Mercator ponovno na vrhu 

0

Strokovna žirija Websija je Mercatorju dodelila naziv Generalnega Websi prvaka, ko je projekt »Pozor! Čist` hud pes! & Dogstagram« dosegel največ točk med vsemi projekti. Mercator je 1. mesto osvojil tudi v kategoriji Družbeno odgovorni projekti. 3. mesto je najboljši sosed zasedel v kategoriji Trgovci in v kategoriji Video. 

Po prejemu prestižnega priznanja Oglaševalec leta 2022 Mercator utrjuje svojo pozicijo na trgu tudi z uspešnimi rešitvami na področju največjih digitalnih projektov. S projektom »Pozor! Čist` hud pes! & Dogstagram« je Mercator prejel veliko nagrado Generalni WEBSI prvak, ki se podeljuje projektu z največ doseženimi točkami med vsemi projekti. Žirija je projektu podelila tudi 1. mesto v kategoriji Družbeno odgovorni projekti. 3. mesto je Mercator zasedel v kategoriji Trgovci (tradicionalni) za Knjigo receptov iz M Soseske in v kategoriji Video – V hribe z radovedno sosedo.  

Z družbeno odgovornim projektom podirali rekorde 

Pri Mercatorju velik del ponudbe zajemajo tudi izdelki za male živali, zato so v sklopu svoje družbene odgovornosti želeli pomagati zavetiščem in društvom za zaščito živali. Aktivacija »Pozor! Čist` hud pes! & Dogstagram« je zaživela na različnih platformah, med drugim tudi na ločenem Instagram profilu, ki so ga upravljali prav pasji hišni ljubljenčki. Vseh 8 psov, ki so bili predstavljeni skozi oddajo in na »Dogstagramu«, je našlo svoj novi dom in ljubeče lastnike. Akcija je zbrala več kot 1000 kg hrane, ki jo je Mercator doniral slovenskim zavetiščem in društvom. Z digitalno aktivacijo so dosegli več kot 1 milijon uporabnikov družbenih omrežij, Instagram stickerji pa so podirali rekorde, saj so dosegli več kot 6 milijonov ogledov.   

»Nagrade potrjujejo, da je za uspešen projekt potrebna dobra in povezana ekipa. Veseli me, da ima Mercator ob sebi partnerje, katerih odnosi temeljijo na zaupanju in sodelovanju. To se odraža tudi v naši skupni viziji in ustvarjanju odličnih projektov,« je povedala direktorica področja marketing v Mercatorju, Viktorija Radojević Mavrič

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen