Jonas nizko padel. Na Kongresnem kot snemalec povorke Jankovićevih prosilcev!?

20

V torek se je dejansko zgodila še nevidena politična komedija. Ljubljanski župan Zoran Janković je pred parimi stotnijami ljudi na Kongresnem trgu sporočil, da odhaja na državnozborske volitve. Med vsemi temi ljudmi seveda ni bilo omembe vrednih slovenskih politikov, bila pa je tam njegova mercatorsko-magistratska ekipa. Vidi se, da Jankovića kot nacionalnega politika nihče ne jemlje prav zares.

No, morda ga resno jemlje nekaj nekritičnih slovenskih estradnikov, kot sta denimo Zoran Predin in Magnifico, ki sta bila med njegovimi “prosilci” že v ponedeljek na Magistratu. Je pa v torek s svojo prisotnostjo na Kongresnem trgu presenetil že močno pozabljeni nekdanji teve zvezdnik Jonas Žnidaršič, ki so se ga v zadnjem času na nacionalki le usmilili in mu poklonili vlogo žiranta v oddaji Misija Evrovizija. Žnidaršič je namreč po propadlem medijskem projektu vest.si bil praktično brez dela, zato je tudi takoj odletel na nacionalko, kjer sedaj v neki generalski obleki (?!) ocenjuje mlade pevske talente.

Njegovo snemanje povorke Jankovićevih prosilcev pa je že v domeni “nizkega padca”. Včasih so na veliko snemali njega, sedaj Jonas snema druge in to ne kogarkoli – snemal je namreč “cesarja” Jankovića in njegovo bizarno povorko. Morda pa si Žnidaršič spet obeta na nacionalki kakšno samostojno oddajo ali pa morda kakšna državna sredstva za zagon še kakšnega medijskega projekta, če bi se Janković slučajno znašel na prvem “izvršilnem” mestu v državi?

Foto in video: Politikis.si

 

Št. komentarjev: 20
 1. lubo pravi

  Tile bedniki so res pravi poden. Pa da gredo podpred to đubre jlubljansko… To so res govna…

 2. maks pravi

  Mislim, da ste zelo žaljivi.

 3. EVA pravi

  Jonas, še snemat ne zna: kartako od daleč nekaj snema in se potem okoli suče, namesto, da bi lepo pristopil bliže. Meni vedno uspe priti bliže in lepo posneti ali govoriti s človekom, ki ga želim kontaktirati.

 4. benedikt pravi

  Ljudje Bozji! To je pravi obraz UDBONacisticnega RAJ-a. Avtor clanka pogresa :. “…ni bilo omembe vrednih slovenskih politikov”. To se da zastopiti tudi:.”…ni bilo ta pravih…oligarhov.
  Ni bilo moci, je dejal Dr. Pucnik. Tako je, ni moci, da bi omejili moc UDBE, ki iz podzamlja vlece vse oblastne niti. Izid volitev je ze znan, zanj vejo samo NEDOTAKLJIVI. Avtor clanka pa veselo jaha LINIJO. To je edino, kar se se splaca.
  http://www.xinxii.com/en/slowenien-von-bolschewismus-bis-udbanazismus-p-312058.html

 5. Jaki pravi

  Ta človek od Đonasa je v zadnjih letih postal svoja lastna karikatura. Včasih smešen in neodvisen, danes patetičen in zlizan z jankovići, golobiči in podobnimi smradi.

 6. Boris Valenčič pravi

  Po vseh razvrednotenjih in le obljubah o demokraciji je danes ljudstvo precej upravičeno razočarano nad slovensko politiko. V letih 90 ni bilo težko pridobiti članstvo za katero koli politično stranko, katera je obljubljala demokracijo. Te obljubljene demokracije danes v teh 20 letih ni od nikoder. Dejansko se je ta obljubljena demokracija razkropila le v zasebne žepe, uničila še tisto gospodarstvo katero je tedaj dejansko obstajalo, politiki so v zameno za to uničenje, ne samo Slovenije, postali le služnjičad Evro-Atlatskemu imperiju.

  Velika pripravljenost za politične spremembe levih, tedaj trdo režimskih veljakov, se je prav tako pričela ohlajevati, saj „demokracija“ ni bila sposobna uveljavljati demokracije, oprijela se je le „brcanja mrličev“, se pravi povsem nepotrebno obračunavanje z levico ter vsiljevati zgolj negativne imperialistične Evro-Atlantske interese, namesto tega, da bi DEMOKRACIJA poprijela za delo in naredila korak naprej.

  Obtičali smo še na slabšem, odšli z dežja pod kap.

  Republike kot državne ureditve so se zamajale, tudi ameriška, vse bolj so postajale vidne kot diktature, usmerjene v korupcijo in kriminal. Po odprtju vzhodnega bloka so novo nastale državice postale samo smetišče zahodnih industrijalcev ter vojaška in interesna območja. V kolikor se volilci tega ne bodo zavedli, ne bo nikakor nič boljše.

  V republikanskih ureditvah se je izkazalo, da ni nobene odgovornosti za kriminalna početja, brezbrižno se nadaljuje le manipulacija ljudstva. Rekli bi lahko, da se bodo krivci, bitki za oblast odpovedali v sedaj tako finančno slabi Sloveniji, dogaja pa se ravno nasprotno. Vsi kateri so krivi za nastalo situacijo, se želijo še bolj oklepati oblasti, najbolj le iz strahu pred svojimi nasprotniki.

  Kolobarjenje v levo in navidezno desno je postala že stalna praksa, prav tako vsakično razočaranje. Pravo desnico je šele potrebno ustvariti, vendar na drug način in z drugimi vrednotami.

  Torej predlagam vam, da se vključite v LKS, Ljudsko kraljevsko stranko, se seznanite z osnutkom programa in statuta LKS.

  Predlagam vam tudi, da se seznanite z mojo internetno stranjo monarh.si ter z mojim preteklim delom. Na strani monarh.si sem edino le lahko deloval, saj sem bil zadnjih 20 let povsem cenzuriran s strani medijev. Financirati pa sem se moral le s svojimi sredstvi, pa tudi to mi je bilo načrtno močno oteževano.

  Boris Valenčič, 1. slovenski KRALJ – monarh.si – LKSLO.si

 7. duc pravi

  Kakšna monarhija neki !!!!!!!!!!!!

 8. robin hud pravi

  bleda slika slovenske avantgarde t.i. komunistov in jugo mafije,to nas bo drago stalo.Prišli smo v razsulo demokracije in prihajamo v toliteritarno državo po vzoru,Belorusije,Venezuele,Severne Koreje,Ukrajine,Kube,Kitajske.Vidimo kam odhaja ex.Turk na obiske,k samimi teroristi,lopovi,samodršci-egiptovskega,libijskega,PLO.KI SO ŽE PROPADLI ALI PA BODO.Pri nas pa še kar popiramo bando komunistično in jih volimo.Ljudje kje imamo Slovenci pamet;petokrako zvezdo nam že pribijajo 7o let in nas zavajajo z boljšimi časi,ki jih nikoli ne bo.V prejšni Jugi so se zadolžili za 60 miljard EU(100 miljard USD).ZDA so jim odpisali ves dolg pa so ga zopet naredili še za 40 miljard USD.Sedaj pa levičarji pluvajo Ameriki in kapitalizmu.Ko bo potrebno vračati slovenske pufe,bo pa zopet Amerika morala poravnati oziroma odpisati dolg.Kučan in njegova mafija bo morala odgovarjati za svoje svinjarije ki jih počne že 20 let ,vse bo enkrat prišlo na dan;PO DRUGI STRANI PA OBTOŽULJEJO JANŠO Z AFERO patrija brez dokazov.

 9. EVA pravi

  BORIS VALENČIČ BI BIL RAD KRALJ!
  Pa saj nisi sposoben za kaj takega in sploh Slovenci ne potrebujemo nobenega KRALJA! Si čisto ponorel od zgodovine, čas gre naprej, hej, zbudi se!

 10. JANEZ pravi

  Robin Hud, kaj si pa tako jezen na Komuniste?! Sploh veš kdo so? Veš, da so ti izborili svobodo, da lahko sedaj živiš? Ti pa pljuvaš po njih! Otrok ne hvaležni, saj se boste še pobili med seboj! Grozno, kako je folk zgrešenih misli…

 11. EVA pravi

  Robin Hud, kaj si pa tako jezen na Komuniste? Kaj ne veš, kdo so? Ali veš, da so ti izborili svobodo, da lahko sedaj živiš in svobodno govoriš? Ti pa pljuvaš po njih, otrok, nehvaležni!!! Saj se boste še pobili med seboj, tako zgrešenih misli živite! Razjasnite se že enkrat, prosite Boga za modrost, rade volje vam jo bo dal!

 12. Milan pravi

  Jonas je odpisan na celi črti. Njegova slava je odšla, on pa je ostarel. Dober je lahko še samo kot snemalec nekih bedastih povork. Začel kot klovn – videošpon, in končal kot klovn – z odpisanimi.

 13. kekec pravi

  Zbor izbrancev pogrebnikov ZKS.

 14. Frenky pravi

  A jebiga dvorni norčki na kup letijo milim kva!

 15. EVROPA pravi

  JONAS JE NAJVEČJI KLOVN ALI KRETEN , GA NIKOLI NEGLEDAM , KER

  JE ANTIPATIČEN NARCISOID, TEPEC, KLEPEC, NIČVREDNEŽ, ZABIT

  KO BETON ENOSTAVEN IDIOTTTTT, IDIOTTTT, IDIOTTTT !!!!!!

 16. baron pravi

  Komunajzerji bodo nazadnje tudi Jonasa izpljunili, tako kot že mnoge, ki so jim lezli v rit.

 17. Nace pravi

  Jonas je res eno navadno revše, da so to kamerco snema tega opankarskega smrada. Kam so nekateri padli!

 18. pa zna se pravi

  jonas nije pao, oduvek je bio naš čovek
  tito partija – omladina akcija

 19. Frühling pravi

  @EVA, bog rad pomaga po ljudeh pa tudi tebi! Pa ti pošiljam nekaj povezav, da se izobraziš!
  http://www.hervardi.com/jugoslovanski_prostozidarji.php
  In stvari iz ozadja v globalu – odstrani narekovaje!
  “http://www.misteriji.net/skrivna-zdruzenja/”

 20. PASJI FRITZL pravi

  DOLGO ni bil v stanju preživljati se, danes je miljonar, potuje po vsem svetu , je uživač na klovnovski naćin !

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen