Alenka Bratušek v pajkicah: “Pred mano je naporen teden.” Naj raje pomisli na voznike, ki imajo naporne cele mesece zaradi nepretočnosti slovenskih avtocest!

2

Tudi včeraj je bil na primorski avtocesti pred Logatcem proti Ljubljani nekaj kilometrov dolg zastoj, prav tako pa je tudi na štajerski avtocesti bil nekaj kilometrov dolg zastoj med Lukovico in Blagovico. Ta nevzdržna situacija na slovenskih avtocestah se vleče praktično od začetka mandata infrastrukturne ministrice Alenke Bratušek.

Danes pa je na svojem FB profilu ministrica pozirala v pajkicah in zraven pripisala: “Pred mano je naporen teden in treba je bilo napolnit baterije, ne glede na dež.” Aja? Njej bi se predvsem morali smiliti vsi vozniki, ki plačujejo slovensko vinjeto, da potem dolge minute, včasih tudi ure, stojijo na nepretočnih slovenskih avtocestah!

Št. komentarjev: 2
  1. Johan pravi

    Ne vem kateri tepec iz urednistva je napisal to neumnost za Bratuško? Krivda za kolone se vendar že vleče nekaj let! Saj baba v enem letu ni mogla narediti ” iz dreka puter”.

  2. silvo pravi

    Bratuškova je nesposobna do amena. Nič ne obvlada in nič je ne zanima. Na funkciji je samo zaradi denarja in političnega preživetja. Škodljivka je bila in škodljivka bo ostala.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen