Janez Janša: Glas za SDS je glas za normalno Slovenijo in za tiste, ki jim gre za stvar!

14

Slovenija ima pred nedeljskimi volitvami dve izbiri: ponavljanje tega, kar smo spremljali zadnja tri leta, druga izbira pa je glas za SDS, je na današnji zaključni prireditvi volilne kampanje poudaril predsednik SDS Janez Janša. SDS mora v nedeljo doseči zmagovit rezultat, poudarja Janša, ki pravi, da je “glas za SDS glas za normalno Slovenijo”.

SDS po Janševih besedah ni od včeraj, kljub temu pa ni stranka preteklosti, pač pa stranka prihodnosti. Ker vedo, kaj čaka Slovenijo v naslednjem mandatu, nimajo iluzij glede prihodnjih bremen, je Janša dejal na zaključni prireditvi SDS v ljubljanskem Cankarjevem domu. Kot pravi, so v svoj program med prve ključne ukrepe zapisali tisto, kar lahko zaustavi padanje Slovenije v brezposelnost in zadolževanje in jo postavi nazaj na noge. Med nadaljnjimi sto ukrepi pa so po njegovih besedah zapisali tisto, kar Sloveniji lahko omogoči ponoven zagon.

Danes je SDS svojemu programu dodala še ponudbo z naslovom Pogodba za Slovenijo, ki so jo poslali vsem članom ekonomsko-socialnega sveta. V njej je predlog izhodišč za nov socialni in medgeneracijski sporazum, s katerim se mora “dva milijona barvnih odtenkov uskladiti o ključnih rešitvah”. “Če kdaj, Slovenija sedaj potrebuje takšen sporazum,” je v svojem nagovoru dodal Janša.

Kot pravi, nas zgodovina najuspešnejših trenutkov Slovenije uči, da smo bili uspešni takrat, ko smo združevali moči. SDS pa je po njegovih besedah tista politična sila, ki lahko po zgledu Demosa, ki je združil Slovence v demokratizaciji, ta cilj ponovno doseže.

Na tokratnih volitvah mora SDS po Janševih besedah doseči zmagovit rezultat, zato mora zadostno število volivcev zaupati v slovensko prihodnost. “Slovenija ima dve izbiri: ponavljanje tega, kar smo spremljali zadnja tri leta, drug glas je glas za SDS. Glas za SDS je glas za tiste, ki jim gre za stvar,” še poudarja Janša in dodaja, da je to kljuna točka, ki jih loči od politične konkurence. “Zato bo bomo v nedeljo uspeli, nad Slovenijo bo ponovno modro nebo in rumeno sonce,” je nagovor zbranim članom in podpornikom stranke zaključil Janša. (sta)

Foto: arhiv Politikis.si 

Št. komentarjev: 14
 1. jure verde pravi

  moj glas za SDS

 2. anti pravi

  Sploh ni dvoma SLOVENSTVO, je na prvem mestvu!!!!!!!!!!
  http://www.youtube.com/watch?v=pI2UvLgk1l8

 3. MEFISTO pravi

  Na INFO TV jeJanša precej utrudil Opankarja in mu vzel mero.

  Pri Jankovićevih bo hudič.

  Po ženi bo spet padla kaka omara.

 4. anti pravi

  ALI IMATE VSI PODPORNIKI SDS MOTNJE NA INTERNETU? SAMO VPRAŠAM.

 5. Lanzareto pravi

  Janez Janša gremo na zmago! Samo SDS lahko reši Slovenijo.

 6. MEFISTO pravi

  Mi nimamo motenj na internetu.

  Nasprotno, mi motimo rdečkarje, da so že na koncu z živci.

 7. vsesamJanšo ne pravi

  Vse sam Janšo pa res ni treba volit, ker je že dokazal svojo učinkovitost.

  Naj bo tokrat kdo drug!

 8. vsesamJanšo ne pravi

  Jelinčič bo dobil največ glasov, kaj vam ni jasno:)

 9. fidel pravi

  janša-LUKAŠENKO-janez
  ………………………………………..

  …20 LET ++++++
  ……………………….. SE ŽE PLAZIŠ PO SLOVENSKI POLITIKI..!!!
  .
  na račun slovenskega naroda ki komaj životari..!!
  .
  si samo .–OPORTUNIST– ki bi v pravi demokratični državi že zdavnaj
  .
  BIL POLITIČNO MRTEV..!!
  .
  SI SAMO GNOJ IN HIPOKRIT..!!
  ……………………………………………..
  .
  ………………………………….
  .NIKOLI–janše–!!
  ………………………………….

 10. ELSIE pravi

  ALI JE RES DA SE
  .
  …………………….
  nacist grims..!!
  …………………….
  .
  DRUŽI Z GORENJSKIMI ALKOHOLIKI
  IN POLPISMENIMI DEBILI KI SO
  .
  ZAPRISEŽENI RASISTI IN NACISTI…!!???
  …………………………………………………………….

 11. as pravi

  Mefisto spet te je zaneslo v žaljenju.Zadnjič sem ti zapisal kaj je za nas Srbija in JJ bo moral tudi v Srbijo.Takrat naj njihovi časopisi zapišejo da je prišelJJobiskat opankarje po moje bi domov prišel v lesenem plašču. Prosim vseeno malo pazi kaj pišeš hvala.Vidim da si vesel zmage na volitvah poglej mi smo kulturen narod pa vam že vnaprej čestitam pa da bi resnično rešili Slovenijo.Zanima pa me kdo bo šel v koalicijo z SDS.Po zadnjih podatkih Jankoviču narašča popularnost pa tudi BPjih že precej kasiral.Moje mnenje30sds jank.25 bp 18 virant 15 nato ostali

 12. PASJI FRITZL pravi

  Mislim , da je JANKOVIĆU že po-malem žal, da se je spustil v kandidaturo , sicer se ne bi odkrilo toliko svinarij , kot se jih je ! PO SOOČENJU Z JANŠO JE JANKOVIĆ PRAVI AMATER !

 13. vsesamJanšo ne pravi

  ZA NAROD GRE-VOLIMO JELINČIČA

 14. ih, vsesam pravi

  gre za Slovence, ne za titofilske srboslavce. Vodi si ga kući.

  Pa kip na vrtu mu postavi.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen