Perverzno: nemški ginekolog na skrivaj posnel 3000 pacientk

2

Nek zdravnik na zahodu Nemčije naj bi med ginekološkimi pregledi na skrivaj posnel kar 3000 pacientk oz. njihovih intimnih delov. Kot je danes sporočil lokalni tožilec, so zbrali pritožbe že 700 pacientk, preiskava in zbiranje dokazov pa se nadaljuje.

Tožilstvo je do podatkov o pohotnem 58-letnem ginekologu iz mesta Schifferstadt na zahodu Nemčije prišlo septembra, ko so ga policiji prijavile medicinske sestre, ki so delale zanj, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

Po dosedanjih ugotovitvah je ginekolog skrivne posnetke pacientk opravljal najmanj od leta 2008. Med preiskavo so mu zaplenili okoli 35.000 zelo nazornih posnetkov spolovil njegovih pacientk.

Tožilstvo se je doslej pogovorilo z okoli 800 ženskami, ki so bile žrtve njegove skrite kamere. 700 se jih je že odločilo za vložitev kazenske ovadbe, le sto pa jih je to odklonilo, je povedal javni tožilec Lothar Liebig iz Frankenthala.

Zdravnika zdaj čaka soočenje s sodnikom, če bo na koncu obsojen, pa ga ob denarni kazni lahko doleti tudi zaporna kazen do enega leta zaradi posega v pravice pacientov do zasebnosti. Zaenkrat sodeluje s policijo pri odkrivanju žrtev zlorabe, vseeno pa še ni želel pojasniti, zakaj se je odločil za tovrstno zlorabo zaupanja pacientk, še navaja dpa.(sta)

(fotografija je simbolična)

Št. komentarjev: 2
 1. watch porn pravi

  This post wkll help thhe internet visitors forr creating new blog or
  even a weblog from start to end.

  watch porn

 2. sex pravi

  I have read so many posts on the topic of the blogger
  lovers except this post is really a fastidious post, keep it up.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen