[Ko so ga našli je bil neprepoznaven v obraz] Morilca, ki je s topim predmetom do smrti pretepel dupleškega podjetnika Dragana Graovaca, policija še vedno išče

0

Podrobnosti smrti 64-letnega moškega z območja Zgornjega Dupleka, o kateri so bili policisti obveščeni v petek popoldne, še niso znane. Policisti zadevo še preiskujejo, zaenkrat pa je uradno znano le to, da gre za primer nasilne smrti. Storilca še niso izsledili.

“Kriminalistična preiskava je v tem trenutku še v polnem teku, prav tako še potekajo tudi intenzivne aktivnosti za izsleditev storilca oz. storilcev tega kaznivega dejanja,” so za STA danes povedali na mariborski policijski upravi.

Po poročanju današnje izdaje časnika Večer je žrtev podjetnik, ki se je ukvarjal z izdelavo kovinskih konstrukcij. Mrtvega so ga našli v njegovi delavnici, po neuradnih podatkih naj bi bil pretepen do smrti s topim predmetom. Storilec naj bi po dejanju pokril truplo z odejami in pobegnil, še piše Večer. Neuradno naj bi podjetnik po pretepu bil v obraz neprepoznaven.

Neuradno naj bi šlo za Dragana Graovaca, ki je bil znan podjetnik, ki se je večinoma ukvarjal z izdelavo inox ograj, bil pa je tudi član strelskega kluba Maribor. Kot izhaja iz online osmrtnice, se bodo ljudje lahko od njega poslovili tako na mariborski Dobravi kot v rodnem dalmatinskem kraju Varivode.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen