Zaletela sta se dva viličarista, 52-letnik hudo telesno poškodovan!

0

Danes, 24. novembra 2011 ob 7.26 uri, so bili policisti Operativno-komunikacijskega centra Policijske uprave Nova Gorica s strani Regijskega centra za obveščanje obveščeni o delovni nesreči v enem izmed podjetij v Bovcu, kjer je telesne poškodbe utrpel eden od tamkajšnjih delavcev. Po dosedanjih ugotovitvah je namreč pri prevozu tovora prišlo do trčenja med dvema delavcema – viličaristoma, starima 31 in 52 let. V omenjeni delovni nesreči je hude telesne poškodbe utrpel omenjeni 52-letni viličarist iz okolice Bovca.

Na kraju so bili po nesreči poleg bovških policistov tudi zdravnik in reševalci ekipe Nujne medicinske pomoči ZD Tolmin, ki so poškodovanemu delavcu nudili ustrezno zdravniško pomoč. Omenjeni delavec je po dosedanjih ugotovitvah utrpel hude telesne poškodbe desne noge in so ga kasneje z reševalnim vozilom odpeljali na nadaljnje zdravljenje v ljubljanski klinični center.

V zvezi z obravnavanim primerom sta bila obveščena tudi preiskovalni sodnik Okrožnega sodišča in pristojno Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici in pristojna inšpekcijska služba za delo. Na podlagi zbranih obvestil in ugotovljenih dejstev ter nadaljnjih usmeritev s strani novogoriškega Okrožnega državnega tožilstva bodo bovški policisti podali ustrezen ukrep.

*slika je simbolična

 

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen