Sharon Stone bo prek Facebooka pomagala ameriškim veteranom

0

Ameriška igralka Sharon Stone se pripravlja na snemanje novega filma o ameriški porno zvezdnici Lindi Lovelace “Inferno: A Linda Lovelace Story”, v katerem bo igrala mamo zvezdnice. Obenem pa si je 53-letna igralka zadala še posebno poslanstvo, prek Facebooka bo pomagala vojaškemu osebju, ki se vrača z misij v Iraku in Afganistanu.

Sharon Stone je poudarila, da bo spletna stran na socialnem omrežju Facebook “We welcome Home Our Troops” delovala kot oglasna deska, ki bo vojakom poleg zahval za njihovo služenje ponujala tudi delovna mesta, različne popuste in druge vrsti pomoči, poroča ameriška tiskovna agencija AP.

Kot je pojasnila, v prihodnjih tednih v ZDA pričakujejo okrog 38.000 vojakov in drugega vojaškega osebja. Po njenem mnenju je “zelo pomembno, da vedo, da država stoji za njimi”. Napovedala je še, da bo organizirala tekmovanja, na katerih si bodo veterani lahko zagotovili vstopnice za hollywoodske premiere in druge prireditve.

Sicer bo igralka pred filmom o Lindi Lovelace snemala še film “The Mule” – triler, postavljen na mejo med ZDA in Mehiko, še piše AP. (sta)

 

 

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen