Russell Brand bo pri ljubezenski komediji sodeloval kot igralec in producent

0

Britanski igralec Russell Brand (Arthur) bo v komediji “The President Stole My Girlfriend” sodeloval v dveh vlogah – kot igralec in producent. Po poročanju filmske revije Hollywood Reporter si je studio Warner Bros zagotovil avtorske pravice za delo Matta Portenoya.

“V filmu predsednik seksi hipiju, se pravi meni, prevzame dekle,” je o filmu in o svoji vlogi povedal Brand. Igralec je s studiem Warner Bros pred kratkim sklenil dogovor o lastni produkciji. Nazadnje je s Catherine Zeta-Jones, Tomom Cruiseom in Alecom Baldvinom snemal muzikal “Rock of Ages”.

Film, ki ga bo režiral Adam Shankman (Lak za lase), naj bi v kinematografe prišel junija prihodnje leto, piše nemška tiskovna agencija dpa.

Septembra je Brand sklenil tudi dogovor z Diablo Cody za glavno vlogo v njenem režijskem prvencu. Zgodba le-tega se vrti okoli skrajno konservativne in verne mlade ženske (Hough), ki po strmoglavljenju letala izgubi zaupanje v Boga. V igralnicah Las Vegasa se vrže v divjo zabavo, nato pa se ob pomoči moškega (Brand) ponovno najde.(sta)

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen