Jurij Zrnec v bolnišnici zaradi pljučne embolije

0

Igralec Jurij Zrnec, ki ga je širše občinstvo imelo nazadnje priložnost videti na velikem platnu v filmu Gremo mi po svoje Mihe Hočevarja, je že od prejšnjega ponedeljka v bolnišnici zaradi hude pljučne embolije. Njegovo stanje naj bi bilo zelo resno, poročajo spletni portali.

Po poročanju Žurnala 24, ki se sklicuje na službo za odnose z javnostmi SNG Drama Ljubljana, je zdravstveno stanje znanega slovenskega komika zelo resno, zato ga do nadaljnjega ne bo mogoče videti na odrih.

Spletni portal Siol je poročal tudi, da je igralec doživel blažji srčni napad, kar pa so v ljubljanski Drami po poročanju spletnega portala MMC RTV Slovenija že zanikali in jim ob tem sporočili, da ne posredujejo nikakršnih informacij v zvezi z domnevno boleznijo Jurija Zrneca.

Zrneca je javnost sicer prvič spoznala leta 2003, ko je sodeloval pri vodenju podelitve viktorjev. V vlogi doktorja Muca je televizijsko občinstvo zabaval v nanizanki Naša mala klinika, jeseni 2007 pa je z Ladom Bizovičarjem začel voditi razvedrilno oddajo As ti tud not padu?! na POP TV, ki je bila na sporedu do decembra 2009 in mu prinesla prve štiri viktorje.

Kot režiser je soustvaril gledališko predstavo 5moških.com. Za vlogo v mladinskem celovečercu Gremo mi po svoje je na 13. festivalu slovenskega filma prejel vesno za najboljšo glavno moško vlogo.(sta)

(foto: Wikipedia.org)

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen