Prijave na razpis za osnovne šole so odprte 

0

Z namenom zbiranja sredstev za osnovnošolske otroke v stiski, je Rotary klub Ljubljana skupaj z RTV Slovenija že 30. leto zapored organiziral koncert z dobrodelno noto. Koncert so s svojimi nastopi popestrili tudi mnogi glasbeni gostje. 

Prvi Miklavžev koncert je Rotary klub Ljubljana organiziral že leta 1993, njegov namen pa vse do danes ostaja enak: Pomagati tistim, ki potrebujejo pomoč. »Dobrodelna sredstva Miklavževega koncerta so namenjena kritju stroškov osnovnošolcev, tj. šolskih kosil, izvenšolskih dejavnosti, nakupu šolskih potrebščin, udeležbe v šoli v naravi ter številnih šolskih ekskurzij«, je dejal Edvard Škodič, nekdanji predsednik Rotary kluba Ljubljana in koordinator letošnjega Miklavževega koncerta. 

Na razpis za pomoč se lahko prijavijo Osnovne šole, osnovne šole s prilagojenim programom ali njihov šolski skladi, do 31. 12. 2022, do 20.00. Vloga za razpis je dostopna na spletni strani Rotary kluba Ljubljana. Prijave bodo na voljo do 31. 12. 2022, do 20. ure. 

Lansko leto so z zbranimi sredstvi na koncertu pomagali kar 739 otrokom iz 61 osnovnih šol po vsej Sloveniji. V času koncerta so člani Rotary kluba Ljubljana odgovarjali na telefonske klice in sprejemali donacije. Do konca decembra pa lahko z SMS-sporočilom pomagate tudi vi. Na številko 1919 pošljite besedo MIKLAVZ10 in podarili boste 10€ ali besedo MIKLAVZ5 in podarili boste 5€. Darujete lahko naročniki vseh slovenskih operaterjev. 

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen