47. Pivo in cvetje obiskalo rekordno število obiskovalcev

2

Letošnji izjemno bogat program izvrstnih glasbenikov je drugi dan (včeraj) 47. Piva in cvetja v Laškem organizatorjem prinesel rekorden obisk. Tako se je množica včeraj ob Odru Laško Zlatorog na večeru plesa pozibavala ob zvokih skupin Victory in Kingston, medtem ko so na prizorišču Odra Laško Club na damskem večeru aplavze želi člani skupine Papir z Majo Keuc in Ano Bezjak, legendarne skupine Panda in Tinkare Kovač, ki je po 14 letih dočakala preigravanje svojih pesmi na odru častitljivega festivala Laščanov.

Da je število obiskovalcev preseglo pričakovanja organizatorjev, so še kako čutili člani skupin Mi2, Don Mentony Band in Big Foot Mama, ki so pod Odrom Bandidos zrli v neskončno množico obiskovalcev, ti pa so spoštovanje do glasbenikov izkazovali tudi s poznavanjem besedil njihovih pesmi.

Bogata preigravanja vrhunskih glasbenikov in glasbenic ter pevk in pevcev se bodo danes nadaljevala, saj bodo odre Piva in cvetja zasedle glasbene legende kot so Janez Bončina Benč, Pavle Kavec, Oto Pestner, Nuša Derenda, ansambel Avsenik, ter nekaj mlajših, a javnosti dobro poznanih in priljubljenih skupin kot so Billysi, Bojan Cvetrežnik, Tide, Adam in Elvis Jackson.

Št. komentarjev: 2
  1. Rado pravi

    “47. Pivo in cvetje obiskalo rekordno število obiskovalcev”

    To pač ne drži. Sinoči jih je bilo vsaj 30 % manj, kot v najbolših časih.

  2. MEFISTO pravi

    Me ne bi čudilo, če je bilo na Pivu in cvetju rekordno število obiskovalcev.

    V kriznih časih, ki bodo pri nas trajali do radikalne spremembe na oblasti, preostane ljudem le to, da pijejo.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen