Janković ne bo predsednik vlade! Jure očiju Zokiju pokopal vse upe.

57

Preiskovalni organi naj bi prišli do novih dokazov o domnevno spornem poslovanju Jureta Jankovića, sina ljubljanskega župana Zorana Jankovića, s podjetji iz Cipra in Liechtensteina. Vsaj eno od podjetij, ki so poslovala z Juretom Jankovićem, ima v Ljubljani parcele, ki so zazidljive postale v mandatu njegovega očeta, sta poročala TVS in POP TV.

Preiskava naj po bi se po poročanju TV Slovenija (TVS) začela, ko je bančna uslužbenka preverjala nakazila na račun Jureta Jankovića v višini 200.000 evrov z računa nekega ciprskega podjetja.

Jureta Jankovića je zaradi omenjenega nakazila zaslišalo sodišče. Na zaslišanju naj bi pod prisego zanikal lastništvo, poslovanje ali pogodbeno razmerje s podjetji na Cipru in v Liechtensteinu. Parlamentarna komisija o gradbenih poslih je Jureta kazensko ovadila, ker je pred sodiščem lažno pričal, je dejala predsednica komisije Alenka Jeraj iz SDS. Napovedala je, da ga bo parlamentarna komisija zaslišala znova.

S posli Jureta Jankovića sta se že lani začela ukvarjati specializirani oddelek tožilcev za pregon organiziranega kriminala in Nacionalni preiskovalni urad, a še vedno teče predkazenski postopek. TVS je poročala še, da je sporna nakazila preverjala tudi davčna uprava.

O poslih sina ljubljanskega župana naj bi si dopisovala tudi banka in urad za preprečevanje pranja denarja. Tako je je namreč poročal POP TV, kjer Jureta povezujejo s ciprskim podjetjem Blue Train Investments, ki je v Ljubljani zemljišča kupovalo in jih, potem ko niso postala zazidljiva, prodalo naprej. Posloval pa naj bi tudi s podjetji na Deviških otokih.

Po poročanju POP TV je Jure Janković aprila 2009 v dveh dnevih s svojega transakcijskega računa različnim družbam in fizičnim osebam nakazal 668.000 evrov, medtem ko naj bi davčni upravi v štirih letih skupaj prijavil zgolj 53.000 evrov prejemkov. Dokumenti tako kažejo, da je Jure Janković 9. in 10. aprila 2009 s svojega transakcijskega računa različnim družbam in fizičnim osebam nakazal 668.000 evrov. Med drugim je isti dan nakazal 131.236 evrov Autocommercu za nakup prestižnega mercedesa G AMG in 70.000 evrov svoji ženi Vesni Janković. Prek odvetnika je nato sporočil, da je denar res bil na njegovem računu in da lahko njegov izvor dokaže.

Zoran Janković je za POP TV dejal, da je njegov sin samostojen in polnoleten ter da je prepričan, da vsako transakcijo lahko pojasni. Opozoril je, da je tudi v javnosti znano, da si je med drugim sposodil dva milijona evrov. Kot pravi, v tem ne vidi nobenega problema, zdi pa se mu, da se pred njegovo odločitvijo za kandidaturo na parlamentarnih volitvah “stopnjuje volilna mrzlica”. 

Sedaj je že skoraj povsem jasno, da smo na pragu nove, velike afere, ki bo imela za ljubljanskega župana Zorana Jankovića rušilne politične posledice v kontekstu njegovih apetitov po premierski funkciji. Zaenkrat še vedno domnevno sporni posli njegovega sina Jureta, ki naj bi tudi zasebno strašno na veliko zapravljal (njegovi zasebni izdatki, ki naj bi se na letni ravni merili v stotinah tisoč evrov zelo zanimajo tudi davčno upravo RS), bodo seveda vrgli veliko senco tudi na njegovega očija Zorana. Še zlasti, ker naj bi po medijskih informacijah obstajala tudi nekatere neposredne transkacije med njima.

Še glede Jankovićevih nacionalnih političnih “mokrih sanj”: Janković naj bi v začetku drugega tedna sporočil, v kakšnem obsegu se bo angažiral na naslednjih parlamentarnih volitvah. Že sedaj pa je jasno, da predsednik vlade nikoli ne bo. Njegov volilni domet izven Ljubljane je mizeren, sedaj pa je svoje s svojimi “poslovnimi kombinacijami” dodal tudi njegov sin Jure. Slovenkam in Slovencem so se namreč takšni, ki zlorabljajo svoje izpostavljene politične funkcije, za svoje osebno bogatenje in bogatenje svojih bližnjih, do konca vsedli v želodce (seveda ljubljanskemu županu in njegovemu sinu v tem kontekstu še ni bilo (sodno) nič dokazano, da ne bo pomote).

Naša napoved: Janković bo sicer kandidiral s svojo listo v eni ali dveh volilnih enotah, dobil okoli 5 poslancev, sam še bo dalje ostal ljubljanski župan, njegovi “jankovićisti” pa bodo v parlamentu z drugimi minornimi igralci (denimo SD-jem) izigravali “konstruktivno” opozicijo. V primeru, da se bo Janezu Janši in njegovi SDS uresničila še napoved 60+, bo takšen “vsedržavni” uspeh  Jankovićeve liste seveda povsem irelevanten za njegovo morebitno nagajanje Janši, ko bo ta v parlamentu peljal napovedan projekt druge slovenske republike. (sta/p.j./ured)

Sin ljubljanskega župana Jankovića, Jure Janković. V ozadju se njegov advokat Aleksander Čeferin drži za glavo.

Foto: arhiv Politikis.si

 

 

Št. komentarjev: 57
 1. Petrovc pravi

  KDO SE BOJI ZORANA: nesposobni politikanti na levi, marginalni fokusi in kvazi stranke malo levo, malo desno in tisti na desni, ki ne verujejo v pamet nacije!
  IN NAROD SI BO NAPISAL DOKONČNO SODBO 04.12., SAM!
  BOJTE SE TE POZNE JESENI-ZIME!

 2. sivi pravi

  Kdo je že zaposlil Turkovo hčer?
  Plemenski poglavar Turek bi zaposlil pa Jankovića.
  Slovenija postaja vse bolj plemenska skupnost, kjer je v vladi ena sama žlahta. Tisti, ki bo še kdaj koli volil levo opcijo v Sloveniji enostavno ni Slovenec in kot človek nima nobene časti ne samospoštovanja. Saj tolko gorja, kot so ga storili nam Slovencem od prihoda njihove internacinalistične naveze človek ne more doumeti, niti njihove zagovornike – volilce. Niso vredni, da jih nosi SVETA SLOVENSKA ZEMLJA . Se pa ta gamad trudi priti le v parlament po poslansko imuniteto, da jim ne bi bilo treba v arest.
  Enkrat so že pognali z lažjo slovenski živelj v beg tokrat bodo morali oni – kot tema pred lučjo.

 3. Rado pravi

  SDS v protiofenzivi!
  Le, le. fantje in dekleta. Jankoviča vas je pa zares strah.
  🙂
  Z vsemi sredstvi nadenj!

  V bistvu imamo Slovenci klavrno ponudbo:

  – nesposobnega Pahorja
  – revanšističnega in paranoidnega Janšo
  – poslovneža, ki deluje na robu zakonitosti

  Jaz bom volil nekoga, ki niti približno ne sme omeniti zaslug za osamosvojitev in ki do, recimo leta 2000 še nismo slišali zanj.

 4. lučka pravi

  Dobro jutro, pa zakaj vi mislite, da bi imelo to rušilne posledice za Jankovića? Za Janšo j imelo rušilne posledice, da je bila nekje črka J. Za Jankovića pa utaja davka, kraje in goljufije ne bodo imele prav nikakršnih posledic. Zakaj? Ker je Janša “kriv” za razpad balkanskega peskovnika, Janković pa zaslužen za ponovno vzpostavitev povezav na ravni mafije in udbe na istih prostorih. Zato, ker smo Slovenci zakompleksan narod in vedno rabimo, da po nas hodi “tujčeva peta”. Imamo župana, ki je včeraj v vsej svoji nadutosti pokazal, da ne zna povedati niti enega razumljivega stavka in smo lahko samo ugoibali kaj je žnedral.In ta hoče, ob asistenci Turčina poostati premier. Ali bi kaj problematizirali izjavo predsednika, ki je pokazala njegov nivo razumevanja demokracije? Turčin je črn madež na Zboru za republiko, ki sem se ga udeležila in tudi protestno zapustila. Ne zato, ker bi mi bil Peterle kak posebej všeč, amapak ker bi morali poznati turčina in ga ne bi smeli v nobenem primeru podprti.

 5. NA JA pravi

  Ajde Fužinci, idemo na wolitwe.
  Treba nam Zorico Jankobitch & company.

 6. sivi pravi

  Rado, Janša je najboljše ime, da izvede prepotrebno lustracijo!!! In v Sloveniji že končno končamo ww2 Tako bomo vsi enaki pred zakonom in sprava bo možna. Vse ostalo je nateg.

 7. sivi pravi

  Rado Ljudmila Novak je tudi Ok.

 8. anti-totalitarec pravi

  če pride ta balkanska mafija na oblast, bodo slovenijo obravnavali kot belorusijo….

 9. anti-totalitarec pravi

  ti zorangutani so lahko carji v fužinah , kjer se kulturno in mafijsko dobro ujamejo…..a je cela slovenija že postala slovenistan?

 10. Rado pravi

  Sivi,
  če že lustracija, potem je treba lustrirati vse osamosvojitelje.
  Le-ti so namreč v zadnjih dvajsetih letih svoje sodelovanje pri osamosvojitvi že dodobra participirali. Treba jih je dati v knjige, jim postaviti spomenike in jih dati v dobro penzijo. In to je vse. Da bom že tretje desetletje isti obraz gledal v političnem gledališču, je pa “tumač”!

  Sprava?
  Le kaj imam jaz (in mnogi drugi) s spravo. Rojen sem občutno po vojni, z nikomer se nisem tepel, torej se tudi spravljal z nikomer ne bom.

 11. anti-totalitarec pravi

  Rado , ti boš volil kakor vedno, torej v tem trenutku partija ni še dobro odločila, ko bo, boš prvi v vrsti, kakor VEDNO in obkrožil “izvoljenega rdečuha” hahahahahahaha……opranoglav z vgrajenim rdečim mikročipom je totalitarno prepričan, da odloča samostojno…..hahahahahahaha

 12. Petrovc pravi

  VERJETNOSTNI RAČUN:
  1. Brez kandidature Zorana (ocena):
  1.1 SDS………..40%
  1.2 SD………….10%
  1.3 NSI…………6%
  1.4 SLS………..8%
  1.5 SNS……….7%
  1.6 Desus…..11%
  1.7 LDS …….. 2%
  1.8 Zares……..2%
  1.9 Peterle, SMS, Župani, Hanžek,………10%
  1.10 Izgubljeni glasovi 4%

  2. Vstop Zorana:
  2.1 V finale, torej čez prag ne pridejo več:
  Peterle, SMS, Župani, Hanžek,…..
  Zares, LDS !
  SDS prejme manjšinski del glasov: SD, SLS, LDS, Zares
  Desus prejme 2/3 del glasov:SD, SLS, LDS, Zares

  2.2 Na samem pragu ostajajo:
  NSI okoli 5%, SD okoli 4% ?
  2.3 V parlament pridejo:
  2.3.1 SDS…………………48%
  2.3.2 Desus……………. 30%
  2.3.4 SNS……………….. 7%
  2.4.5 Izgubljeni………. 10%
  2.4.6 SLS…………………. 5%
  ————————————————–
  Levo opcijo bo predstavljala prikrita stranka SD! (Zoran), ki bo ostal župan mesta Ljubljane, v parlamnet bo pripeljal samo stare obraze, ki bi sicer pogoreli!
  In jo bodo tvorile stranke:
  Desus+SLS+SD=okoli 40% (ob tihi podpori in glasnem nasprotovanju SNS)
  Desno opcijo bosta tvorili: SDS in NSI= okoli 60%

 13. sivi pravi

  Rado, si hotel reči, da vse, ki želijo še naprej izvajati neenakost pred zakonom – potem se strinjam. Janša, do sedaj še ni pokazal, da hoče biti v priviligiranem položaju!
  Rado, še vedno čakam dan, ko boš še ti zapel svoj “Amazing grace”
  Potem se boš strinjal z nami Mudo_m, kraševcem, manco Lemy Petrovc…………. hvala bogu za vsakega kar nekaj jih je Tiste, ki jih nisem omenil prosim ne zamerite (so pikice) nas je mnogo zato pišite v tem predvolilnem času bodite glasni. Saj sedaj lahko na demokratičen način dobimo Slovenijo nazaj od kriminalno narko balkanske naveze.).

 14. brane pravi

  Ubogi Rado ! Toliko tapravih kandidatov, ti pa imaš na volitvah samo en glas. Bo potrebna sprememba volilnega sistema, da lahko daš glas večim, le da so naši pravoverni.

 15. sivi pravi

  Rado, sprava…..
  Pustil si se “nategniti” levim lažnjivcem in po pisanju sodeč si bil njihov protagonist. Poišči si Resnico iz več virov – Internet,…… ne nasedaj repe – pirjavčevim lažem. V jugi je bil ustanovljen inštitut za zameglevanje Resnice.
  Resnica, je tudi, da v času Interneta ww2 ne bi bila možna, ker bi svet prepoznal židovski nateg ali bolje laž.

 16. čebelar pravi

  Kot kaže je “Rado” plačanec levakov!

 17. PARTIZAN pravi

  BRAVO RADO..!
  .
  SICER PA slovenceljni nekako
  ne MOREJO SPREJETI DEJSTVA..
  .
  da ravno jajca janša..!!
  PRIPADA ČREDI BEBLJAČEV KI
  .TRDIJO KAKO JE ..KPS..
  .
  delala zarote in plane med 2. VOJNO
  .ZATO DA BO PREVZELA IN DRŽALA OBLAST PO VOJNI..!!!
  .
  no BEBČKI desničarski…??
  ………………………………………
  .
  in kaj počenja tale –KALIMERO–ZADNJIH 20 LET…????
  ……………………………………………………………………………………..

 18. Rado pravi

  Sivi,
  če ti ne bil bil zadovoljen zgolj z govorjenjem “na pamet”, bi bil z branjem mojega bloga ugotovil, da moj referenšni okvir presega ideološkost le enega političnega bloka.
  Ker pa se ti tega ne da, pač napišeš nekaj tjavdan. Če bi nastopal v javnosti s svojim pravim imenom, potem bi se najbrž bolje potrdil.

  Čebelar /naj se ti pozlatijo besede!/. Govorim kar mislim in tisto tudi argumentiram. Če bi pa mi kdo ponudil honorar za moje misli, bi ga pa z veseljem vzel.

 19. čebelar pravi

  Rado, delati bo treba za “misli” se počasi ne bo dobilo nič. Delo krepi človeka in um. Ne pa tvoje partijsko trobilo časopis “Delo”, ki že ob tisku nima večje vrednosti kot star papir. 🙂

 20. sivi pravi

  Rado, ogledalo tvoj pristranskosti:
  Rado says:
  01. 10. 2011 at 09:43 Sivi,
  če že lustracija, potem je treba lustrirati vse osamosvojitelje.
  Le-ti so namreč v zadnjih dvajsetih letih svoje sodelovanje pri osamosvojitvi že dodobra participirali. Treba jih je dati v knjige, jim postaviti spomenike in jih dati v dobro penzijo. In to je vse. Da bom že tretje desetletje isti obraz gledal v političnem gledališču, je pa “tumač”!

  Rado kje si naštel partijsko – boljševiške kadre oz. razne Turke , Potrče Školjče……………………(jih je več) in imajo daljši (š)stalež, kot oni na po tvoje desni In potem praviš, da presegaš ideološke okvire eneg bloka. Postavil si sam sebe na laž. Ups seveda to so pa ja naši kajne Radoje?
  Bolj se potrudi s spiskom namreč ni za v javnost in pišeš tjavdan:)
  L.P.

 21. Rado pravi

  Sivi,
  a znaš brat? Napisal sem vse osamosvojitelje! Tudi Školjča in druge! Na onem blogu sem celo zapisal, da ne bom volil nikogar, ki sem ga poznal že pred letom 2000.
  Hočem nove ljudi.

 22. brane pravi

  Rado says: Napisal sem vse osamosvojitelje! Tudi Školjča in druge!

  A si ti čisto resen ? Školjč pa osamosvojitelj ? V kateri kleti pa si se skrival v času osamosvajanja Slovenije? Malo več objektivnosti pa si res zaslužimo.

 23. Branko pravi

  Opankar se naj niti ne spokuša dobrikati vsej Sloveniji, saj ga zavedni in pošteni Slovenci ne bodo nikoli volili! S temi svojimi petimi poslanci pa tako lahko v dz samo drek meša. Od njega ne bo nikoli nič pametnega.

 24. sivi pravi

  Rado, Potrč…. Turek.Školjč….itd.. niso osamosvojitelji, ampak so nje nasprotniki!!! Dojami vsaj to! In dokler je naš parlamen ena umazana mlaka, je potrebno voliti nekoga, da bo vsaj približno očistil ta auglijev hlev alias “rudniški bajer” po Mudo_vo. Gospod Janša najbolje pozna te tovariše in mislim, da bi bil najbolj temelit – od tod tudi strah levakov. Potem pa je čas za nove ljudi. To kar pa propagiraš ti pa smrdi le po novem nategu…

 25. Trsten pravi

  Partizan: zmerjaš nas s slovenceljni, kaj si pa ti. Zgleda da si ravnokar prišel iz hoste. Razumljivo je da se v hosti nisi mogel naučiti slovenščine, tam si se učil udbovščine in kako kozlat po normalnih vaščanih. Ti nisi običajen psihopat, ti si rdečeudbovski psihopat, to pa je najhujša oblika psihopata.
  Tebe in Radota in podobne je potrebno pričeti zdraviti. Ker pa se psihopatija zares težko zdravi, bi vas bilo potrebno dati na nek zaprti oddelek kar skupaj. Našli bi vam še nekaj vodilnih posihopatov pa bi ustanovili rdečomafijsko psihopatsko stranko ki bi vladala ostralim psihopatom.
  Vi tudi Butalcem ne morete vladati.

 26. čebelar pravi

  Rado, če bo prevladalo takšno razmišljanje kot ga propagiraš bo zmanjkalo vazelina v dolini Šent Florjanski. Si morda prodajalec vazelina? 🙂

 27. anakonda pravi

  Partizan in Rado, to sta dva od peščice tistih ki blodijo. Po volitvah bomo spremenili zakon. Vsi partizani in nosilci rdečih zvezd (kategorija Rado) pridejo v umobolnico. Doživljensko, ker za njih pomoči ni.
  Kdo je tako golazen spravil na svet?

 28. Član tihe večine pravi

  Rado ti se boš usrou. Edino kar gre od tebe. 🙂 Pa pejd to delat recimo na Dnevnik-greznico novinarstva.

 29. sivi pravi

  Jejhata, Radota sem spravil na “obrate” pa je “zaribu”.
  Vseeno te mi je žal mlad neveden fant – ne obupaj oni rek “uke muke” drži! Za božjo voljo malo bolj pohiti s svojim razvojem!
  L.P.

 30. Cefizelj pravi

  O ti Julček, lulček, kako je zašil ćaleta harambašo!

  Naš Jurček je sonček,
  naš Jurček je zlat,
  sladak kot bonbonček,
  ga vsak ima rad.

  😛 😛 😛 😛

 31. tili pravi

  PAČ BALKANSKA MAFIJA TI ĐANKOVIĆI !!!

 32. Petrovc pravi

  Cifizelj: živjo, kako je kaj z najinim sorodstvom? So dokumenti, ki jih imaš pod SEKRET! Daj no, kaj nam namigni!

 33. anti-totalitarec pravi

  tili says:
  01. 10. 2011 at 17:54

  PAČ BALKANSKA MAFIJA TI ĐANKOVIĆI !!!

  najbolj jedrnat in jasen post – 5!!

 34. Cefizelj pravi

  @Tov. Petrovc, na sekret mam res pomembne dokumente, popisane z nevidnim črnilom, ki jih sproti uničujem. 😛

 35. Petrovc pravi

  stric cefizelj: to, da na sekretu promptno uporabljaš popisane liste, verjamem, glede na veliko količino nasranega na vseh straneh!
  Pa me ne zanima, zanima me, ker si me oblatil z udbovcem in rdečim provokatorjem, kaj na to DOREČEŠ! Pa ne ovinkari, povej po moško, naravnost!

 36. Petrovc pravi

  NEUMNOST DIPLOMANTOV FDV:
  in čitam, da bomo davkoplačevalci spet pokradeni za nek fond za pospeševanje “ekolološko čistih električnih avtomobilov” v Sloveniji!
  KAKŠNA BEDARIJA FILOZOFOV PA JE SPET TO!
  Električni avtomobili so brez prihodnosti!
  1. Trošijo čisto eksergijo in jo pretvarjajo v anergijo, kar je največji “tehnični zločin”!
  2. Kako je električni avtomobil ekološko čist, kateri TEPEC pa si je to izmislil! Električni avtomobil MNOGO BOLJ ONESNAŽUJE OKOLJE KOT motor z notranjim izgorevanjem!
  Kajti, tudi elektriko je treba proizvesti, v Jedrskih Elektrarnah, Hirso, Termo, plinskih,…. Po tem slede izgube pri prenosu el. energije, za tem onesnaževanje samega prenosa,…..
  Na koncu ugotovimo, da je izkoristek najvišji in onesnaževanje najnižje, pri klasičnem MNZ! Razvoj dalje pa bo šel tako na vodik!
  CEPCI!

 37. Cefizelj pravi

  @Nič te nisem oblatil, ampak počastil. Ampak glede udbovca lažeš. Tisto si ti meni podtaknil. Sem te pa počastil s titulo provokator! 😛

 38. falcon pravi

  @Rado, tebi se že pošteno megli (blede).
  Ti prištevaš Školjča med osamosvojitelje??? A tistega posranega školčka, ki se je tresel in bluzil o razorožitvi Slovenije?? Vprašaj ga, kje se je zadrževal med vojno, mogoće ti bo pa zaupal, ko sta že na “liniji”.
  Joj, ubogi Rado, nekaj s tvojimi možgančki pač ni v redu, čeprav misliš, da si samo ti pameten. Ampak si v zmoti.

 39. Petrovc pravi

  Cefizelj: ponovno se ti, najprej, opravičujem, če sem te neupravičeno prizadel! Resnično bi mi bilo žal!
  Toda brez osnove si ti začel in to grobo!
  Me pa sedaj več nič ne zanima!
  Sam pač ne smatram za “počastitev”, če kdo koga označi za “rudečega pravokatorja!”
  IN VE SE, KDO IN ZA KAJ SO PRAVOKATORJI!
  Ne delaj se neumnega, ker dobro veš, kaj je za bregom! In ne piši cinično, da si me s tem “počastil”!
  Samo še enkrat stegni jezik, brez da te pozovem, pa bova obračunala!”

 40. Pravicnik pravi

  Rado, jaz vem, da boš volil nekoga, ki ni bil za osamosvojitev.

  To, da pa praviš, da gre SDS nad Jankoviča je pa poden od podna.

  In branje tvojega bloka dokazuje, da si še kako omejen in ničesar ne presega.

 41. Petrovc pravi

  PRJATLI: bilo bi naivno, če mislite, da bomo zmagali na volitvah in bo to zadoščalo! Ja, na volitvah bomo zmagali, ki hočemo spremenbe, poštenje! Toda kmalu za tem bo na ulice vdrla lumpenproletarska horda banditov in lenuhov sprovociranih iz gnezda zla troglavega zmaja!
  In tedaj bomo morali ne samo s svinčnikom, tudi s pestmi potolči banditske roparje in potrditi zmago na volitvah!

 42. Cefizelj pravi

  @Petrovc, **Cefizelj: ponovno se ti, najprej, opravičujem, če sem te neupravičeno prizadel! Resnično bi mi bilo žal!
  Toda brez osnove si ti začel in to grobo!**
  Slednje ni res! začelo se je tako, da si prihrumel v neko temo in začel vse udeležence v debati vsevprek zmerjati, ne glede na to, kaj je kdo napisal. Glede na to, da te je oni na Časniku pred časom označil za provokatorja, sem se samo pridružil njegovemu mnenju in ti povedal tisto, kar ti je že oni. Jaz sem dodal samo “rudeči”. Saj si vendar (vsaj na Časniku) nekajkrat povedal, da si komunist, kenede? 😀

 43. modusvivendi pravi

  Pokopal ga ni le sin, ampak tudi njegovi sumljivi posli. Kandidiral pa bo tudi zato, da spizdi iz MOLa, ki ga je enormno zapufal in zato, da dobi poslansko imuniteto.

 44. Mižek Figa pravi

  Samo še 63 dni preveč, do predčasnih volitev.

 45. emil pravi

  Rado,ti lepo poslušaj moj nasvet.Preden boš šel na volitve,pokliči porodnišnico,pa vprašaj,kdo de je nazadnje rodil.Za takega ,gotovo še nisi slišal.

 46. Petrovc pravi

  Cefizelj: skupaj sva pila pivo, klepetala, ni ti treba navajati “časnik.si” kot vir informacij, ničesar skrivati, tudi veš kdo je bil kdo, preganjan ali preganjalec, tedaj!
  Komunist, ja, sem komunist v tistem delu, kjer je govora o nenaravnosti kapitala! Tudi to veš! Ne razumem tistih, ki v besedi komunist vidijo zlo! Zlo je v človeku, ne ideologiji ali veri! Tudi vsi moji komentarji so to, tako , opredelitev, natančno definirali, samo, da je mnogim manj ljubo razumeti celoto mojih trditev in lažje pljuniti na besedo “komunist”! Dokler boste ocenjevali obliko ne pa vsebino, ni upanja na napredek! Pa naj bo to vezano na JJ ali “komuniste”!
  Tenkočutno, pa je razlika, če te nekdo označi za pravokatorja ali če te nekdo označi za “rudečega pravokatorja”!
  In nikoli se nisem strinjal z NEUMNOSTJO, pa naj bo na levi, sredini ali desni! To pa zna biti problem! Kajti za neumnost ni nobena skupina imuna! In ta bolezen najbolj udari na dan pri zmagovalcih! Jaz pa sem bil in bom, na strani poraženih, ponižanih in brezpravnih!
  In kot kaže, bom po 04.12., res na nasprotni strani, toliko je že videnega, naraščajočega, napuha in prevzetnosti pri pričakujočih zmagovalcih !
  Midva sva zaradi različnih razlogov včeraj in danes, na isti strani!
  Moja pot pa je premočrtna in samosvoja

 47. Cefizelj pravi

  Kakorkoli, piva nikoli nisva pipa skupaj, klepetala tudi ne…
  Vaya con Dios, señor Petrovc. Veliko sreče na tvoji poti! 😀

 48. Petrovc pravi

  OPALA, Cefizelj, jaz vem kdo si ti, ti pa ne veš, kdo sem jaz!
  Jaz o resnici, ti o prasici!

 49. Cefizelj pravi

  Iz resnice ne moreš klobas delati, iz prasice jih pa lahko. 😉

 50. Petrovc pravi

  NO; tu pa si kralj, ko gre za KLOBASANJE, si pa ne vseh spletnih straneh nenadkriljiv in ti priznavam primat v tem tvojem klobasanju! Bolje kot Slovenščino in kak stavek Španščine, PA OBVLADAŠ SONČARICO! Sicer tudi kopirano. Upam, da se kmalu ohladi in bo sončerica prešla, da se boš, jurišnik, ohladil !
  S tem pa tudi vsako debato s teboj, kopijo, Berglunda ali Karbe, končujem!

 51. mudo moreno pravi

  Zoki nima šans, lahko caruje v Ljubljani, kjer je cca.70% folka na levo ubrisanega, že 7km iz strogega centra pa boš težko našel nekoga , ki ga podpira. Tam se posluša Slak in Henček in ljudje tam ne spoštujejo balkanske mafije.
  Zato se strinjam z njegovo kandidaturo. Naj stopi v politiko na državni ravni, zgodljal bo sceno na levi, marsikdo ki ima trenutno teoretične šanse, potem ne bo prišel v parlament in toliko več glasov se bo razdelilo med levo in desno stran. Zoki lahko levico oropa za vsaj 5% glasov, zato: Go, Zoki,go, vsaj enkrat naredi nekaj koristnega! In potem bodo nosovi na levici še kak cm daljši.

 52. Cefizelj pravi

  @Rudeči provokator Petrovc: **S tem pa tudi vsako debato s teboj, kopijo, Berglunda ali Karbe, končujem!**

  Me iz srca veseli! 😀 😀 😀

 53. megi. pravi

  “Zoran Janković je za POP TV dejal, da je njegov sin samostojen in polnoleten ter da je prepričan, da vsako transakcijo lahko pojasni”

  Glede na to, da je mladi Opanković tako “brihten”, da mu je tastar še maturo kupil, močno dvomim, da mladenič fura vse te posle.
  Čisto jasno mi je, da drži vse niti v rokah “tastar” Opanković in v imenu svojih debilnih sinčkov svinjari vsepovsod.

  Verjamem, da si zelo želi postati premier, da bi lahko vse svoje milijonske pufe poravnal, seveda iz proračuna in zabrisal sledi za svojimi umazanimi posli.
  E moj Z$ki, ti kar sanjaj svoj kukuruz.

 54. ABC pravi

  Rado, napisali ste: “Če bi nastopil v javnosti s svojim pravim imenom, potem bi se najbrž bolje potrudil.”
  Ugotavljam, da ste si izbrali prelepo ime; ime, ki ni tipično za vas. Glede na to, da tako dosledno bežite od resnice, nočete odgovarjati na vprašanja udeležencev portala, se skrivate za izmišljenimi imeni, vam bolj ustreza ime SKRIVAČ. (V komentarjih je mogoče prebrati, da ste se skrivali tudi med osamosvojitveno vojno.) Ime Skrivač pove o vas veliko, zato je za vas najbolj primerno.
  Toliko, gospod Skrivač!

 55. […] Pred dnevi smo že poročali, da naj bi davkarija in urad za preprečevanje pranja denarja Jureta Jankovića preiskovala zaradi sumljivih enormnih transakcij na zasebne račune ter med ciprsko družbo Blue Tra…. […]

 56. […] tudi na Politikisu smo že pisali o velikih denarnih tokovih iz računa Jureta Jankovića, ko je samo v dveh dnevih aprila 2009 prenakazal za slabih 700.000 evrov denarja na različne račun…. Dokument, ki ga danes objavljamo pa izkazuje, da je Janković različne zneske nakazoval tudi […]

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen