Bivši svobodnjak Andraž Osim jasno & glasno: Generalni sekretar Svobode je prvi kadrovnik v državi, ki grozi vsevprek!

9

Nekdanji član Gibanja Svoboda, Mariborčan Andraž Osim, je spregovoril za Večer o političnem zakulisju te stranke in njegova izpoved je dejansko grozljiva. Osim je do nedavnega delal v kabinetu predsednice Državnega zbora Urške Klakočar Zupančič, na delovnem mestu komunikatorja na družbenih omrežjih.

Osim je denimo za Večer povedal, da je premier Robert Golob navaden manipulator: “Predsednik vlade je razlagal, da generalni sekretar stranke ne bo imel kadrovske moči, sedaj pa se dogaja ravno nasprotno. Imamo prvega kadrovnika v državi, ki grozi vsevprek. To je golo dejstvo.”

Osim je nadaljeval: “Pri nas je bila kritika nemudoma sprejeta kot rušitev in oportunizem. V stranki je ogromno ljudi, ki izražajo nezadovoljstvo, saj so bili izigrani. To večinoma ne pride v javnost, ker se nekateri člani bojijo in so finančno odvisni od stranke.”

“To je stranka interesov, ki je nastala na agendi Antijanša. Z vseh vetrov so pripeljali kup interesnih skupin, ki so imeli ogromna pričakovanja na dan volilne zmage. Ker so bili nekateri odstavljeni od domnevno želenih korit, so se začeli frakcijski boji. Kot vem, je v zadnjem času kar nekaj članov zapustilo Svobodo, a stranke to ne zanima. Tudi ko je odšla podpredsednica Marta Kos, ni bilo nobenega problema,” še dodaja Osim.

“Če bo Svoboda peljala stvari kot doslej, to pomeni začetek konca te stranke. Vse več ljudi iz jedra stranke bo začelo kritično vrednotiti dogajanje. Morda bodo poslanci prestopili v kakšno drugo stranko, omenja se predvsem SD,” pa svoje videnje svobodnjaških pristopov in morebitnih prestopov opiše Osim.

Št. komentarjev: 9
 1. rene pravi

  Pameten tale Osim, a žal je bil pri napačni stranki. Sedaj lahko sedi ob Dravi in svoje politične teorije prodaja labodom.

  1. gorvel pravi

   Sem tudi napisal, daa je Osim bil prej med tistimi : ”’Samo da ni Janša”. pa mi niso objavili.

   1. gorvel pravi

    No, zaj sem pa objavljen…..

    1. Re gornjemu pravi

     Naj ti bo jasno! Politi kis objavi samo kar gre v prid opoziciji( beri sds), drugo pa cenzura takoj briše.

 2. marko pravi

  Kmalu bo vse pri Svobodi srečala pamet 🙂

 3. božo pravi

  Svoboda = mafijska združba.

  1. Re gornjemu pravi

   Božo = zaslepljeni tepček

 4. aco pravi

  Svoboda drvi v prepad. Pospešeno.

  1. Re gornjim pravi

   Opozicija pa ji pomaga, ker želi na oblast, namesto , da bi ji pomagala vleči voz iz blata, ki ga je TUDI sama zakuhala

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen