Danes bo tudi Miheljak na sodišču moral pojasnjevati Janševo “državno opustošenje” in “predvolilne golaže”

2

Na ljubljanskem okrajnem sodišču bo danes ob. 11 uri obravnava v primeru tožbe, v kateri Janez Janša toži kolumnista Vlada Miheljaka zaradi navedb v kolumni, da je Janša “za seboj pustil precejšnje opustošenje – izpraznjeno državno blagajno, zapravljene prihodke za ceste, razmetavanje državnega denarja za predvolilne golaže”.

Spomnimo: predsednik SDS in nekdanji premier Janša je sicer Miheljaku ponudil sporazumno rešitev problema in  zahteval, da kolumnist prekliče trditve iz svoje kolumne v časniku Dnevnik oziroma se zanje opraviči; Miheljak ni storil niti enega niti drugega, temveč se je v naslednjem “opravičilnem” zapisu le sprenevedal in še dalje vztrajal pri svojih neresničnostih. Te trditve so neresnične in objektivno žaljive, je takrat dejala odvetnica Janše Nina Zidar Klemenčič, Miheljak pa bo lahko sedaj na sodišču pojasnil, kaj je mislil z izpraznjeno državno blagajno in razmetavanje državnega denarja za predvolilne golaže. Seveda, kako pa drugače po Miheljakovo – vse to v Janševi režiji…

Janez Janša se v teh dnevih na sodiščih srečuje s celo vrsto obtoževalcev, ki bodo za svoje obtožbe morali na sodišču ponuditi tudi dokaze. Izkušnje pa kažejo, da so na tem področju precej šibki. 

Foto: arhiv Politikis.si

Št. komentarjev: 2
  1. lemy pravi

    Ne šibki ,nični. Poglejte si sedanjo situacijo država je kaput ta prasec Miheljak pa ne najde nič posebnega.

  2. modusvivendi pravi

    Ja, prav pogrešam podobne izjave pod to vlado, ki je dejansko izpraznila blagajne in nas v dveh letih in pol zapufala za 8 milijard evrov!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Miheljak pa tiho, še več verjetno je tudi za to kriv Janša.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen