10.000 evrov kazni, ker ni seksal s svojo ženo!

1

Sodišče v Franciji je ženski, s katero mož več let ni imel spolnih odnosov, dosodilo 10.000 evrov odškodnine, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Prizivno sodišče v kraju Aix-en-Provence na jugovzhodu Francije je s tem večinoma pritrdilo razsodbi sodišča za družinske zadeve, ki je januarja 2009 v Nici razglasilo ločitev po moževi krivdi.

Tako kot sodišče v Nici je tudi prizivno sodišče 51-letni ženski, s katero je bil 51-letnik poročen 21 let in imata dva otroka, maja letos dosodilo 10.000 evrov odškodnine zaradi “večletne odsotnosti spolnih odnosov”.

Sodišče je presodilo, da je upravičena do odškodnine zaradi trpljenja, ki ga je prestala zaradi zakonske zveze brez spolnih odnosov. Po oceni sodišča so bila namreč “njena pričakovanja legitimna, glede na to, da so spolni odnosi med zakoncema izraz obojestranske naklonjenosti in del dolžnosti v zakonu”.

Zavrnilo pa je trditve soproga, da je bilo za spolne odnose manj priložnosti zaradi obilice dela in težav z zdravjem. Ni namreč dokazal zdravstvenih problemov, zaradi katerih bi bil popolnoma nesposoben za intimne odnose s soprogo, je presodilo sodišče, še poroča AFP.(sta)

* fotografija je simbolična

Število komentarjev: 1
  1. s pravi

    Zakva ni slike žene? Pol bi takoj vedl zakva se mu ne da!

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen