Rotary klub Ljubljana razveselil dva mlada talenta s štipendijami v višini 12.000 EUR

0

Rotary klub Ljubljana, ki ima tridesetletno tradicijo podpore nadarjenim študentom, je tudi letos s ponosom razglasil podelitev dveh štipendij v skupni vrednosti 12.000 EUR.

Rotary klub Ljubljana že od leta 1989 vztrajno podpira mlade talente z različnih področij in jim s podeljevanjem štipendij omogoča nadaljevanje študija. Veliki rotarijski ples, ki se odvija vsako leto, je osrednji dogodek, ki klubu omogoča zbiranje sredstev za štipendije. Na 33. Velikem rotarijskem plesu so zbrani tako ponovno dokazali predanost izobraževanju in razvoju mladih v Sloveniji. Na slovesnem dogodku, ki združuje glasbo, ples in dobrodelnost, so bila letos zbrana sredstva v skupni vrednosti 12.000 EUR, ki so bila sedaj namenjena dvema perspektivnima študentoma.

Člani Rotary kluba Ljubljana so ponosni na svojo tradicijo podeljevanja štipendij mladim talentom in verjamejo, da je podpora izobraževanju ključna za oblikovanje boljše prihodnosti: “Cilj Rotary organizacije je pomagati v vsakdanjem življenju. Skladno s tem ciljem se trudimo, da bi nadarjenim in perspektivnim dijakom in študentom odprli vrata do lepše prihodnosti,” so povedali. Vsako leto izberejo izjemno talentirane študente, ki prejmejo štipendije za nadaljevanje študija na priznanih ustanovah ter za razvoj njihovih strokovnih znanj.

V več kot 30 letih svojega delovanja je Rotary klub Ljubljana s podeljevanjem štipendij postavil trdne temelje pri podpori nadobudnim mladim talentom za njihove izjemne dosežke na študijskem področju. Podeljene štipendije predstavljajo nagrado, ki spodbuja visoko kakovostno delo in študij, člani pa želijo podpreti tudi razvoj etičnih in moralnih načel, kulturnih vrednot ter kreativnosti med učenjem in delom. Rotary klub Ljubljana tako ostaja gonilna sila v spodbujanju izobraževanja mladih in ustvarjanju boljše prihodnosti.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen