Top model Gisele Bündchen: Zaradi stresa sem se počutila “zadušeno” in imela sem samouničevalne misli

0

Gisele Bündchen pravi, da ji je življenje vrhunskega supermodela povzročilo toliko stresa, da ga je bilo skoraj preveč.

Bündchenova se je pogovarjala z Lee Cowanom za televizijski intervju, ki bo v nedeljo predvajan za CBS News Sunday Morning, v katerem je svoje izkušnje primerjala s tem, da je bila “v tunelih”.

»Nisem mogla dihati. In potem sem začela biti v studiih in počutila sem se kot zadušeno,« je povedala Bündchenova. “Živela sem v 9. nadstropju in morala sem iti po stopnicah, ker sem se bala, da bom obstala v dvigalu in da bom hiperventilirala.”

Nadaljevala je z opisovanjem svojih občutkov in rekla: “Veste, ko ne morete dihati, tudi ko so okna odprta, se počutite kot: ‘Nočem živeti tako,’ veste, kaj mislim?”

“Si res razmišljala o skoku?” jo je vprašal Cowan.

»Ja. Za trenutek,« je odgovorila Bündchenova.

Dalje v intervjuju je nekdanja manekenka pri Victoria’s Secret Angel opisala svoj takratni frenetični življenjski slog.

Medtem ko so me »vsi gledali od zunaj in mislili, da imam vse«, je Bündchenova dejala, da je »za zajtrk s tremi cigaretami pila mokko Frappuccino in zvečer spila steklenico vina, da bi se pomirila od vse popite kave.”

Poleg tega je dejala, da “nisem spala, potovala sem in delala – kot da sem v bistvu požgala svoje nadledvične žleze in moj živčni sistem tega ni mogel več prenašati.”

V Braziliji rojena Bündchenova je pred kratkim za People povedala, da so bile nedavne “krivine”, s katerimi se je soočila v življenju – vključno z ločitvijo od nogometne legende Toma Bradyja – “zelo hude” za njeno družino.

“Bilo je veliko vsega – na vseh področjih mojega življenja,” je dejala v začetku tega tedna.

»Počutim se, kot da lije, kadar koli dežuje. Z vsemi različnimi preobrati, ki jih prinaša življenje, je vse, kar lahko storimo, da damo najboljše kar lahko, glede na to, kar se dogaja v naši okolici,« je dodala.

Bündchenova in Brady sta oktobra 2022 skupaj oznanila, da se ločujeta po 13 letih zakona, pri čemer sta oba poudarila, da je sostarševstvo njunih otrok skupna prednostna naloga.

Bündchenova in dva njuna otroka Benjamin in Vivian (Brady je imel še iz prejšnje zveze sina Jacka) so se po ločitvi naselili v Miamiju, kjer sta se otroka vrnila v javne šole in se lotila novih hobijev.

»Ponosna sem, ko vidim, kako oba postajata mala individualna osebka in kako so njuna načela in vrednote močne. Tako sem vesela, ko vidim, da cvetita v svojih lastnih bitjih,« je rekla.

Bündchenova je prav tako našla tolažbo v wellnessu, pri čemer je dala prednost samooskrbi z meditacijo, vadbo in zdravo prehrano kot sredstvom za iskanje ravnovesja.

“Mislim, da bi bilo zelo težko, če ne bi imela vseh različnih orodij, ki jih imam za podporo v teh časih,” je še dejala.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen