Gregor Pivec: Ljudem je treba vliti upanje, da je lahko boljše

9

Predsednik MO SDS Maribor in kandidat na listi SDS za predčasne volitve, ki kandidira v 7. volilni enoti, prim. dr. Gregor Pivec je s svojo ekipo danes v Mariboru pri Rdečem Križu s posebno akcijo opozoril na socialno stisko v Mariboru.

Kot je povedal, se je za to potezo odločil, ker želi tistim najbolj ogroženim povedati, da vseeno še vedno ostaja upanje, da se po volitvah nekaj lahko spremeni. Dejal je, da tega seveda ne gre pričakovati takoj, a v nekem razumnem obdobju je to možno.

Gregor Pivec je s svojo ekipo danes razdelil 1500 litrov mleka. (foto: Vasja Šabeder)

Št. komentarjev: 9
 1. KRISTUS pravi

  oni ki ima …5000.,00.eurov.. plače…!
  .
  .VLIVA UPANJE ONIM KI IMAJO..NIĆ..!!!

 2. Franci pravi

  Bravo Grega. Potrebno je pomagati tistim, ki jim je pahorjanska vlada odvzela praktično vse: dostojanstvo in možnosti za preživetje. Rešitev je v tej naši državi ostala samo še SDS in njeni kandidati!

 3. matej pravi

  Halo te pa naj komunisti kaj donirajo…. Glede na to, da se SDS odreka plakatiranju itd itd… in da raje sredstva ljudem je to lepa gesta !!

  čestitke !!

 4. Ladislav Troha pravi

  No, tega strupa pa res nebi rabil deliti. Homogenizirano mleko je najzaneslivejši ubijalec na daljši rok. Že pri otrocih na mirko delce rabite maščobe povzročajo poapnenje žil, da ne govorimo o tem, da se iz tega mleka kalcij ne abosrbira v kri.

  To je kratek povzetek iz študije priznane doktorice, ki jo skrbi kaj ljudje uživajo in mislijo, da je zdravo. Pivec naj ga pije sam, mleko, ki ga imajo shranjenanega na paletah v nehlajenih hladilnikih po nekaj mesecev. S tem ne more biti vse v redu, ker se drugačemleko skisa v treh dneh. Pomisli človek vsaj malo. Lp

 5. PASJI FRITZL pravi

  ALI KOMUNISTI KAJ DONIRAJO ?
  NIČ JIM NI SVETO, IZROPALI SO RDEČI KRIŽ, KUČANOV prijatelj in propagator JELENIČ in druščina , izpraznili “UNICEF ” , kjer si je VOJNOVIĆKA izplačevala tudi preko 900 evrov plače , pa kot tajnice ” plačkajo ” šole , vrtce , po zadnjih poročilih sodeč.
  NIČ JIM NI SVETO !

 6. matej pravi

  Ladislav Troha says: to kaj si napisal pa je res kurja fizika…. zato pa LJ. MLEKARNAM VURS dovoli prodajo mleka….

  glej daj napiši kaj bolj pametnega kot pa te finte… ki jih pišeš… mešaš jabolke, hruške pa še kako sadnje…..

 7. MEFISTO pravi

  Ja, Gregor ima 5.ooo Evrov plače, ker je direktor kliničnega centra in izvrsten kirurg, Kristus ima pa 1000 Evvrov socialne podporee, ker je izvrsten lenuh.

 8. opankovič pravi

  Me zanima, če se bo po 4 decembru še spomnil na siromake.
  NIKOLI IN NIKDAR

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen