George Clooney prodaja svojo vilo ob jezeru Como; pred 20 leti jo je kupil za osem milijonov evrov, sedaj jo bo prodal za sto milijonov evrov

0

Hollywoodski zvezdnik George Clooney po poročanju italijanskih medijev po 20 letih prodaja svojo luksuzno vilo ob severnoitalijanskem jezeru Como. Ugibanja o prodaji vile so krožila že nekaj časa, sedaj pa jo je za revijo Oggi potrdila nepremičninska agencija, ki je navedla, da že obstaja interes za nakup.

Villo Oleandro, ki se nahaja v občini Laglio v neposredni bližini slikovitega jezera, je 62-letni Clooney kupil pred 20 leti, domnevno za osem milijonov evrov.

Po poročanju časnika Corriere della Sera bi lahko Clooney za vilo iz 18. stoletja s pogledom na jezero in lepim vrtom iztržil do sto milijonov evrov.

Clooney je ob jezeru Como zadnja leta pogosto bival z ženo Amal in njunima otrokoma. Poleg hollywoodskih zvezdnikov je bil med gosti v preteklosti tudi nekdanji ameriški predsednik Barack Obama z družino.

Razlog za prodajo vile naj bi bil po poročanju medijev ta, da se Clooneyjeva zdaj raje zadržujeta na jugu Francije, kjer imata že nekaj časa v lasti podeželsko hišo.

Ugibanja o tem, da naj bi se slavni par poslovil od jezera Como, so v preteklosti že večkrat zaokrožile v javnosti, tokrat pa so se izkazala za resnična. Po besedah nepremičninske agentke že obstaja zelo zainteresiran potencialni kupec vile.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen