[Črnčecevi kadrovski prstni odtisi] Poklukar Lindava že obvestil o zamenjavi, favorit za novega šefa policije Muženič

1

Novi minister za notranje zadeve Boštjan Poklukar naj bi aktualnemu v. d. direktorja Boštjanu Lindavu na jutranjem sestanku že sporočil odločitev o zamenjavi v vrhu policije, poroča več medijev. Menjava je sicer pričakovana. Mediji ob tem ugibajo o nasledniku, favorit naj bi bil Darko Muženič.

Po neuradnih informacijah Večera “sta se Poklukar in Lindav razšla v korektnem duhu”.

Predsednik vlade Robert Golob je v sredo sicer napovedal, da bo Poklukar na današnji seji vlade predstavil svojo ožjo ekipo. Tako se po informacijah STA obeta več kadrovskih menjav.

Da se obeta menjava na vrhu policije, je nakazal tudi Poklukar, ko je v torek po izvolitvi na ministrski položaj in prevzemu poslov glede usode Lindava pojasnil, da “je danes na funkciji, jutri je nov dan”. Imenovanja novega šefa policije sicer po informacijah STA še ni na dnevnem redu seje vlade.

Manj zanesljive pa so informacije o tem, kdo bo prevzel vodenje policije. Po neuradnih informacijah več medijev najvišje kotira Darko Muženič.

Število komentarjev: 1
  1. raft pravi

    Ministrica Asta Vrečko želi priviligiranim kulturnikom dati še več
    ———————–
    Tale baba prav išče in vzpodbuja mržnjo med sedaj tako imenovanimi Slovenci. Mogoče ji bo kaj kapnilo v tisto njeno odvratno bučo, če ji povem v jeziku, ki ga očitno obožuje: posle je-banja nema kajanja

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen