Pozor: jutri zaradi Patrie pred sodiščem možni incidenti! V ozadju režiserji “velikega poka”.

38

SDS je danes poslala v javnost sporočilo, da posedujejo informacijo, da nameravajo organizatorji “velikega poka” jutri zrežirati incident pred sodno palačo na Miklošičevi.

Njihovo sporočilo za javnost na tem mestu objavljamo v celoti: “Jutri, v ponedeljek, 21. novembra 2011, se nadaljuje politični sodni proces v primeru Patria proti SDS in njenemu predsedniku. Glede na javno objavljeno povabilo predsednice sodniškega društva g. Janje Roblek, da lahko vsak, ki se zanima za primer Patria, proces neposredno spremlja v sodni dvorani, bi si velik del zainteresirane javnosti želel proces spremljati neposredno. Sodna dvorana je premajhna za večje število obiskovalcev, ki lahko tako ostanejo pred vrati. Pridobili smo informacije, da nameravajo organizatorji Velikega poka iz Finske v tem primeru zrežirati incident pred sodno palačo na Miklošičevi in tako obrniti pozornost stran od političnega procesa.

Zato smo člane in volivce SDS, ki so v zadnjih dneh izražali množično podporo in pripravljenost na neposredno spremljanje procesa, pozvali, da dogajanje v zadevi Patria, v kolikor ne bi mogli v sodno dvorano, spremljajo preko poročanja medijev in tudi preko spletne strani SDS in Facebooka in ne pred sodno palačo. Slovenska demokratska stranka zagovarja ustavno pravico do mirnega zbiranja in zborovanja, obsoja pa vsakršno izgredništvo ter se vnaprej distancira od vseh morebitnih tovrstnih provokacij.”

Kot smo nekajkrat že opozarjali na našem progresivnem portalu Politikis.si, je sedaj jasno, da določene politične sile v državi hočejo spet spremeniti tok kampanje iz programskih tematik na tire iz leta 2008, ko se je bolj ali manj govorilo samo o Patrii. A hkrati smo jasno povedali, da javnomnenjske ankete kažejo na to, da volivci več ne nasedajo na razna aferaštva in se vedno bolj zanimajo za resne in kredibilne programe, režiserje takšnih afer in konstruktov ter njihovih razpihovalcev pa bodo nagradili tako, da jim bodo pokazali vrata parlamenta

SDS razpolaga z informacijo, da nameravajo organizatorji “velikega poka” jutri zrežirati incident pred sodno palačo na Miklošičevi.

Foto: arhiv Politikis.si

 

 

Št. komentarjev: 38
 1. roman pravi

  SDS,vi ste težki bolniki
  SLS ali NSI sta bistveno bolj racionalni izbiri

 2. Leteči pravi

  NE bluzi roman. Si ti tudi v nizkem štartu, da boš delal kraval jutri pred sodiščem. Komunjara pokvarjena. Po 4.12. vam bo dokončno odklenkalo.

 3. Tito pravi

  Tragikomična objava, po naročilu velikega šamana in preroka Janeza I. Janše.Ki jo bodo intelektualno podhranjeni podporniki razumeli, točno tako kot je mišljena “prerok je videl mi se klanjamo”:D.Vse namenjeno temu da ja nebi verniki prišli poslušat jutrišnjega branja obtožnice, ker bi bili preveč zmedeni ko bi morali poslušat trdne dokaze, ki jih imajo finci in avstrijci proti ljubljenemu vodji!

 4. karla pravi

  roman, a se meni zdi, ali pa ti res ne razumeš, kaj je tukaj napisano…kdo so bolniki???
  a tisti, ki se branijo ali tisti, ki napihujejo te afere, ki , če so resnične,( po njihovih natilcevanjih ), zakaj vedno pred volitvami???

  srečno JJ, veliko nas je, ki ne verjamemo v laži teh, ki se tako težko poslavljajo od svojih fotelj…

 5. karla pravi

  Tito, a nisi bil prej prijavljen, ko je Janša odgovarjal na vprašanja ???

 6. opazovalec pravi

  VELIKI PRDEC OSTARELIH KUMUNISTOV.

 7. Domoljub pravi

  Komunjare!

  Vi ste zaključili svoje haranje po premoženju Slovenk in Slovencev. Mali škrat naj bo v Murglah in naj pazi da se ne bo preveč utrudil, golazen, ki nam pred leti ni dovolila da se prodaja kava, banane, prašek, kavbojke itd bo pa danes vpila Demokracija. Ma marš golazen !

 8. ribon pravi

  Prvič slišim, da predsednica sodniškega ceha javno poziva zainterisirano javnost na sodni proces ?? titek in roman pa v tem ne vidita nič neobičajnega. Tud po drugi svetovni vojni so na Dahavskih procesih skup zbobnal rajo in javno pozival k linču. Iz naftalina je rdeča kamarila zmožna potegnt Kramberjevega likvidatorja, samo teren je trba zrihtat !! Fuj golazen rdeča. !!!

 9. janko pravi

  Titoisti ze cakajo na ukaz iz murgel, da gredo delat sranje pred sodisce. A tam bodo tudi kamere in vsi ti provokatorji bodo posneti in potem razkrinkani. Kar naj pridejo usivci banditski, bodo ze videli kaj je to demokracija!

 10. Mihael pravi

  Murglaški gnoj ima še vedno vso moč in lahko naredi karkoli. Prav to je pa tudi njegov največji problem.

 11. falcon pravi

  Levake grabi panika, njihovi slamnati gradovi se podirajo in v paniki je treba pričakovati tudi neracionalna dejanja. Zato previdnost in samozaščita nista na odmet.
  Mislim pri tem predvsem na raznorazne pijane “lovce” in “revolucionarje”!
  Iveka Krambergerja, dobrotnika Negove, nismo pozabili.

 12. Jakec pravi

  Le kaj bo počel ubogi murgelški drekec po 4. 12.? Usedel se bo na pločnik, bingljal z nogami in milo zajokal.

 13. lojze pravi

  Rdeče barabe so očitno pripravljene na novo akcijo. A tokrat bo z Janšo spet ljudstvo. Kar naj pridejo pred sodno dvorano drek mešat, bodo potem sami močno podriskani.

 14. Baron pravi

  Zagotovo bodo komunajzerji hoteli zakuhati kakšen incident, krivdo pa podtakniti SDS.

  Vendar bo takšno nagajanje kontraproduktivno, ker imajo komunajzerji vedno manj ugleda.

 15. okjar pravi

  Ta prokacija – sojenje na konstruktu “velikega poka” na “predvečer” državnih volitev vodečemu po vseh anketah, je enako nevarna za mir v Sloveniji, kot ona prokacija, ki jo je izpljunil Turk, da namreč pri imenovanju amandatarja, nebo upošteval volilnega izzida.t

 16. Petrovc pravi

  TAKE MAMO: danes je na POP TV nastopila predstavnica ene od novih političnih strank. In izjavila, kako bi reševala Slovenijo:“Slovenija ima mnogo zelenih površin in polj, vse je treba posejati z industrijsko konopljo in na konju smo…”
  IN TISTI AVTOBUS IZ FILMA: “KO TO TAMO PJEVA”, JE POSTAL SLOVENIJA! ALI
  Živel sem na kmetiji in vsako jesen, pred deževjem, sva z očetom odprla pokrov greznice (gnojnične jame) in z korcem na dolgem štilu vsebino greznive prenašala v cisterno (trugo) na vozu in to škropila po polju! In v tej greznici, z vonjem, da mi je šlo na bruhanje, je na vrhu plavala neka smetana smrdeče vsebine! Toda vonj ni prihajal od te vrhnje plasti! Vonj je udaril, ko si z korcem segel do dna in pomešal!
  In taka je danes moja ljuba Slovenija! In s temi “novimi obrazi” se je vsebina pomešala in na površje JE PRIPLAVALA SKRITA IN NAJBOLJ RAZKRAJUJOČA VSEBINA; USEDLINA GNOJNIČNE DRUŽBE! Sami sebe so izpostavili soncu in svetlobi

 17. ŠTEFKA pravi

  Vse to kar se sedaj dogaja na sodišču po času in vsebini je vse INSCENIRAL TUERK IN KUČAN, da boste ljudje vedeli, ker če sodniki obtožijo Janšo je prosta pot za Tuerka, da določi za PM Đankovića, in, če bo jutri kak incedent je to tudi iz strani Tuerka in Kučana, tudi metanje kock v Parlament so inscenirali levaki ala Tuerk in Kučan, samo, da bi blatili študente, ki niso levi, ta rdeča sodrga hoče na vsak način “obdržat komunizem”, ker so pokradli in osiromašili Slovenijo, sedaj se pa bojijo Janše, da bi vso to svinjarijo odkril in jih postavil pred sodišče, kar seveda bi tudi moralobiti v eni pravni državi, ker pa je nevarnost velika za Tuerka in Kučana, da dobi Janša večino in s tem se nemoreta spoprijaznit ta dva rdeča-udbo-kljukca!

 18. general pravi

  Janez glavo gor in pogumno naprej. Vse te podleže bomo razkrili in jih spodili tam kamor spadajo – na odpad zgodovine. Svojat rdeča zagamana.

 19. angi pravi

  Mi smo s tabo Janez, nebomo te pustili samega, borili se bomo za pravico in demokracijo, ki smo jo hvaležni samo tebi, DRŽI SE JANEZ JANŠA!!!!
  To bando pa bomo poslali tja kjer “poper raste”!

  SMRT KOMUNIZMU IN FAŠISZMU!

  ŽIVELA SVOBODNA IN PRAVNA DRŽAVA TO PA SAMO Z JANEZOM JANŠO.

 20. ČU ANK pravi

  NIČ VEČ NE BO, KOT JE BILO, NIČ JE BILO, KOT JE ŽE BLO, PA ……………….RESNIČNO BEDEN FOLK, ČE NE SKUŽI. KAR BO BILO,

 21. KUN ČA pravi

  ….. PRAV ZANIMIVO……………..ČU ANK……………..JE ANAGRAM BESEDE, KUN ČA, P ATUDI KUČAN, PA TUDI ,ČU ANK……………NAJ POVE ŠE KDO, K SE BO ŠE BOLJ PODELAL.

 22. smrtno_resno pravi

  Kučanovci, samo dotaknite se mi Janeza Janše, pa bomo zaplesali !
  Dovolj je svinjarije in podtikanj ! Komunisti se mi gnusite. Vi ste navadne živali !

 23. smrtno_resno pravi

  Če bo danes prišlo do komunističnih incidentov, bodo sledili povračilni ukrepi. Komunizem ne bo in ne sme vladati v Sloveniji. Kumunisti ste drobne mravlje, ki jih bo pohodil čas. SMRT KOMUNIZMU, SVOBODA SLOVENIJI !

 24. […] dan pred današnjim sojenjem pa so iz SDS sporočili, da so pridobili informacije o morebitnem namernem organiziranju incidentov pred sodno palačo na Miklošičevi ulici. Kot so zapisali, se od morebitnih tovrstnih provokacij […]

 25. hors pravi

  Ljudje podprimo Janeza Janšo in se ne pustimo sprovocirati tem rdečim zgagam in murgelskemu palčku.Bodimo enotni in mirni zmaga je naša pa naj zganjajo kar se jim zljubi.Slovenija gremo naprej z Janezom Janšo

 26. modusvivendi pravi

  Vsega so zmožni (že ta proces to dokazuje), še posebno zdaj, ko jim grozi poraz na volitvah. Oni gredo preko trupel.
  Roman, v čem bolniki? Obrazloži. Če te kaj moti tu, lahko greš drugam. Ali si pač tipičen nestrpnež in sovražno nastrojen debil, ki vsakega, ki voli sds, nsi ali sls zmerjaš z bolnikom. Potem si pa tako in tako s tem pokazal kakšen si sam.

  Ljudje pa tudi niso neumni in se tudi znajo normalno obnašati, četudi bi kakšni podpihovalci skušali netiti nemire.

 27. ohoh pravi

  Pozorni bodite, sigurno bo pred sodišče prišla gospodična KATJA ŠOBA, diplomirana metalka granitnih kock, sedaj najbolj poštena oseba za I.(j)Janšo, na listi za parlament. Politikis, enkrat hlapec stranki SDS, vedno hlapec.

 28. Ivan (janez) pravi

  Meni se zdi logično, da imajo interes odvrniti pozornost od procesa Janševi podporniki, zato ne nakladajte Politikos!

 29. as pravi

  Še je bolnikov v sloveniji edino v glavi bolanega človeka se laho poraja taka misel.KO ga šljivi takega bedake ne najdeš z svečo pri belem dnevu. Edino še Gorenak ki mu lahko parira z neumnimi izjavami ma kaj čmo saj vemo kje take ljudi zdravijo.DOMOLJUB ti sodiš tudi vto kategorijo ljudi.kaj govoriš o kavi bananah itd. res je polne trgovine so vsega samo s čim ni to kupit jeb. ti tako demokracijo.

 30. MEFISTO pravi

  SMRTNO_RESNI, ko si komuniste primerjal z živalmi, si grobo žalil – živali!

 31. MEFISTO pravi

  Prijatelji, potrpimo!

  Sladko maščevanje sledi 4.12. 2011 ob 19. uri.

  BOŽJA PALICA, IVAN(JANEZ); AS in podobni geniji ne bodo vedeli, kje se jih drži prazna glava.

  Moja tajne služba jih opazuje.

 32. Rado pravi

  “Pridobili smo informacije, da nameravajo organizatorji Velikega poka iz Finske v tem primeru zrežirati incident pred sodno palačo na Miklošičevi”

  Le kako ste pridobili te informacije? Imate nastavljene mikrofone?
  Le na dan z besedo. Pri komu ste jih nastavili in kdo bo protestiral?
  Mar režiserji Velikega poka (Kos, Kučan, Zgaga)?
  🙂

 33. MEFISTO pravi

  Ste videli, da še RADO ve, kdo so bili scenaristi in režiseji Velikega poka.

  Le tega še ne verjame RADO, da so se ti odličniki ob velikem poku ustrelili v lastna kolena.

 34. Donko pravi

  Mefisto,
  nisi odgovoril pri kom so tvoji nastavili mikrofone.

 35. MEFISTO pravi

  Moji jim kot nepotrebne niso nastavili mikrofonov, saj se njihove neumnosti slišijo s prostim ušesom po vsej Sloveniji.

  Smo jih pa omrežili s samimi poštenimi Slovenci, ki bodo za zgodovinopisje povedali, kdo je turbokapitalističnim levakarjem držal štango, da so lahko oplenili Slovenijo.

  Na direktno vprašanje, kdo so ti izbranci, ki so deležni naše pozornosti, lahko priznam, da so med njimi sami primerki, kakršni so BOŽJA PALICA; AS, IVAN(JANEZ), RADO, TITO, ROMAN in njim podobni.

 36. bumbar pravi

  Mafistou ka pa jas, ka pa jas???

 37. MEFISTO pravi

  BUMBAR, ti spadaš med tiste “druge”.

  Natančnjši odgovor boš dobil, ko se boš naučil slovenske slovnice.

 38. Rado pravi

  Janša ima prisluškovanje v genih.
  Prvič smo ga ujeli pri prisluškovanju že spomladi leta 1991, ko je dokazano prisluškoval članu predsedstva Republike Slovenije, akademiku Cirilu Zlobcu!

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen