Korona popust: Samsung novo serijo telefonov S21 ponuja po nižji ceni

0

Južnokorejski Samsung Electronics je v video predstavitvi razkril novo serijo pametnih mobilnih telefonov Galaxy S21. Cene so v primerjavi s predhodno serijo nižje za okoli 200 dolarjev, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Nov mobilni telefon S21 s 6,2-palčnim (15,7-centimetrskim) zaslonom bo kupcem v ZDA na voljo po ceni 800 dolarjev. V seriji ga spremljata še nekoliko večji S21+ ter premijski S21 Ultra. Po navedbah portala The Verge bo zanju treba odšteti 999 oz. 1199 dolarjev.

“Živimo v svetu, kjer so mobilne naprave prva izbira, in v času, ko nas veliko dela na daljavo in preživlja več časa doma, smo želeli zagotoviti izkušnjo pametnega telefona, ki pokriva velike multimedijske potrebe naših spreminjajočih se navad,” je v spletni predstavitvi dejal prvi mož mobilnih komunikacij podjetja Samsung Electronics TM Roh.

V sporočilu za javnost je Samsung ob tem izpostavil raznolikost modelov, ki po oceni podjetja vsakemu omogoča, da najde najboljši telefon za svoj osebni stil in potrebe.

S21+ bo kupce skušal prepričati z večjim, 6,7-palčnim zaslonom in večjo baterijo. V Samsungu ta telefon ocenjujejo kot popolnega za tiste, ki uživajo v maratonskem igranju igric ter gledanju televizijskih vsebin.

Medtem Galaxy S21 Ultra predstavlja “ultimativno izkušnjo pametnega telefona”. Samsung pri njem izpostavlja najbolj napredno kamero in najsvetlejši ter najpametnejši zaslon, ki ga ponuja v svojih izdelkih. Prav tako s tem modelom v serijo Galaxy S prvič stopa pisalo S Pen, doslej rezervirano za serijo Note.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen