Poglejte tole primitivno vprašanje poslanca SD Jonasa Žnidaršiča v zvezi z napadom na poslanca Grimsa: Se je šel testirat tudi za AIDS?!

7

V poslanski skupini SDS so prepričani, da odločitev policije v zvezi z napadom na poslanca SDS Branka Grimsa oktobra lani kaže na to, “da se želi fizični napad na poslanca relativizirati izključno zato, ker prihaja iz vrst opozicije”. Pri tem opozarjajo, da so posledice napada dokumentirane tudi z zdravniškimi izvidi.

Kot so v SDS povzeli v včerajšnjem sporočilu za javnost, je policija ugotovila, da “pri napadu ni bilo fizičnega kontakta”, zaradi česar je preiskavo suma storitve kaznivega dejanja zaključila, dogodek pa bo v nadaljevanju obravnavala kot prekršek.

V SDS odločitvi policije ostro nasprotujejo. “Nesporno način napada jasno izraža naklep; zdravstvene posledice, vključno z atipično pljučnico zaradi okužbe ob napadu, pa so vse dokumentirane z zdravniškimi izvidi,” so navedli v sporočilu.

Ob tem se je nadomestni poslanec SD Jonas Žnidaršič prav primitivno-bedasto spraševal, ali je napadeni poslanec Grims napravil tudi test na AIDS?!

Št. komentarjev: 7
 1. Samko pravi

  Jonas je navadni prepiti pijanček. Sramota slovenskega parlamentarizma.

  1. Gasilec pravi

   Primitivno vprašanje na primitivno Grimsovo izmišljotino( laž)

   1. Micka Kovačeva pravi

    Sram naj ga bo, lažnivca

 2. METULJ pravi

  Tale Jonas deluje na podlagi TV prenosov iz parlamentu zelo čudno. Kašljanje in drugi zvoki iz njega bruhajo. Naj ga odgovorni končno pošljejo na zdravniški pregled, ker ogroža vse okol sebe. OK?!!

 3. METULJ pravi

  Tale Jonas, rabi na osnovi njegovih izvajanj v DZ potrdilo, o svojem primernem zdravstvenem stanju! Ogroža druge poslance!!

 4. METULJ pravi

  Golobnjakovo kolo se dopolnjuje z vložki tega zapitega modela Jonasa! Juhejj!!

 5. Pilot pravi

  Dvorana parlamenta je okrogla, ker kvadratni cirkus ne obstaja. Taki so tudi akterji, zanič zapiti (zabiti) zabavljači ter športniki, ki se glede na izobrazbo ne spoznajo na nič drugega kot na svoj šport. Zato je država v stanju razpadajočega cirkusa, o naših usodah pa odločajo pokvarjeni in nesposobni klovni.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen