zaradi neke bedne krparije razgrajujete visoki življenjski program slovenskega človeka. Končno, bodite zmožni elementarne spodobnosti: brez kakršnihkoli odtisov slovenskega duhovnega izročila v lastni duhovni substanci in brez poznavanja bitja slovenskega jezika (zares, ali kdaj poslušate lastno govorico in besedne sklope, kot so »najboljša država«; iz osnov psihologije vemo, da posameznik ne vpija jezika okolja, če ga intimno odklanja) ste si dovolili oblikovati življenje prestolnice, zdaj pa bi še vodili državo. Voditi državo brez možnosti osnovnega vpogleda v Pratemelj (temu se, poenostavljeno, reče splošna razgledanost), pa je nepredstavljivo.

  Zato še enkrat: odpovejte se kandidaturi!

 12. EVROPA pravi

  JOJ KRESALKA JE KOT ČAROVNICA NA SOOČENJU, VERJETNO JE KAR CELO “BUČO” PORINILA V LONEC Z BARVO, ČLOVEK SE JO USTRAŠI, UBOGI BULMASTIFI, KO JO BODO ZAGLEDALI!

 13. ŠTEFKA pravi

  Kresalka jih je menda fasala od psenice, ali jo je pa zamenjal z kakim toplovodarjam in ji je oči porinilo ven pa se jih je pofarbala je pa res groznaaaa fujjjjjj trola trolasta, a misli, da bo dobila stem več glasov “korupcijska botra tajkunom z našim davkoplačevalskim denarjem”, marš si nas zapufala za tvoje prijatelje, da so se mega obogatili, poberi se in se neprikaži več na političnem prostoru!

 14. angi pravi

  Pahor je nasnifan do kraja se mu jezik kar zapleta, da ga ni sramota in ga je poln gobec samohvale EGOCENTRIKER SAMVASEZALJUBLJEN GROZA TA BLEFER NIČ NERAZUME, DA JE VSE ZAFURAL PEJD K KOSORKI PA NJO FARBAJ!

 15. Petrovc pravi

  VENDARLE: spoštujem Pahorja kot nasprotnika! Jasno je, da je nasprotnik, toda ni primitivno, balk-ansko žaljiv! To mu je vendarle potrebno priznati! Poslušanje dialoga Pahor – Janša je bilo užitek!
  Kakorkoli, Janša je v miru lahko povedal kar je hotel, umirjeno, kulturno, tega ob Jankoviću ni za pričakovat! Pahor ve, da ne bo več predsednik, Janša ima probleme s koalicijo, obkolitev! Janša se odlično spozna na gospodarstvo! Pahor pa ne! Je pa Pahor retorik na nivoju Janše! Oba pa sta v neki fazi dozorela, toda Janša pove enostavno in razumljivo, toda brez poneumljanja vsebine, celo plemenitenje!

 16. sivi pravi

  Ko pravi janković , da je v gospodarstvu potrbno teči hitreje…Sprašijem se, kakšne izkušnje ima s tem tov. janković in od kje?
  Pahor je pa mamin sine, če si hoče kupiti žvečilko, mu mora mama našteti točno drobiž sicer posla v trgovini z zvečilkami ne bo, ali pa bo v škodo pahorja. Po tej njegovi težavi in globokoumnim preudarkom mamin sine izjavi: “Janša je kriv”. Pa ni niti njegov ata.

 17. angi pravi

  Gospa Ljudmila Novak je fajn zavezala GOBEC TANJI GOBEC!
  Super gospa Novak!
  Ta rdeča kadilka cigar in rdeča trola Gobčeva pa naj gre rajši WC-je čistit, kot pa da nastopa kot levoprismuknjena rdeča quazi novinarka iz tolpe 571. Pa Bobovnik je isti drek!

 18. MEFISTO pravi

  Moje mnenje se malo razlikuje od mnenja cenjenega prijatelja PETROVCA.

  Pazljivo sem poslušal oba, Pahorja in Janšo, pa sem se zgrozil nad tem,kako so bili slovenski volivci tako lahko neumni in naivni, da so leta 2008 izvolili Pahorja za mandatarja.

  Ta človek je vendar popoln analfabet, kar se tiče vodenja države in je tipičen primer človeka, ki je močan na besedah in šibak pri dejanjih.

 19. čebelar pravi

  @ sivi, tatovi v trgovinah morajo teči hitro, da jih ne ulovijo pri dejanju.
  In če ne tečejo dovolj hitro je seveda to slabo za njhovo gospodarstvo.
  Glede na gospodarstvo Jankovića… je tekel očitno precej hitro. Sedaj, ko mu bodo pešale moči, se bi pa rad spravil k državnemu koritu…. 🙂

 20. Petrovc pravi

  Mefisto: nisi razumel mojega mnenja! Govoril sem o tem, da Pahor ni bil primitiven, žaljiv in balk-anskki, kot je to Janković! In to je vse in PIKA!

 21. sivi pravi

  @ Mefisto, pozabila sta na pahorjevo šolnino, ki smo jo plačali in jo bom odplačevali Slovenci še kar nekaj časa cca8mrd € vseeno ni malo denarja.
  In pri vsem tem je ocena —-0. NIČ Škodljiv za družbo in okolico.
  Na pejšnjih volitvah, ga je v to šolo vpisal kučan, sedaj nam skuša podvaliti jankovića, ki že sedaj nakazuje, da bo hitro tekel, če bo potrebno.
  Volimo SDS, da preprečimo katastrofo Slovenije!!!!

 22. MEFISTO pravi

  Jutri bo volilni molk,
  pojutrišnjem bodo volitve,
  v ponedeljek bodo levčarji molčali ali
  pa nam lezli v rit,
  nam desničarjem v SDS, NSI in SLS.

 23. MEFISTO pravi

  Potem bi pa, PETROVC, tako tudi povedal!

 24. MEFISTO pravi

  SIVI, imaš prav.

  Pahorjevo neuspešno šolanje bomo še dolgo odplačevali.

 25. SD pravi

  Janševci, se bojite rezultatov:))

 26. hors pravi

  Dej SD umiri se nič se nebojimo tvojega manekena,bojimo se kratke pameti nekaterih Slovenčkov.Pozabili so kako je vaš SD -jevec funkcioniral tri leta”zanič” še to je preblaga beseda.Vaš vodja se pa boji našega Janeza Janše ,on je vaša nočna mora rdeče barabe.

 27. MEFISTO pravi

  O našem prijatelju SD pa lahko kako rečemo!

 28. MEFISTO pravi

  Lahko se tudi pogovarjamo o tem, kako nam bo lepo ali pa nam ne bo lepo od naslednjega tedna dalje.

 29. Petrovc pravi

  Butastemu narodu tudi Bog ne more pomagati! Pametnemu narodu tudi hudič (Kućan) ne more škodovati! Kje smo, bomo videli v ponedeljek!

 30. MEFISTO pravi

  Bilo je še v ječi narodov, stari Jugi.

  Kot vsako jutro, smo ob sedmi uri sedeli pri kavi in se pomenkovali o tekočih nalogah. Temu smo rekii “pet minut za boljši jezik”.

  Nenadoma je ves zasopljen vstopil tuje govoreči sredovečni možakar in razvil se je sledeči resnični dialog:

  Možakar: Ja sam član Saveza komunista Jugoslavije i došao sam po kjučeve od stana!

  Jaz: Kad ste stigli?

  Možakar: Jutros!

  Jaz: Vozom u pola sedam?

  Možakar: Da vozom u pola sedam!

  Bil sem dobre volje, vendar mi je šlo na živce njegovo sklicevanje na članstvo v ZKJ. Zato sem mu prijazno odgovoril, da je žal zgrešil naslov in da pri nas članom zveze komunistov dodeljuje stanovanja občinski komite zveze komunistov in ga posla v rdečo hišo, ki je biila poleg naše zgradbe in v kateri je bolj oblačil kot vedril občinski komite.

  Grizljivko, ki je sledila, si lahko samo prestavljate.

 31. DOMOLJUB pravi

  #
  DOMOLJUB says:
  03. 12. 2011 at 18:14

  Vstanite polmrliči vi,
  odprite se, vi živi grobi,
  naš rod vrnite boljši dobi,
  naj rod slovenski v vek živi.
  Slovenski rod, na dan, na dan,
  teptani narod velikan,
  na dan, na dan!

 32. andy37 pravi

  če bi primitivizem tukaj pisočih lahko vnovčili bi Slovenija bila najbogatejša na svetu…

 33. Mihael pravi

  andy37……………………neprimerno je, da sodiš druge po sebi.

 34. andy37 pravi

  MIHEC, mogoče imaš celo prav, kajti ko se spustiš na nivo, ki velja tukaj, postaneš enak. Jaz pa si tega res ne želim. Lp

 35. višnja pravi

  Nivo politikusa in njihovih privržencev je nivo opcije, ki ji poje hvalospeve. Jasno, razred ubogih na duhu.

 36. A.Merkel pravi

  angie..??
  .
  in SONCE JE POSIJALO NAD SLOVENIJO..!!!!
  …………………………………………………………………………………
  .
  .urška pa v jok..!!
  .
  janez -LUKAŠENKO–JE spet izgubil..!!
  .
  SLOVENIJA GA NOČE..!!!

 37. kureta pravi

  kakšna tišina na petega v mesecu decembru a je kdo umrl???

 38. andy37 pravi

  Zahvala
  zahvaljujem se vsem volilcem, ki so volili Vinka Gorenaka, Jožeta Jerovška, Marijana Pojbiča in Branka Grimsa, saj so naredili veliko za slovensko zdravje, smeh je namreč pol zdravja…

 39. Iki Hiki pravi

  @ PETROV:

  Pojma nimas kaj se je zgodilo me Kucanom in Zagarjem! Pa ne govori bedari, ker absolutno ne ves kaj je bilo do konca!!!

  Totalen kreten si!!

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen