Robert De Niro Trumpa poimenoval za tirana in pozval Američane, da naj mu ne zaupajo svojih glasov na letošnjih predsedniških volitvah

0

Ameriški igralec Robert De Niro se je po tiskovni konferenci pred sodno dvorano na Manhattnu, kjer sodijo Donaldu Trumpu, sporekel z množico protestnikov, ki jih je poimenoval za gangsterje.

Samega Trumpa pa je poimenoval za tirana, ki se nikoli več ne sme vrniti v Belo hišo.

“Nočem vas prestrašiti. Ne, ne, počakajte – morda pa vas res želim prestrašiti,” je nadaljeval De Niro. “Če se Trump vrne v Belo hišo, se lahko poslovite od teh svoboščin, ki jih vsi jemljemo za samoumevne. In volitve – pozabite na to. To je konec; to je opravljeno. Če bo vstopil v Belo hišo, vam lahko takoj povem, da ne bo nikoli odšel.”

Po tiskovni konferenci se je De Niro na poti nazaj do svojega avtomobila sporekel z nekaterimi pro-Trumpovimi protestniki, ki so vpili, da je “wannabe”, “plačano razprodan” Demokratičnemu nacionalnemu odboru, “nihče” in “mali panker”, katerega “filmi so zanič”.

“Ne boste ustrahovali,” je odgovoril De Niro. “To počne Trump… Uprli se bomo. Poskušamo biti gospodje na tem svetu, demokrati. Vi ste gangsterji. Vi ste gangsterji!”

“Oprani ste,” je zavpil protestnik.

“Jebi se,” mu je odvrnil De Niro.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen