Hanžek v Mariboru predstavil svojo TRS

5

Mariborska Pekarna je danes gostila predstavnike Gibanja za trajnostni razvoj. Nina Šoštarič, Hermina Krt in Matjaž Hanžek so spregovorili o trajnostnem razvoju, aktivnem državljanstvu in gibanju TRS. A novonastalo politično gibanje Štajercev očitno ne zanima preveč, saj je omenjeno trojico poslušalo zgolj deset poslušalcev. 

Predstavniki Gibanja za trajnostni razvoj Slovenije: Nina Šoštarič, Hermina Krt in  Matjaž Hanžek. (foto: Vasja Šabeder)

Št. komentarjev: 5
 1. Trsten pravi

  Ta stranka nima šans saj bi nam, ki imamo stare avtomobile zaračunali onasneževanje.
  To osnaževanje z izpušnimi plini je svetovni nateg, da nam država lahko čimm več pobere.
  Saj nismo več tako naivni.

 2. Cefizelj pravi

  Sranka za trajnostni razkroj… 😛

 3. anti-totalitarec pravi

  hahahah in ta pijanček , ki zaradi ideologije pije le rdeče vino bo tudi nosil kakšno odgovornost ali bo samo vrtel v prazno jezik in PIL, PIl, PIL,……hahahahahah

 4. […] Pop tv, a politična realnost bo pokazala po volitvah drugačno sliko. Kdor je videl predstavitev Hanžkovega TRS-ja v Mariboru (poslušalo jih je vsega skupaj 10 ljudi!), ve, da bi za to grupacijo že preboj v parlament […]

 5. murenček pravi

  Ne bit tako škodoželjen! Saj ga podpira slinavc, pa murglejčan, pa cela plejada razumnic. Sam pa mu predlagam, da naj v svoj krog povabi še drekača Francija Žnidaršiča, pa člane vodstva Društva izgnancev, Društva invalidov Slovenije in pa seveda zveste člane vodstva DeSUS! ZB pa je že itak tam! Hanzek, pohiti, čas se izteka-volitve so tu!

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen