Rok Snežič, Miloš Njegoslav Milović in pristransko poročanje dominantnih medijev

1

Piše: dr. Vinko Gorenak

Rok Snežič in Miloš Njegoslav Milović nimata nič skupnega, vsaj na videz ne. Toda kar se tiče poročanja dominantnih levosučnih medijev sta oba tipičen primer skrajno pristranskega poročanja dominantnih levosučnih medijev.

Rok Snežič je sicer doktor znanosti, mislim da s področja davčne zakonodaje, ki se je leta 2015 znašel v zaporu na Dobu in tam domoval skupaj z Janezom Janšo, ki je bil takrat nekaj mesecev v nezakonitem zaporu, kar je potrdilo Ustavno sodišče. To pa je tudi vse, od tam se osebno poznata. A ne pozabite, dominantni levosučni mediji že več let, zlasti pa so v času tretje Janševe vlade, poročali o tem, da gre za davčnega svetovalca takratnega predsednika vlade Janeza Janše, čeprav to nikoli ni bil.

Nasprotno pa je Miloš Njegoslav Milović, nekdanji policist in varnostnik pokojnega predsednika vlade Janeza Drnovška, na področju varnosti svetoval sedanjemu predsedniku vlade Robertu Golobu. Še več, na sedežu vlade se je udeleževal uradnih sestankov s predstavniki policije, kar so ti potrdili. Nobenega dvoma torej ni, da je svetoval za potrebe varnosti Roberta Goloba.

Te dni je bil Miloš Njegoslav Milović na Vrhovnem sodišču spoznan za krivega storitve kaznivega dejanja sodelovanja pri sklenitvi fiktivnega posla, vezanega na Želežničarsko gradbeno podjetje. Zadeva je dokončna oziroma pravnomočna in mora za leto in pol v zapor. Ste v dominantnih levosučnih medijih zasledili kakšen naslov, ki bi pravnomočno obsojenega Miloša Njegoslava Milovića povezoval z Robertom Golobom? Izjema je RTV Slovenija, ki je o tem poročala. Ob enakih merilih dominantnih levosučnih medijev, bi bili danes priča naslednjim naslovom: »Kriminalec, ki je svetoval predsedniku vlade Robertu Golobu«, »Svetovalec predsednika vlade Roberta Goloba mora v zapor« ali kaj podobnega.

Nič od tega se ni zgodilo in se tudi ne bo, kar je dokaz skrajne pristranskosti dominantnih levosučnih medijev.

Število komentarjev: 1
  1. Opazovalec pravi

    Gorenak, očitno te spomin že malo zapušča! Kaj so pa pisali desnosučni mediji o ” izginulih” sredstvih za poplave, ki so poniknila v času ” desnosučne vlade” katere mastno plačan član si bil ti? A, da nič?

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen